Electra 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, res je. Slike so kul. Mene je zbodlo tisto kompliciranje pa babe preklete. Mislim, da se folk zgraža zarad komentarjev, ne slik. Ker če bodo padali taki komentarji, dvomim, da bo kdo lih tekel gor limat fotke. Sicer pa nima veze ... zgraža zaradi komentarjev? Jaz pa mislim, da ni fer, da bi pisal nekaj samo zato, da bi drugim ugajal, cenim odkrit komentar, pa če je slab ali dober, samo da ni žaljiv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Electra, nič ne rečem. Se da pa tudi drugače povedat. res je , samo sej veš da to fantje ne znajo najbolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>zelo lepo od tebe,veliko mi pove ta stavek o tvoji inteligenci Mah!!! Sem hotela ze komentirat, pa jo imam prevec ( inteligence), da bi se se naprej spuscala v to. Popravljeno 12. marec 2005 -> Michelle Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 dve strani nazaj.... Škorpica na motorju.. uh opasno šena izmed tistih slikc, k bi moj kolega opazil najprej motor... js pa sveda najprej bejbiko ;) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Kolk nakladanja pa nič fotk Hihi, seal imam občutek, da si nekoga mal razočaral, pol k se bejbe združijo je pa hudič, veš. Če jim pomaga naš virtualni zlomk, ki je kot vidim na lovu za novo žrtvijo, pa še bolj.... Kaj pa vem, jaz ne komentiram vseh fotk, itak, če mi kdo na fotki ni ne vem kak všeč, sem pač tih, saj nikomur ni fajn slišat, da kao slabo izgleda al pa kaj podobnega. Pa še vedn imajo vsake oči svojga malarja, ne....Sicer pa se sam itak vedno naj kaj simpatičnega na fotkah upičim, ni blema. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Mick,glede drugega odstavka imas popolnoma prav. Men se je lunca vedno zdel forum, kjer folku ni tak problem prilepit fotke. Zakaj? Ker tudi ce nam kdo ni vsec, to povemo na nacin, ki ne boli, ne pa z :xx!: . Ali smo pa preprosto tiho. Se posebaj ljudem, ki imamo/imajo probleme s samopodobo ( glede zunanjosti), ni prav prijetno slisat, oziroma "prebrat" -> :xx!: . Ze, vsak ima svoj okus, ampak nismo v osnovni soli, kjer bi preprosto pljuvali po zunanjostih.Pa ti meni povej, a ni razlika, ce jaz napisem: Mick ti si :xx!: :xx!: :xx!: ali pa ce napisem:" Mick, samo nisi moj tip cloveka". Ali pa ce najdem kaksen del telesa, ki mi je vsec in ga pohvalim ( zame se noben clovek ni bil v celoti grd). Dala sem samo primer ( ti si itak kjut ). No, vsaj tako jaz razmisljam. Da se!Vem, da je svet zajeban, ampak tudi, ko hodimo po ulici in spoznavamo nove ljudi, se ne zmrdujemo, ko jih vidimo ( ce imamo vsaj nekaj v glavi). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 oky dobro, res ni lepo tole :xx!: ampak tinal, verjetno sama dobro ve,da igrava "tenis" in sm ji s tem " :xx!: :xx!: :xx!: " samo vrnil milo za žajfo bi se temu reklo (je ona prva meni dala tak komentar na eni slikci v nude)ampak nemores si kaj,včasih me pograbi malo žlehtnobe in to potem vrnem,ampak zelo redko...tokrat pač sem.. in se ne bom opravičeval..samo toliko o tem "(ce imamo vsaj nekaj v glavi)" lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, zdaj pa lepo zakopljimo bojno sekiro, pa bo! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 ..... .....ok Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 ma sploh nisem stekala najprej, sem pa nekaj pomislila - a Sealu se je pa lohk reklo, fuj pa taksno, da (pre)ful kosmat in tko... a on ker je tip, lazje prenasa negativno kritiko al kako?Ne bi rabil dat glih tega smeska (pa kar tri), ni pa nic zaljivega rekel. Men je pa vsec, ce je kdo iskren... men tud recejo, tam mas pa usta stisnjena, tu pa si prevec 'mamska'... pa tak. a to je fajn? ampak rajs mam to, ker ce ne... ni stvarno... ne more bit. Ker pa jaz se nikoli (po mojem) nisem kake fotke koga komentirala, da kolk je oni mim, tud mene ne komentirate tko (pa ceprav jasno vem, da kar kdo misli, da sem mim). Ne berem pa vseh tem, tako da ne stekam, za kaj gre - 'ozadij' in tega. Brez veze se kregat pa tole...In po mojem nam je vsem jasno, da nismo vsem vsec, tako da ne vem, zakaj bi to koga odvrnilo od nadaljnjega limanja fotk. Konc koncev, po vseh 'Aiwah' in vseh lepih ljudeh tu gor morda se drugi razlogi obstajajo, da folk ne navaljuje s fotkami. