mako106 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 dej se ti konchno odloch....ker sia tist k ruzak nos...al un k je z jezikom do tal pa z repom maha.... x:Dx zlomk....tralala s tabo se pa rajš nebi...v verbalne konflikte...in delikte spuščal...bogi silčič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 s tabo se pa rajš nebi...v verbalne konflikte...in delikte spuščal... sej nisi osamljen primerek.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 sej nisi osamljen primerek.... zlomk...tralalaom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 om zl-OM-k....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 zl-OM-k....tralalaudri jače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 P.S. Kaj ima na glavi sosedova mačkica, da ne bo planu u luft kak ljubitelj rožic...? Drugače pa mislim, da eni skačejo u luft bolj zaradi besed, ki sem jih napisal kdaj prej in drugje kot zaradi ene kučme, ki jo bo itak treba enkrat vrniti. Imajo pa tudi svoj prav - lahko se je kititi s tujim perjem. Mačkica je ...kaj ima kdo na glavi...... ....odvisno... ...česa nima v glavi..... ..in Piko..čisto fejst fant si, ampak kučma ti pa RES ne paše :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 dej se ti konchno odloch....ker sia tist k ruzak nos...al un k je z jezikom do tal pa z repom maha.... x:Dx Orks Porks. On je prašič-pes-orka. Čisto po potrebi prevladuje kakšna od vlog. Odvisno od situacije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Orks Porks. On je prašič-pes-orka. Čisto po potrebi prevladuje kakšna od vlog. Odvisno od situacije. pa socialnega okolja.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Kuvrtat, huh, do sedaj sem mislil, da sosedove mačke zalezujejo mene in ne obratno. Ker pritečejo takoj, ko zaslišijo avto ali kak glas pred hišo. Tista črna čepi celo na mojem oknu.Tale njena prijateljica si je tudi zaželela mačjih piškotov (zaradi njih tako rade pridejo, kajpada) in je takoj pogledala s strehice, kaj se dogaja. Te sosedove mačke so na svoj način kažejo svojo privlačnost! Uh, še ideja privlačne ženske: naj nekaj dajo podzob, pa ne bodo več ... KuvrPiko P.S. Enja in njena trditev: bomo že! (vrnili ono kučmo...) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 no pa she par fotk s piknika ob savi,pa raftinga ...pa zurke anje anje... jst sm una v crni majci(za tiste k me ne poznate).. pismu sam eno mi je gor dalo.....bom pkasneje se une z raftinga gor prpola ,ker je cajta zmankal.... evo se neki..nahitrco ... ... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 kjutkane ritke... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 kje pa ti vidis kake ritke? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 kje pa ti vidis kake ritke? ok...sori.....RITI zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 no pa she ena dopustniska z ladje proti grciji ..uzhivancija na palubi ... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 super sem jst hotla dat eno, pa jo kr noče prlimat...tud iz uživancije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 x:px de o chiku pa peru spljoh ne zgublam besed....tis nasha zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 pa socialnega okolja.... x:Dx zlomk....tralaladaj malo obrazloži plis. a to razlike med rečmo Globalom in Metelkovo? Cigančica, super, lušna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 daj malo obrazloži plis. a to razlike med rečmo Globalom in Metelkovo? x:Dx :palec: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 aha, ouki, sem kar trofla. po moje, da ga z ruzakom in orkami niti ne spustijo v Global. takrat gre pod krinko na Metelko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 najraje zahajam v hlev k aakhut-u domov, tam mi ga fajn pomolzejo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 najraje zahajam v hlev k aakhut-u domov, tam mi ga fajn pomolzejo sm jst vedu, de si pedrula... x:Dx sam....tist hleu u kerga hodish ni mojK4 je od SHOVA.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 jada, jada.....ta bi bla za pomolzt.....ti s pa ful eni drugi s foruma podobna... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 a ni to diana? al kaj Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 a ni to diana? al kaj A nisi to ti http://www.lunin.net/forum/uploads/monthly...52980_thumb.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.