girly 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Tenkju lenč Star sem 16, decembra bom 17 No pa še ena, ker sem lih fotogeničen Kot telebajsek s tem špičekom na glavi ... Ono drugo je boljše. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 wau, full so nežni kontrasti, prou za oči spočit, deluješ mi sexipilno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Kot telebajsek s tem špičekom na glavi ... Ono drugo je boljše.dobrodošla v 21 stoletju, tem špičekom na glavi se sedaj reče irokeza Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Mysti, prav super zgledaš. pa tale polt Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Lep buši in še lepša bodoča mami. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 prva misel beeellllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa druga misel Aaammmmmmmmmmmmmmmmm tretja misel ne morem več mislit Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 pa sem jo dobu....7 tednov stara labradorka...CIBA Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 CIBA Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Same neke hude bejbe pa nabildani tipi. Matr, da se nikdar več ne pokažem... dej nehi, kaj pa notranja lepota...sej veš da sije iz oči še dober da sn te ujela v trenutku slabosti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 mysti,skrivnostna sexy baba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 waaa, Seal, dobr sam men niso brki všeč (pokaži nogice ) Mystica, ful dobro a si shujšala Tomazslo, kok je wiiiii ciba (ime se bere kot kontracepcijske tabs) ampak je ful luštna Nimbus, a glava že funkcionira Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Joj, Mysti...ta lepa slikca... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 prva misel beeellllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa druga misel Aaammmmmmmmmmmmmmmmm tretja misel ne morem več mislit ... še men se to dogaja, pa sem bejba. Joj Mysti, tvoj uček se je vrnil. pa sem jo dobu....7 tednov stara labradorka...CIBA Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 mysti, pa si res ful lepa no taka "harmonična" fotografija...i like it, i like it Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 1 leto nazaj ....Ahhhhhh ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 pa sem jo dobu....7 tednov stara labradorka...CIBA :2src: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 pa sem jo dobu....7 tednov stara labradorka...CIBA Mysti, ti tudi ... Postavna in lušna in .... Krasna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Diana, a ti se kr v pisarni slačiš Amapk te je pa "dobro" ožgalo , ok vsaj mehurjev nis dobla Mačona, dej neh s tem slikam, bo ene kap cuknila, druge pa ljubosumje ampak je ql slikca pa štumfi so mi tut Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 machka tale machona.... x:px zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 dej nehi, kaj pa notranja lepota...sej veš da sije iz oči še dober da sn te ujela v trenutku slabosti V modernih časih je notranja lepota uhan v jeziku. ...ampak ti verjamem, da maš lahko rentgenske oči... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 V modernih časih je notranja lepota uhan v jeziku. ...ampak ti verjamem, da maš lahko rentgenske oči... veš da jih ma...rentgenske...saj je sco...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 ma ja , veš kaj bi iz tebe naredil profesionalni vizažist pa stilist....ma fotke ki si jih dal gor so fotke čistega naturščika... kakor češ vzami ali pusti, nikomur ne vsiljujem svojega mnenja....***v glavnem lepoti je treba pomagat da se izrazi v vseh svoji širini in globini tak Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 lia...js ti sicer čist verjamem....sam njegovih fotk pa še nisem vidla..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 včasih mam pač srečo kaj na rečem Amis, več sreče prihodnjič jst bi pa tebe rada lahko tud na os Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 sej pravim....ni pravice na tem svetu....(kalimero.press) eh...medve se morva u živo videt ob kakšni tekoči substanci....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.