Alan_New 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 fejst pob v fajn okolju Jp, res ni švoh poba. alan, nice fotka Hvala. zanimivo videt tud obraz človeka s katerim se včasih bockam Haaaaaaa, te poznam na videz verjetno tudi ti mene. obraze si zelo dobro zapomnim. fajn.Aja?! Od kje pa se verjetno poznava? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 res fajna fotka... Kje je pa to slikano???Nekje blizu Pule ...kjut si. Iz službe... Lepo tebi v službi ... Za Kozoroga še kar čeden ... Hecam te. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 ne vem. morda iz lj. scene vem pa, da se na videz sigurno. Aja?! Od kje pa se verjetno poznava? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 uau Lisbona, si bla luškana, po moje da si še zdaj, imas mogoce slikco iz casa tvojih 17, 18 let, pripopaj jo no, al pa kaksno kasneje, pac vse, kar imas Napiši mi meil...ti jo pošljem tja.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 iii, kak lep parček (you wish ) http://www.imagehosting.com/out.php/i771333_P6060033.JPG relaxation, kar v šoli pri negi bolnika http://www.imagehosting.com/out.php/t771343_P6060028.JPG Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 no....pr takileh sosholkah res ni chudn, de mash take ocene.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 no....pr takileh sosholkah res ni chudn, de mash take ocene.... zlomk....tralalani razlog ona, verjemi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 ni razlog ona, verjemi jasnorazlog si ti... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 jasnorazlog si ti... x:Dx zlomk....tralala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Si dala folku jasno vedet, da s tabo ni šale, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Ja, jst jih tud zmer v štacuni probam...da vidm, kaka pilotka sm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Spanje pravičnega! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Lenka...kake sexy očala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Ja, Mystica. Je zrasel, ni več fantek. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Iz službe... Ah se majo eni v službi fajn no vsaj vem kako zgledaš (dobro) Lenka - sexy Lisbono - zgrešila Mysti, točno to sm jst pomislila (tvoj komentar Contesinega sina) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Spanje pravičnega! moram rečt, da bi bil mali prav za ponucat ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Lepa si Lenka. Girly, pa se zavedaš, da je fant mladoleten? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 hm, ..potem me boste spekli in pojedli. tuki je pa lubavi.. mal je potrt... pravi wolf Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 ahhhh, končno zaslužen počitek po 10 mesecih trdega dela http://aycu18.webshots.com/image/18897/2006337058994984641_rs.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Behi, luškan si Zaraščenost ti paše Čestitam za šolski uspeh in ti želim super počitnice! Pa sej veš, nič masla, ampak delo z telesom Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Behi, luškan si Zaraščenost ti paše Čestitam za šolski uspeh in ti želim super počitnice! Pa sej veš, nič masla, ampak delo z telesom Hvala Ja, sem šel na tisto stran, ej full je zanimiva Bom kar upošteval nekaj tistih nasvetov Te počitnice sam drva kalal pa fotru pr delu pomagal + vadba sej, če nebom tak umrl od dolgčasa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Ja, ful je koristnih nasvetov. Mogoče bi bilo fajn, da se vpišeš na forum tam in vprašaš, če te bo kaj zanimalo.Drugače pa, le delaj Pa malce tudi počivaj no, saj si zaslužiš. Kakšen je bil pa uspeh? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Ja, ful je koristnih nasvetov. Mogoče bi bilo fajn, da se vpišeš na forum tam in vprašaš, če te bo kaj zanimalo.Drugače pa, le delaj Pa malce tudi počivaj no, saj si zaslužiš. Kakšen je bil pa uspeh?zadosten ampak glede na to, da sem eden od 10, ki nima popravnega (32 nas je v klasu), je to kar spoštovanja vredno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 pardon za slikco... Kot da bi se sprožila kamera v hladilniku. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 behi... a, zadosten? wow, to še meni ni uspelo v srednji...sem pa mela italijanščino komaj dva, pol sem jo vzela kot izbirni predmet na maturi, ker ni blo treba nobenih dodatnih ur zbrat. odsvetujem, takošno barantanje z usodo, če se ti gre za uspeh, bo ži, sej tut moj brat hodui na to srednjo zdravstveno in upamo da bo. jaz pa sem letos meu latinšćino 3, pa še to po noriji, mam ocene: 5,3,4,1 - zadnji test je 1, ker se mi ni dalo it pisat ponovno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.