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>oky dobro, res ni lepo tole :xx!: ampak tinal, verjetno sama dobro ve,da igrava "tenis" in sm ji s tem " :xx!: :xx!: :xx!: " samo vrnil milo za žajfo bi se temu reklo (je ona prva meni dala tak komentar na eni slikci v nude)x lp Hehehe, no, ti si torej živ dokaz, da pač ni fajn prejet slabega komentarja.....si si celo zapomnu in ob priliki vrnu. Deca.... Ok, vidim, da že kadite pipo miru..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, no, ti si torej živ dokaz, da pač ni fajn prejet slabega komentarja.....si si celo zapomnu in ob priliki vrnu. Deca.... Ok, vidim, da že kadite pipo miru..... no, sam jaz se nisem sikiral,sm samo hotel replicirat na ta očitek Vem, da je svet zajeban, ampak tudi, ko hodimo po ulici in spoznavamo nove ljudi, se ne zmrdujemo, ko jih vidimo ( ce imamo vsaj nekaj v glavi). predvsem na "( ce imamo vsaj nekaj v glavi). " anyway smo zaključil to debato,baje lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>oky dobro, res ni lepo tole :xx!: ampak tinal, verjetno sama dobro ve,da igrava "tenis" in sm ji s tem " :xx!: :xx!: :xx!: " samo vrnil milo za žajfo bi se temu reklo (je ona prva meni dala tak komentar na eni slikci v nude)ampak nemores si kaj,včasih me pograbi malo žlehtnobe in to potem vrnem,ampak zelo redko...tokrat pač sem.. in se ne bom opravičeval..samo toliko o tem "(ce imamo vsaj nekaj v glavi)" lp Hihihi Sej se mi je zdel, da bo neki takiga, ker Tina je pa res lustna bejba ... Toda moski ego ne pozabi...Kljub raznim "spostujem tvoje mnenje", "vsak ima svoj okus"....blablabla :xx!: Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 pa tak ste lepi pa mladi....kr mal oči spočijem,treba prepovedat tu gor komentirat...vse pokvarite k se cefrate...po os-ih pošiljajte komplimente pa ostala mnenja.... prehitro pride čas sivih las, pa kaj las...plešic Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihihi Sej se mi je zdel, da bo neki takiga... Moski ego ne pozabi...Kljub raznim "spostujem tvoje mnenje", "vsak ima svoj okus"....blablabla :xx!: jah no devica, nekateri pa mamo pač zelo dober spomin anyway "EGO" to je nekaj najbolj odvratnega in odbijajočega na človeku.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ego pa ni nic odvratnega. Gre samo za zavedanje samega sebe in latinsko pomeni "jaz". Sam dobil je mal drugacen prizvok v vsakdanjem pogovoru Pridn bot! Pa ne se kregat s puncami! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ego pa ni nic odvratnega. Gre samo za zavedanje samega sebe in latinsko pomeni "jaz". Sam dobil je mal drugacen prizvok v vsakdanjem pogovoru Pridn bot! Pa ne se kregat s puncami! sej oba veva o kakem "egu" govorim enako,ne se kregat s fanti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Sej se neeee Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej se neeee Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Obup. Kar ne zna odnehat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 cigančica super aiwa, d best tinal, zelo qjut Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Seal, men si pa prav všeč vsaj nisi mehkužec in poveš svoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Hehehehehehe,ti s pa men! Škorpija, če se ne motm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Electra škorpija? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 Bomo tko kot pravi Lia - prepovedal gobcat v tejle temi, sam se fotke morjo padat pa vsi moramo bit lepi. Torej take komentarje se eventuelno pusti lohk. A si upa kera ali ker dat kako grdo, grozno fotko, al pa tako 'posreceno'... sam astra je dala tako... sicer pa same lepckane.Joj helena mi je nekak zgubila mojo tadebelo fotko... to morte videt - ne sam debela, se kaksna kmetichka... Itak je fotka nekaj drugega.Mitja 22 je najbrz videl kako mojo fotko. ce ne drugega, imam vsaj nekaksen 'izraz' najbrz sebi lasten, ne glede na to, da sem vsakic druga.No ni me prec spoznal vceraj v disku. Pa vedel je, da bom skoraj ziher tam. V resnici si manjsi, vecji, sushji, debelejsi, skratka - si CEL, VES ti... tud pojava, vse... ne sam obraz, ploskovno... pac pa telo v prostoru.Fotka vcasih torej lazhe. Eni niso pa prav nic lustni (dobro, vem da je pac vsakdo na svoj nacin lep, a mislim ono... da je nekdo mal pust recimo, ko ga v zivo vidis, ga ne pogledas 2x)... na fotki pa totalno lepi, nekak izrazite poteze dobijo, nekak se ujamejo tele linije, da je smooth in super. Eni so pa v zivo ful lustni, na fotki so pa se kar mim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.