Lisbona 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Evo ena od dons po dolgem času spet ena tvoja fotka. My favorite fish... Hmmmm....Da se še jz mal pokažem...Zdj mam spet daljše lase... Želim si pa full dolgo čupo in to oranžno... Zraven mene je pa moja mama.Vodnarka. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 lisika bono bonosam bemu zakwa si morm skor vrat zlomt?... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 jaz tudi nekaj našla Talking about sad eyes http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 madoncapravi himalajski bonglni.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Ena svinjska, 14 dni nazaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 mljask.... slurp..... gulp.... njam....njam....njam......njamyyy..... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 No tole sva pa midva z Dušanom v tandemu(poletje 2007) Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Lisbona tud ti luštna ...Indy ampak zdaj pa resno ...ti si res enmu ful podoben tukaj iz Kamnika....npr...full me na Humarja spominjaš Hm...Kamnk...dost se pasem tm zadne pol leta ker sm doma 20 km stran pa delam v tem koncu zele ene 4 mesce .Humar.... dlih zanč je ena isto rekla k mej gledala na daleč x:Dx Ena svinjska, 14 dni nazaj Milsm a ne....tak nick pa taka baba ..... x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 No tole sva pa midva z Dušanom v tandemu(poletje 2007) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 vau punce...carice ste Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Lisbonca, lepa slikca. Tvoji mami se pa vidi, da je Vodnarka, pa kak stil oblačenja . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Lisbonca, lepa slikca. Tvoji mami se pa vidi, da je Vodnarka, pa kak stil oblačenja . Hvala uff...moja mama. ...živi za modo.... Je dost bolj moderna kot jz ...pa je stara 54 let.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Potem pa sta obe Kači po Kitajskem, verjetno se fajn razumeta, vsake toliko pa vsaka kaj zasika, saj če ne ne bi bili Kači. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Potem pa sta obe Kači po Kitajskem, verjetno se fajn razumeta, vsake toliko pa vsaka kaj zasika, saj če ne ne bi bili Kači. Ne mama je zmaj...Rojena je januarja 1953... Sj zmaj in kača se fajn razumeta ,a ne?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Niti ne. Kača gre zelo dobro z Bivolom in Petelinom. Potem sledi če se ne motim Koza, Mačka in Merjasec. Kaj nisi ti enkrat napisala, da si Konjiček po asc.. Potem je super Zmaj in Konjiček gre kar v redu. Drugače pa je ta kitajski preveč površen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Niti ne. Kača gre zelo dobro z Bivolom in Petelinom. Potem sledi če se ne motim Koza, Mačka in Merjasec. Kaj nisi ti enkrat napisala, da si Konjiček po asc.. Potem je super Zmaj in Konjiček gre kar v redu. Drugače pa je ta kitajski preveč površen. Tiger sem po ASC... Ta kitajski horoskop je itak preveč površen...Važno,da se z mamo fajn razumeva...to je bistvo.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Tudi Tiger se ujema z Zmajem. Drugače pa je res pomembno, da se razumeta, ne glede na znake, to imaš prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 mladostna Jeti Lisbona, sramežljivka s hiper moderno mamo. (pa nekam težek fotoaparat imaš ) Indyyyyyyyyy, tebe bi pa rada v živo videla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Zdaj še bo AUDENTE skočila v kopalke... Drugače pa Jeti vsa pohvala; jaz najraje tudi žensko pogledam v kopalkah. Bolj zanimivo kot, če je oblečena. Pa tudi ostale oblečene ste fajn. Predlog, da skočite v kopalke pa še vedo ostaja.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Zdaj še bo AUDENTE skočila v kopalke... hej mala sem bila cel vikend v kopalkah na morju...tudi fotke so....samo za izbrane oči...na blogu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Fantično! Šibam na blog. (ha, ha - same oči so me..) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 http://img67.imageshack.us/img67/5197/slika112jk4.jpg pravkar od frizerja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 nice Klarus Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 http://img67.imageshack.us/img67/5197/slika112jk4.jpg pravkar od frizerja Klari, mater ... ful lustno...cisto druga energija MOjca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Klarus, super fotka! Lušna frizura in barva tudi!! No pa še jaz... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.