mako106 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 bom...grem kr nazaj...ajd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 gasilska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 gasilska Bravo, bruder, sedaj vsaj vidim, kako zgleda najboljši bluzer na forumu Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 še ena...mater se nea rad fotkam... madoniš kak si ti meni nekam znani.... lep maček Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 mi je kr malo nerodno Pismo ti, ti si eno intuitivno bitje, vidim po očeh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 svizec, mako Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Sami dedji mački. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Mako, dobre fotke pa mačka maš večjega od mojga psa Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 gasilska Kok sta dobra, ej - ti in maček... Čisto usklajena. Ozbilno!!! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 no....tole pa sobotni PARTY: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ita(q)rina 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 še ena...mater se nea rad fotkam... maš zlo fletnega mucka ter enako sedežno kot mi Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 no....tole pa sobotni PARTY: Faca Pa vreji majca Si k navijač NK Maribor Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Faca Pa vreji majca Si k navijač NK Maribor bemti....pa res.... pa she chudu sm se, kaj me tok chudn gledajo... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Te predlagam Violam za ikono? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Te predlagam Violam za ikono? che obljubish, da bosh hodil v sluzhbo v nashi majci.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Obljubim Po moje te bodo kar v zastavo al pa grb nk mb dal...... Pa na plakate za tekme. Pol pa še boš štajerska ikona postal....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Obljubim Po moje te bodo kar v zastavo al pa grb nk mb dal...... Pa na plakate za tekme. Pol pa še boš štajerska ikona postal....... sm chist zaglavn de se svetr tebe reshte bojo lastni potamanli: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Glede na fotko bodo tebe tvoji. Mene bodo moji nagradil za tko dobro ikonco.....močvirnik preoblečen v violo ....to bo najman prost vstop na tekme pa pir po želji Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 prost vstop na tekme pa pir po želji sej sami taki hodjo na te vashe tekme...sam tko shtadijon napolnejo.... x:Dx glede na to, de te bojo brcnal iz sluzhbe...bo pa res PAPIR po zhelji....k ga bosh pobiral za odpad.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Na vaše sploh ne hodijo . K vas ni v ligi. Tak pravš.......da se bom na tvoj nivo spustu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Na vaše sploh ne hodijo . K vas ni v ligi. Tak pravš.......da se bom na tvoj nivo spustu? k bi ti vedu, kok dnarja na ta rachun prshparamo.... na moj nivo lohk pa samo zrastesh...sam ni bojazni....si prevech pritlehen.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Sploh ti, k si drgač redno na tekme hodu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 no....tole pa sobotni PARTY: olala čist friški in pomlajen, zdravo sončno zagorel, pa še v štajerskih barvah.... sam zakaj si pa blond Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 sam zakaj si pa blond de se lohk tut s takimi kokr si ti pogovarjam... x:Dx Bemu, tebe pa res ne bom nikoli mogla zgrešit, če slučajno nate naletim v Ljubljani. mene se ne da srechat sluchajno ali nakljuchno.....to vse v bozhjem velikem planu x:px zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 de se lohk tut s takimi kokr si ti pogovarjam... x:Dx mene se ne da srechat sluchajno ali nakljuchno.....to vse v bozhjem velikem planu x:px zlomk.....tralala ti si pravi božji odposlanec....se tako približaš nam pupam svetlolasim inu kodrolasim.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.