aandreja 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 mishichi pa k pr sealu.... pravi FRAUKULES.... zlomk....tralala A sem te prav razumela, da so mišičke kot pri Sealu??? Ma veš sem metala kuglo v daljavo, tako moraš bit mal močnejši..(hahaha...pa ne vse verjet..)...mišičke niso od športa, ampak od dela...ni me sram...ma ti rabiš enga , ki bi mi tvoje stvari prevajala...mal se mi sanja kaj misliš, a ne vsega...si pa prav posrečen.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Ena fotka, ki izda barvo mojih oči.....hude oci mash.....zgledajo kot ,da skoz cloveka vidijo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 hude oci mash.....zgledajo kot ,da skoz cloveka vidijo Ni tako hudo...mislim pa v njih vidiš odkritost Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 iiiii...pesjanchek...pa taka kjut usheska ma.... x:)x zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 iiiii...pesjanchek...pa taka kjut usheska ma.... zlomk....tralala To je pa tako luštna in prijazna pasma, da sem se prav zaljubila v tegale malčka...Žal ne živim v hiši z vrtom in tako je šel v druge roke... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Valči, prov fejst noska sta. Pa če se slučajno naveličaš pobča, se jst javm, da ti breme prevzamem. What are friends for. Andreja, prijetna ženska. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 jaja, fejst fantje so pri nas, sam jst očitno tega ne opazim no pa še ena moja, da ne bodo sam suhice pa lepotičke tuki noter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Mater, si fejst babnca. Res. Če bi bla desc, unih suhih niti pogledala ne bi, tebe pa oženla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 mater, 7 kg sem dala dol, pa jih bo treba še ene 7, najmanj... a da bi me? sori ne verjamem v ljubezen, tko da kar ostani kar si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Ksenia...prav carica vidim da se ti dogaja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 ja dogaja :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Jap. Ksenjica "premočna", mogoče prezahtevna v posvečanju tebi za povprečnega Slovenceljna na daljši rok. Kateremu se kaj dosti s časom, ne da. In hoče svoj mir... Ne se kisat, sonce sije. Na "nudi" je več lahkosti bivanja. V kakem naravnem okolju z borovci... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 sej se ne kisam, sem kar sem kakršna sem o popravljen je post od tantre lahko tole malce razložiš... zanimivo razmišljanjeno ena iz drugega profila... to starejši člani že poznajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Si slučajno to na Pagu (2. slika). LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 na obeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Takole me je pa pocrkljal moj dragi letos na morju....no glede suhosti...vrgla dol 30 kg, pa nikoli ne bom suhica, počutim se pa super...sam migam več, to in prehrana mi je ostala taka kot je treba... Ob slikci bi zapela tisto: Imamo se fajn, tralalalala Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 NLF bejbe so itak prva liga pa NLP tut.... x:Dx zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 jaja, fejst fantje so pri nas, sam jst očitno tega ne opazim no pa še ena moja, da ne bodo sam suhice pa lepotičke tuki noter Ker nočem pretiravat, bom rekel, da si "samo" stokrat lepša kot vse, ki sem jih do zdaj videl tukaj. Vsaj tako od zadaj in v kopalkah. Res lep pogled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Ker nočem pretiravat, bom rekel, da si "samo" stokrat lepša kot vse, ki sem jih do zdaj videl tukaj. Vsaj tako od zadaj in v kopalkah. Res lep pogled bemuod zadaj in she v kopalkah si ogledujesh fotke na LNF-ju? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Ksenia, ti si hudo dobra baba in se zavedaj tega!!!!!! Mystika, to fotko pa poznam iiiii (tudi tebe bi, če bi bila tip in ne bi imela tipa ) aandreja, ful lušne slikce!!! Le tako naprej Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Bye bye očala. ja mystica...kolk si kjutkanaaaaa...čist si drugačna, kokr se jaz spomnim kakšne tvoje fotke Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Ojla po dolgem času sem se spet vlogirala, pogledala tele vaše slikce, fletni ste vsi po vrsti, aandreja me je prijetno presenetila pa Mana, ki je naravnost srce izgledaš srečna Vsi ostali tut preveč da bi posamezno kljukala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Bye bye očala. Kakšen sij! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 no tle smo pa jst in moja ayushka v naravi enkrat spomladi....k je bla tolk jezna ,k ji frendi niso pustil,da jim z rostilja ukrade klobase Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 pa se dve afnasti slikci,ki sta bili lani fotkani pr men doma kr tko iz dolgcajta Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.