Michelle 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Jeti, sem te pozabila pohvalit! Super Larsy, kjut klarus, uuu Ti paše frizurca... Pridno limate, ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 nice Klarus, paše ti frizura in barva. nežna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Klarus, super fotka! Lušna frizura in barva tudi!! No pa še jaz... barva las je pa zdej čist, ampak čist natur larsy Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 veš kolkrat so me hotl prepričat, da sem švedinja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 veš kolkrat so me hotl prepričat, da sem švedinja Arijska rasa x:Dx Inga from Sweden x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 kira je pa ta? Inga from Sweden Arijska rasa x:Dx Inga from Sweden x:Dx najbolš, da se preselim ime je itak arijsko...izgled tud...sam jezik se morem naučit, pa ne bo noben potuhtu, da sem od tu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Klarus, zelo dobro zgledaš, ti paše style Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Klarus, kot rožca. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 jaz tudi nekaj našla o madona carica :palec: vidiš... zakaj bi človek raje živel v plemenski skupnosti v naši družbi manjka prenos informacij... nagradno vprašanje... kako bi znanje, modrost in vedrost zrele ženske zdownloudal na mlade frčafele, ki še "kuhnce" ne znajo v rok "ornk" držat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 jaz tudi nekaj našla Ena svinjska, 14 dni nazaj No tole sva pa midva z Dušanom v tandemu(poletje 2007) http://img67.imageshack.us/img67/5197/slika112jk4.jpg pravkar od frizerja No pa še jaz... Sama fajn dekleta. klarus, nekam znana mi deluješ, kot da bi te poznal od nekje, ali pa me samo na koga spominjaš... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 ej nimam pojma...mogoč sma se že kdaj vidla..čeprav v to močno dvomim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 dve po dolgem času spet Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 lušna!!! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 dve po dolgem času spet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 dve po dolgem času spet Drudika, resnično lepa si, prva slika je super. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Na prvi tako zapeljivo gleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 lušna!!! agree Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 tale druidka.....chist juzibl zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 ena bl čedna kot druga...zdaj bo ženitvenih ponudb Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 dve po dolgem času spet :2src: pašejo ti rdeči lasje in mal skravžljani (pa tud čist gladki kot si mela prej ). kjut. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 dve po dolgem času spet Prava druidka. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 moja najnovejša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Ojla bejbi ti s pa čist shujšana, če odštejem dekolte ki je ostal nedotaknjeno bogat ja boh te nima rad, glej v zgornje oči!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ammm.. še dobr ta ti gumbi vse to skupi držijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 ammm.. še dobr ta ti gumbi vse to skupi držijo To pa ni odvisno samo od joškov, ampak tudi kako ozko majčko daš gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Jst ga mam tud, če si modrc natlačim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.