Michelle 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Mi je znan ambient Lušna! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Mystica...luštna..kot vedno Še jz ...s čist kratkimi lasmi..Konec marca letos slikano..tam enkrat Zdj imam že kratek paž in svoje kravžle nazaj... Ne počutim se fajn v čist kratki frizuri.Preveč fantovska delujem... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Emmzi Andreja fajna...no mogoč si meni tudi z rdečimi bolj simpatična...Mysti...nasmejana Lisbona...nice Drugače pa vsaka po svoje ful luškana :flower: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Mystica, klarus, lisbona.. thx mi je kr mal nerodn in ja aandreja sem prej pozabla ument... maš zlato srce, da si pomagala skovičku, ker vem kako je pri nekaterih ljudeh... si rečejo " saj je samo žival" in gredo naprej. tako da svaka ti čast Veš, moj dragi ga je lepo prijel in nesel domov. Oba imava do živali prijazen odnos, čeprav je on tudi ribič in vam bom objavila slikce, kako je spustil eno lepo postrv nazaj v Krko. On je sicer že od malega živel z naravo, tako je že marsikateri živalci pomagal, da je lahko odšla nazaj v gozd. Takole pa jo je dal v vodo---ko dojenčka... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 to je pa moja nona Zora in jaz, ko še nisem bla debela.Tudi na ikonci še skoraj nisi Veš, moj dragi ga je lepo prijel in nesel domov. Oba imava do živali prijazen odnos, čeprav je on tudi ribič in vam bom objavila slikce, kako je spustil eno lepo postrv nazaj v Krko. On je sicer že od malega živel z naravo, tako je že marsikateri živalci pomagal, da je lahko odšla nazaj v gozd. Takole pa jo je dal v vodo---ko dojenčka...U, kaka debela riba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 saaaaame dobre bejbe,saaaaame manekenke (nbena pa ni boljšaod tarzanove ženske) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Lisbona:Še jz ...s čist kratkimi lasmi..Konec marca letos slikano..tam enkrat Zdj imam že kratek paž in svoje kravžle nazaj... Ne počutim se fajn v čist kratki frizuri.Preveč fantovska delujem... Kakorkoli, dobr zgledaš, Lisbonček Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Mi je znan ambient Lušna!Meni tudi, pa nisem čist ziher Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Lisbona Miškica ... Meni si pa tudi s kratkimi lasmi (na teh dveh fotkah) lepa, ženstvena, TI izžarevaš leponežno energijo. Res pa je, verjamem ti ... Enako no ... Nisem za kratko frizuro. Vsaj do ramen morajo biti. Dosti več pa tudi ne. Pa čimmanj barvanja in raznih obdelav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 mal updejta fotk ammm drugač se pa v gorah potikam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 a tist zram na shtriku je pa ALPSKA ORKA?.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 ja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 ja zakaj pa ruzak nos?.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 mutacija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Kakorkoli, dobr zgledaš, Lisbonček Hvala. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 A res? zanimivo .. Po moje se motiš. Če ti praviš, že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Lisbona Miškica ... Meni si pa tudi s kratkimi lasmi (na teh dveh fotkah) lepa, ženstvena, TI izžarevaš leponežno energijo. Res pa je, verjamem ti ... Enako no ... Nisem za kratko frizuro. Vsaj do ramen morajo biti. Dosti več pa tudi ne. Pa čimmanj barvanja in raznih obdelav. Hvala. ma sj mi kratki lasje tud pašejo-baje ...sam se ne počutim fajn s tako frizuro..Nisem tolk samozavestna ,da bi jo imela dlje časa...Zdj si itak puščam dolge lase...Res je...lasje morajo biti dolgi vsaj do ramen.. .... zakaj pa ruzak nos?.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Men si kot rdečelaska bolj všeč. Ena izmed redkih priložnosti letos, ko sem bila nasmejana ... Si imela slabo leto, da nisi bila dostikrat nasmejana?Na blondi sem se pobarvala, ker sem zelo bela(siva), mislim, da še nisem za sive in tako sem se odločila pač za to barvo. Imam pa že dolgo krajše lase in kar pičilo me je, da sem se ostrigla na zelo kratko.Mej se lepo in večkrat se nasmej, ti zelo paše nasmešek Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 njamsy... x:px sealche...je pa umaknu alpsko orko.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 jumy... swašta pička rodi, al traktor ne može... k de obratno pa gre.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Zamudil Lizbono Andreja valda des zamudu....ches pa neumen.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 za primer, kako ugleda ta pravi fighter... gremo, hopala... pa tak v pizdi, ampak VEŠ, jaz ...se komi vlečem, ampak kar se mora mora se.V avtobusu si nekam zamišljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 No, kot bi nekdo napovedoval skorajšnjo zimo! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Upam, da imaš na glavi umetno krzno :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Upam, da imaš na glavi umetno krzno :xx!: krzno je pravo.....glava je umetna..... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.