Zasavka 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 ne dam slike! delam v upravi!ste nori?! pa da ugotovim, da ste vsi moji sefi!? joj...miaskup se slikiva, jaz tud delam v upravi - bi dvojno veselje na vrhu Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Punce, tud jaz delam v javni upravi, a se ne skrivam, ker nimam kaj skrit.Takole je bilo na dan brez vozila v službi. Slika je bila na tvslo na novicah. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Sami iz javnih služb se najdemo tu. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 fajn suha zgledam na fotkah Saj tudi v živo! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 zlomk Andreja ... pa ti bi lahko prišla še v naše mesto narediti red ... seper si Ej, uniforma res ni moja sanjska želja, ampak tako pač je. Sepa raje ukvarjam z mnoooogo drugih prijazih reči, ki me sproščajo. Saj veš....negativne energije je v tej sredini ogromno... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Sem v okviru tega kar delam, vendar je človeški faktor tudi prisoten. Važno je tudi, kako osebo spoznam. Če je nesramna in se ne pusti dopovedati kaj je prav in kaj ni, je pač odstopanje in opozorilo brezpredmetno. Če pa je pristop iz obeh strani konstruktiven, ima tudi tehten razlog, da je bil prekršek narejen iz izjemnih razlogov, se lahko zadeva obrne tudi na prijaznejši način kršitelju. V življenju ni nič fiksnega, tako tudi pri takemu delu ni nujno, da je vse črno. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Punce, tud jaz delam v javni upravi, a se ne skrivam, ker nimam kaj skrit.Takole je bilo na dan brez vozila v službi. Slika je bila na tvslo na novicah. :wOOt: Zdaj bom vsaj vedel kdo mi je lisice dal na avto... Drugač pa... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 jst nisem iz javne uprave Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Lepa fotka, Todika. Kakšni fini laski Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Še... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ula, madonca sta z mamico čedni Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 vsi lepi, čedni, prisrčni in fajn Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 O poduhovljenosti pa tole - vsi, ki smo se našli tu imamo eno tako točko in najbrže tudi nekaj poduhovljenosti. V sedanjem času ni lahko delati na takih mestih(saj ne reče, da na drugih ni težko), ampak tako se iščemo tisti, ki želimo vsaj malo notranjega miru. Ni tako???Treba se je spucat......Lahko kolneš, ali pa jokaš, ali pa narediš kaj dobrega - recimo podariš nasmeh ali roko.... Lep dan vsem, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Punce, tud jaz delam v javni upravi, a se ne skrivam, ker nimam kaj skrit.Takole je bilo na dan brez vozila v službi. Slika je bila na tvslo na novicah. tebe sem pa enkrat vidla za vrtcem Ledina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 tebe sem pa enkrat vidla za vrtcem Ledina Ja, res sem bla za časa začetka šolskega leta... A sva govorili??? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k050.gif Iiiiiiiii, Todi, kakšno srčkano dete pa taki kuštrčki že Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ja, res sem bla za časa začetka šolskega leta... A sva govorili??? ne..samo opazila sem, da je ena ženska v tako opravo oblečena, pa mi je padlo v oči...pa videla sem, ko si se z enim dekletom pogovarjala..sem šla lih mimo takrat, ko sta se pogovarjali hee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 a svoje pa naush pohvalu?.... x:Dx zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Evo ena od dons Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 ampak barva las je pa dbest ej, Mysti, veš kako sem včer tamlaga v varstu za pol ure zaposlila.. na mobitel sem mu dala tole tvojo mačkico z metuljčkom (mi jo je zanč en frend za rojstni dan poslal) in je pol ure skup gledal kdaj bo ujela metuljčka in skakal se smejal zraven Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 men se pa zdi, da bi si želela bit za vedno takšna kot je ta mačica,vedno polna upanja na uspeh ful dobre fotke zadnje čase ulina frizurca pa seveda Mystikina kombinacija barve oči in las pogled si pa itak zasluži čisto petko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 misti, tko resna deluješ...drugače SUPER Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 mysti,kot ponavadi, dobra fotka! Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.