Kylie 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 fajn predelana slikica, Diana po dolgem času ena moja slikica in sicer od lanskega Božičana sliki z bratovo punco(ona levo, jaz desno)to je bila naša oprava za šankom, uh, fajn žur smo naredili Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 pa še ena pred odhodom na šiht (ta ista žurka)levo jaz, desno naša Pupa Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Dijana,če je slika z dodatkom posledica mojih kritik,sem veselJe 100%bolj gledljivo kot tista z nalepkam Kylie lepo Kot da bi vedela,da se nekateri sprašujejo,kakšna si Vsaj jaz imam rad,da si predstavljam sogovornika tudi jaz si rada predstavljam sogovornika in se včasih sprašujem, le kakšen(kakšna) jeje zanimivo, ja Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 sama lepota je pri Štajerkah super, Kylie Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 hvala, Cashyej, veš, bi moral prit še na kako štajersko fešto , bi ti z veseljem postregla kak pir.....da ne boš sam ti kelnaril, ker vem, kako je fajn, če te še drugi postreže nočko Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 takle crkavam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Todika, kdaj pa maš rok, če smem vprašat?luštna si, ni kaj Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 todika, kak nežno deluješ Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 MAdona Todi, men se zdi pa da maš trebuh že na kolenih (tko nizko mi deluje); vsak cajt bo, kaj je pa res sitno v tej sparini že nenosečim, kaj šele nosečim Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 hvala, Cashyej, veš, bi moral prit še na kako štajersko fešto , bi ti z veseljem postregla kak pir.....da ne boš sam ti kelnaril, ker vem, kako je fajn, če te še drugi postreže nočkouh, meni ni treba ravno veliko streč...sem pa tja kako kavico, pa mi je še to odveč, ko se mi roke preveč tresejo ponavadi strežem samo ključe od hotelskih sob bi se pa z veseljem kdaj oglasil pri vas, ampak ne na pir, ker sem eden tistih "marsovcev", ki ne pijejo nič alkoholnega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 bemu todika.....k michelinko zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 takle crkavam še ene 3 tedne, pa bo , ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Todika, kolk luškana mamica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 uh, meni ni treba ravno veliko streč...sem pa tja kako kavico, pa mi je še to odveč, ko se mi roke preveč tresejo ponavadi strežem samo ključe od hotelskih sob bi se pa z veseljem kdaj oglasil pri vas, ampak ne na pir, ker sem eden tistih "marsovcev", ki ne pijejo nič alkoholnega aaa, a ključ kelner si! ti se kr oglasi, ti bomo pa že zmešali kak fajni brezalkoholni cocktail, ane Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Behi tvoje ustnice so full sladostrastne... tala papiga je zate... spodnjo sliko sem pa malo poletno navdihnila. činzakaj pa sladostrastne nea štekam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Batman in ekšn (norci in norice ) http://shrani.si/files/28060712vvy.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Pa še eno od mene, ko sem spet malo tukaj http://shrani.si/files/112z0d.jpg Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 mi je kr malo nerodno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 mi je kr malo nerodno Zakaj??? Valjda ti nima biti nerodno, ko gledaš svojo fotko?Itak je simpatična Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 ja no...vse je enkrat prvič... te pa še ena od mačorlija...da bo še njemu malo nerodno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 madonca...saj je čist lastniku podoben... luškan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 še ena...mater se nea rad fotkam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Mako ima večer za fotkanje.Zakaj nisi na Lentu? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 dežuje...pa sem se v postljico zavlekel...prav paše malo miru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 UŽIWAJ v postelji Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.