devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 ...zato pa jz ne rabm dat fotke gor...Se posebej zdej ko se je pojavu ta nov val negativnih kritik...Si raje mislim, da dobr izgledam Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ne dobr,odličn! (Sorry Marsa nom več!) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 sam to je dobro, Devica, jaz pa to jemljem terapevtsko.ves kok sem vcasih komplicirala! Mislim halo, kaj se pa grem, a moram bit lepa al kaj!? Zakaj pa to?Mislim... ene so Liv tyler pa Nicole kidman, ene so ljerke bizilj, ene mance kosir, ene pa marije pozsonec. Pac, tak kot si, si.In kaj je pol, ce je ena fotka tam nekje...saj faca se tud pojavi vsak dan tvoja med ljudmi... a mislis da recejo, glej jo, kok je mim?In cetudi - te kaj briga, kaksna se zdis tam enemu Jozetu, ki se tebi zdi morda prav tako mim? * glej ga Tripla, v vse se mora vsakic vtaknit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 In cetudi - te kaj briga, kaksna se zdis tam enemu Jozetu, ki se tebi zdi morda prav tako mim? True, komaj cakam, da pridem do tega misljenja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Michelle, tudi jaz Kar sem rekla, sem rekla Mi je bols, ko se srecamo pa to... Sej sm enkrat dala en link... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>komaj cakam. Kok si hecna, Michelle... ta je taka 'cist tvoja' nekak. ja, prides do tega, no jaz sem...jaz si sploh nisem vsec na fotkah, zato jih pa tolk obdelujem...ce sem se zagledala vcasih v speglu, mi je biolo grozno, na fitnesu ko so spegli mi je bilo v zacetku ful bad...Potem pa... sem se nekak odlocila, da bom v plus obrnila in jemljem terapevtsko, kot sem rekla... ne glede na vse smo pa vsi (vecina, no) bolj ali manj necimrni, seveda tud jaz. :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 haha, kaj tacgale? ej halo. Zdej me pa sk**** Seal ce si upas! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Mam glih 1 tak mal 'zoprn' pogovor za sabo... tko, da, a te jest skritiziram mah, brezveze, kwa cm tezit to je bols --------haha, kaj tacgale? ej halo. Zdej me pa sk**** Seal ce si upas! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha, kaj tacgale? ej halo. Zdej me pa sk**** Seal ce si upas! Jihhhaaaaa,Marsa! Ker te je pa tok ustrašu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>... skoraj isto postavi+o imaš kot moja mama, nič riti, ... <{POST_SNAPBACK}>U, nisem opazila, kako imaš lase ob glavi polizane in navzven obrnjene. Tako kot jaz, ko imam bed hair day. Če pogledaš natančneje, tudi izraz na obrazu ni najbolj. Presenečenje? Šok?Oj, to je bilo po neki trgatvi al kaj taqcga. ob kakih 3h zjutraj, ko smo plesali na radio. Imam spange, tam so mi pa ven zlezli lasje, zato tak trapast cop in vse... pa vse je butast na tej fotki. <{POST_SNAPBACK}>Jihhhaaaaa,Marsa! Ker te je pa tok ustrašu! Saj, jihhaaa! vrs kok sem se nasmejala, ker je se tam tista roka, nekaj kao kazhe, kao jaz tja pogledam, shok totalen...V resnici pa smo tolk noreli al kaj je ze bilo samo in sem za hip, kaj jaz vem, sapo zajela al kaj... skratka, nic strasnega (*razen po tej fotki sem si kolk... izpahnila nekak... skoraj, morda pa s slutnjo tkole gledam )...In zato mi je se tolk bolj hecno, ko res zgleda totalna groza, horror scena...Jaz pa tak zhur tule dve sekundi prej in eno kasnej. Oni pa plese zraven mene, pa je pac roke stegnil glih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha, kaj tacgale? ej halo. Zdej me pa sk**** Seal ce si upas! jea bitchy hihi uh da vidim zdej seala njegov fris ko ne bo nč reku.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 sem ze hotla dat eno v nude, pa me je mich zakomplexala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Hihi marsa, tu na tej fotki pa si čist nekaj drugega - drugače zgledaš Btw, če te je kap ruknila da tak zijaš? (brez zamere) Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>u mater, si suha. .hah. nekaj 'dobrega', prevdidevam... torej thanx! To si sklenila po polovici ene noge tamle... v crnem, ko se ne vidi razlike od vrat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Marsica...Ena bad fotka na tauznt dobrih. Sam si res cudna, mas tk zalit obraz, da te ne bi spoznala... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 sem se hecala jasno, Mysti. ne dam.nisme za nude... pa nimam nobene dobre... so neki hrbti padali, pa sem mislila, da imam na eni lep hrbet pa se kar posreceno rit, pa sem zdaj presodila, da riti je premal, hrbet pa je prevec... kaj jaz vem... mishicast in mal se sveti, ko sem napackana z neko zaubo na morju. :||||||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>na tauznto-ouch. a tolk sem zatezila, aja ker jaz sem admin, lohk stepam do onemoglosti fotke, ce cem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Eh, bucka! Hotla sm rect, da je ful vec dobrih ko pa slabih fotk... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 saj vem... Jaz mam (tud) tak smisel za humor.. ... smisel - da imam kao... zadnjic sem enkrat razmisljala, da v bistvu ga pa sploh nimam - sploh se ne smejim hecnim stvarem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 no če že govorimo o čudnih. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Eh, itak da ga mas...Posebnega. Pac se ne smejis na Stana in Olia, so ti pa kul kake absurdne al pa ironicne situacije. Recimo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ej, B. , ce najavis cudno fotko, pol tako tud objavi. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no če že govorimo o čudnih. Men si kle kjut!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 ma kako, sej pa je čudna, ko da bi nekaj požru :xx!: Sej to je samo del fotke, če bi vi vidli tipa na njej (ko sem ga odrezal) bi vedli kaj je čudno :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, itak da ga mas...Posebnega. Pac se ne smejis na Stana in Olia, so ti pa kul kake absurdne al pa ironicne situacije. Recimo... <{POST_SNAPBACK}>Ej, B. , ce najavis cudno fotko, pol tako tud objavi. ja. natancno tako, sem hotla rect, da si men pa morda glih najbolj svec na tej (kar bi recimo najbrz tezko kdo rekel za mojo tamle). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.