Audente 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 cigančica....ful si luškana Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 če ne bi nastala ta fotka in je ne bi videla, ne bi nikoli v življenju vedela, kako dolg nos imam. pa še pod prisilo je nastala. sem se skrivala in bila ujeta. za razliko ena fotka, kjer kažem zobeke. ampak moj nos ... ni besed.http://shrani.si/f/3h/VQ/1BCZtjuy/maca.png uuu fak kak surlo maš!!! vsa čast, da ga upaš pokazat,js še iz bajte vn neb upal stopit s takim komadom Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 uuu fak kak surlo maš!!! vsa čast, da ga upaš pokazat,js še iz bajte vn neb upal stopit s takim komadom no....to da si brez "KOMADA" nikol nismo dvomili..... x:Dx x:Dx x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 uuu fak kak surlo maš!!! vsa čast, da ga upaš pokazat,js še iz bajte vn neb upal stopit s takim komadom upam upam, tako sosedje vejo 3 sek preden se pojavim kot celota, da prihajam in da se morajo umakniti. je lažje njim in meni, da se ne zaletavamo. P.S: včasih grem s kosmatimi nogami v miniki po centru Ljubljane. tvojega komada bi opalilo in osmodilo, ko bi me videl kosmato brez obleke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 upam upam, tako sosedje vejo 3 sek preden se pojavim kot celota, da prihajam in da se morajo umakniti. je lažje njim in meni, da se ne zaletavamo. P.S: včasih grem s kosmatimi nogami v miniki po centru Ljubljane. tvojega komada bi opalilo in osmodilo, ko bi me videl kosmato brez obleke. tib prouzaprou morala nik zamenatURSUS recimo x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 macona, meni si prav zelo lusna,lep nasmeh pa vesele ucke mas,mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 Ni ga čez karakterne nosove... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 tib prouzaprou morala nik zamenatURSUS recimo x:Dx zlomk....tralalaOK, stari, hvala za predlog.ampak, kaj pa:-ZETOR?še kšn predlog?se lih ne spoznam na traktorje. aja, TOMO VINKOVIČ. macona, meni si prav zelo lusna,lep nasmeh pa vesele ucke mas,miahvala. me je bilo sram slikat se. Ni ga čez karakterne nosove...in kaj pove moj nosan o meni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 mačona ma čist ok nos...samo tuki tko mal večji izpade Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 evo ga, da ni tako grozen. dons je sonce zuniti bi lohk z nosom vreme napovedvaladaljshi k je....bl je oblachno...recimo zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 dons je sonce zuniti bi lohk z nosom vreme napovedvaladaljshi k je....bl je oblachno...recimo zlomk...tralalaaha. si ga bom skrajšala. ne maram dežja. bo v redu? ali maš raje drekasto vreme? Diana, kaj bi ti enkrat razumljvo povedala, kaj želiš? nix feršteen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 30 stopinj mi je skurilo nos. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 30 stopinj mi je skurilo nos. glavn de mozhgani niso... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 glavn de mozhgani niso... zlomk.....tralalato ti mene hvališ, da če bi se kje kdaj srečala na Metelkovi ali v štirki, da bi me lahko pod vplivom psihoaktivnih substanc k sebi na BDSM party zvabil? ker bi jaz mislila, uau, tako pameten tip ma mene za pametno, pol moram bit pa res pametna, pa mu bom ugodila? jutri sledi nova fotka ... z ravnim nosom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 to ti mene hvališ, da če bi se kje kdaj srečala na Metelkovi ali v štirki, da bi me lahko pod vplivom psihoaktivnih substanc k sebi na BDSM party zvabil? ker bi jaz mislila, uau, tako pameten tip ma mene za pametno, pol moram bit pa res pametna, pa mu bom ugodila? jutri sledi nova fotka ... z ravnim nosom. dej...de si naush sama kej nardila.... x:Dx kle ena moja: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 O, gobice Mačkona, sej bi ti konkurenco delala pa ne bom (ene dva položaja sta na fotkah, kjer mam normalno velik nos, ostalo pa vse biiig ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 O, gobice Mačkona, sej bi ti konkurenco delala pa ne bom (ene dva položaja sta na fotkah, kjer mam normalno velik nos, ostalo pa vse biiig )..ti pa res nimas velzga nosu(kolkr se jaz spomnim)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Palchica 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 (popravljeno) Popravljeno 10. september 2007 -> Palchica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 dej...de si naush sama kej nardila.... x:Dx kle ena moja:vsaj enkrat so gobice na teb namest ti na njih Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 URSUS=medved -> medvedka najs fotkice Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 vsaj enkrat so gobice na teb namest ti na njih vsi smo eno.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 ..ti pa res nimas velzga nosu(kolkr se jaz spomnim)... ne sej v živo ga res nimam sam na fotkah.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 ne sej v živo ga res nimam sam na fotkah.. v zhivo je prou cuckan.... x:)x kokr vse ostale pritikine tut.... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Ena fotka, ki izda barvo mojih oči..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Ena fotka, ki izda barvo mojih oči..... mishichi pa k pr sealu.... pravi FRAUKULES.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.