Aliana 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 želje so eno, realnost je drugo vsak si želi bit nevem, ženske bi ble rade bolj suhe, večje/manjše prsi imele, moški bi bli radi višji, eni atletski, eni full mišičasti itd itd.. v glavnem stremimo k tistemu kar nam predstavlja "popolnost" nevem v glavnem nima veze.... ena realnost pa je, da nas mediji povsod bombardirajo z "popolnimi" ženskami in moškimi idealnih mer,sexy teles, lepih obrazov, kože itd itd. in druga realnost je, da si takšen kakršen si in srečen boš takrat, ko se boš takega tudi sprejel.in realnost je tudi to, da lahko veliko delaš oz. narediš na sebi tako na osebnostnem razvoju kot tudi na fizičnem.In dejstvo je, da nihče se ne rodi z atletskim telesom in z znanjem, ampak je treba kej narest zato. Hočem pa povedat, da je krivično pljuvat po ljudeh, ki izstopajo bodisi s telesom, bodisi znanjem itd itd.Pravijo pa tudi, da grejo svoji k svojim, če povprečenžu ni všeč atletska, bo pa atletskemu všeč, ali pa če pametna ni všeč povprečnežu, bo pa pametnemu to tako je in nima smisla posploševati oz. pisat kaj je komu všeč oz. kaj komu ni... pa še nekaj, najlažje se je smilit sam sebi pa jokat da nimaš sreče in pljuvat po ljudeh, ki so nekaj dosegli oz. majo "kao" srečo in jim dobro gre... ja na žalost z neba nič ne pade. Življenje je eno in treba ga je živet, kar seješ to žanješ in če ne boš nič vložil v svoje telo, življenje, tud nič ne boš imel, ne bo mišic, ne bo dost denarja, ne bo brezskrbnosti! Ampak bo samo smiljenje samemu sebi in obrekovanje.... to tko je! tko da, folk vzemte se v roke in imejte se radi pa naredite nekaj iz sebe za svoje boljše in prijaznejše življenje! brez zamere in lp (niso sam mišice ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Tkole je fajn dobit kakšen response... Očitno postajam nor... x:Dx P.S. Pa se mi je zdel... ker se mi zadne cajte ful dogaja P.S.S. Nič, nič Mantis... zake it easy Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 fajn si Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 res je lepotec Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 res je lepotec je rekel nekdo ki si to strashno zheli postati... x:Dx (lepotec....ne pes.... x:Dx ) zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Lep je kot Beli Očnjak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 sem hotla dat eno sliko gor, pa ne gre.... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 kdo je to? Roman Jack London - White Fang. (prevod je Beli Očnjak). Posnet je bil tudi film. Tudi meni ne uspe slike prilimat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Saj ni za verjet, kako sveža in mlada tukaj izgledam, pa čist otroški obrazek, s kratko frizuro, fit postavo. Mislim, da je 3 ali 4 leta nazaj to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Kako nam ne bodo stare slike všeč, če se spominjamo sami sebe, kakšni smo bili, raznih obdobij.Upam, da nisem zgubila ene slike , kjer sem mala pupa gor, je še ČB slika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 jeeeeeeeeeeeee Merlin 6....simpatico fotka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Čeden mladenič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Ali ni to čudno,kako so nam naše stare slike všeč. Men je pa tale moja stara slika všeč...Stara je pa...ufff....še pa još.. Čeden mladenič. Saj ni za verjet, kako sveža in mlada tukaj izgledam, pa čist otroški obrazek, s kratko frizuro, fit postavo. Mislim, da je 3 ali 4 leta nazaj to. res fajna fotka... Kje je pa to slikano??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 pa še morskega prašička ima v naročju lepa slikca Hvala Morski prašiček ja... Miki mu je blo ime.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Si imela kdaj dolge lase kot otrok, lepe kodrčke si imela: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Si imela kdaj dolge lase kot otrok, lepe kodrčke si imela: Mela sem čist kratke ,pa dolge tud... Sam so me večkrat kr na fanta ustrigli,je blo najbolj praktično...se ni blo treba česat sploh... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Kako nam ne bodo stare slike všeč, če se spominjamo sami sebe, kakšni smo bili, raznih obdobij.Upam, da nisem zgubila ene slike , kjer sem mala pupa gor, je še ČB slika. Moja 20 let stara je 20kg težja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Iz službe... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 fejst pob v fajn okolju Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Jp, res ni švoh poba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Iz službe... alan, nice fotka Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Iz službe... zanimivo videt tud obraz človeka s katerim se včasih bockam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Danes slikano, z novim stilom brade, in zeloooooo slabe volje http://www.imagehosting.com/out.php/i763746_P6050027.JPG[/url] Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Haaaaaaa, te poznam na videz verjetno tudi ti mene. obraze si zelo dobro zapomnim. fajn. Iz službe... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.