aakhut 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 ti si pravi božji odposlanec....se tako približaš nam pupam svetlolasim inu kodrolasim.... ma...mam jst raj svetlolase kokr temne....k sm biu kot otrok zhe cepljen prot chrnim kozam zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 ma...mam jst raj svetlolase kokr temne....k sm biu kot otrok zhe cepljen prot chrnim kozam zlomk....tralala zdej zastopm, imun prot črnim kozam, pa fasal kurjo slepoto, kot stranski učinek imunizacije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 zkurjo slepoto slep k kura pa zhe nism.... :xx!: mam pa kako kurje oko.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. julij 2007 Prijavi Deli 16. julij 2007 ena elevatorska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 Hihih, a si bil sam v liftu, a je kakšna klečala, al kaj, da se nočeš celega pokazat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 bluzim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 ha, pa res Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 Bluzator se je postrigu...a ti je blo vroče, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 calimero look sam paše pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 si zi kdaj tko mal... prost... za en eis coffe? s tabo vedno...sam če se boš lepo obnašala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 sej sm tehtnicaca a ne? edini predmet v zodiaku.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 http://img186.imageshack.us/img186/8639/p7260009op3.th.jpg Behy je dobil danes novo uniformo Pravi dohtar sem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 behy, to spominja že na soup opere... drugače pa izšžarevaš zelo intenrzivno erotično energijo...iin veliko vode...Ja, ampak uniforme moških v psihiatrični so takšne ko sem jo jaz zdaj dobil Prej sem mel šolsko http://silvana.telesat.si/images/HPgrega2.jpg behy, predvidevam da je spodaj takole... behiii, te lahko vprašam, ker me zanima, .. če tisti gospej delaš pedikuro? beeeeeeeeeehi, je to naslednja stopnja zdravljenja? http://xray.tuditi.delo.si/files/2005/10/201.jpg Ja, spodaj ni glih takole, je pa precej podobno.Na spodnji sliki nisem jaz, ampak en delovni terapevt (to bi jaz šel naprej študirat, delovno terapijo), in ne dela ji pedikure, ampak jo poučuje o tej protezi in ji pravi kako jo lahko najučinkovitejše uporablja. Pa jaz delam pedikure sam v bolnici. Emm, kako to misliš naslednja stopnja zdravljenja? V obeh primerih, neee Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 ojej :9 sem spregledala protezo... v obeh primerih torej ne? jaz sem slišala, da jih v farmaciji primanjkuje...Aja, to si mislila! Ja pa to se ne reče naslednja stopnja zdravljenja, ampak moje naslednje delovno mesto.Nope, ne mislim it delat v farmacijo. Moja naslednje delovno mesto pa je takole:http://www.witc.edu/pgmpages/ota/images/ota35018.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 AHA! KOLKER ŠTEKAM BOŠ BLONT! :D ok, šalo na stran...to je vsekakor zelo pohvalno!¨(karkoli že) Temu se reče delovna terapija, kar pa je:"Delovna terapija omogoča ljudem izvajanje vsakodnevnih življenskih aktivnosti, kljub okvaram, omejitvam v izvajanju aktivnosti ali zmanjšani zmožnosti za sodelavanje" Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 mhm! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Hojla ! Poizkušam kako delujejo fotke, ki sem ji posnela Upam, da so vam všeč..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 dvojna mavrica ... ampak čukec je čez vse Tole je mali skovik, ki je imel srečo, da smo ga dobili,ker je bil ranjen. Lepo smo ga pocartali in pozdravili pa je zdrav odletel. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 aandreja no, da še sebe pofočkam z mojo sliko tale je se najbl prebavljiva Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 aandreja no, da še sebe pofočkam z mojo sliko tale je se najbl prebavljiva No, prav super pupa si....mi pokomentiraš mojo novo barvo las(me je kar moj pofarbal-mu samo tako dovolim, da me farba) Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 aandreja, do tazadnjega odtenka enako barvo las ima moj prijatelj super je Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 aandreja, do tazadnjega odtenka enako barvo las ima moj prijatelj super je No, takole sem pa izgledala kot rdečelaska..... Malo kraške idile s Cresa Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 aandreja no, da še sebe pofočkam z mojo sliko tale je se najbl prebavljiva luštkana Tole je mali skovik, ki je imel srečo, da smo ga dobili,ker je bil ranjen. Lepo smo ga pocartali in pozdravili pa je zdrav odletel. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 tale je se najbl prebavljiva simpatična si... Prava športnica deluješ... No, takole sem pa izgledala kot rdečelaska..... prava levinja..... zelo samozavestno frizurco maš.. Pašeta ti obe barvi las..rdeča in blond... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Mystica, klarus, lisbona.. thx mi je kr mal nerodn x:Dx in ja aandreja sem prej pozabla ument... maš zlato srce, da si pomagala skovičku, ker vem kako je pri nekaterih ljudeh... si rečejo " saj je samo žival" in gredo naprej. tako da svaka ti čast Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.