Naja01 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 da ne bo pomote... moškim velikost joškov v končni fazi sploh ni pomembna V končni ne, v začetni pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 lenka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Danes, pri zdr.negi odraslega bolnika - fizična priprava na klistirizacijo hehe, kak ql blo http://shrani.si/f/1w/iM/266Oa1cg/dsc00093.jpg Behyjeve talente, si pa tudi prfoksi radi kdaj sposodijo.Ob 60. letnici naše šole so me prosili, da oblikujem par šopkov http://shrani.si/f/42/PS/1zTLdCVb/dsc00095.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Behemoth, luškan poba, pa kulska oblekca A fotka klistirizacije pride pa naknadno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 In tukaj še enega oblikoval http://shrani.si/f/23/12i/4zy8dvhX/dsc00097.jpg Behemoth, luškan poba, pa kulska oblekca A fotka klistirizacije pride pa naknadno? Hvala Aja, pa to ni moja "uradna" uniforma, samo pač predpasnik imam preko (da pri živem bolniku ne dobim kakega feedbacka ), drugače je moja uniforma cela bela in ima modre obrobe, pa na žepu mam žig šole in ime in priimek napisano. Klistirizacija žal ni fotkana, ampak ko bo šansa, pa jo lahko fotkam (čeprav ni fajn imidž, glede na to, da ti 30cm dolgo plastik palco v roti porinemo ) No tole pa je moja "uradna" uniforma Čeprav prevlka, ampak ok, glede na to, kolko sem dal za njo, se mi je zdi škoda zavrečt http://shrani.si/f/2r/112/46S0qygr/p83100371.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 In tukaj še enega oblikoval http://shrani.si/f/23/12i/4zy8dvhX/dsc00097.jpgHvala Aja, pa to ni moja "uradna" uniforma, samo pač predpasnik imam preko (da pri živem bolniku ne dobim kakega feedbacka ), drugače je moja uniforma cela bela in ima modre obrobe, pa na žepu mam žig šole in ime in priimek napisano. Klistirizacija žal ni fotkana, ampak ko bo šansa, pa jo lahko fotkam (čeprav ni fajn imidž, glede na to, da ti 30cm dolgo plastik palco v roti porinemo ) Mhm, sem predvidevala, da je to zaščitna halja (mrtvih bolnikov pa verjetno tako nimate )No, 30 cm je pa zame mal preveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Behy fajn si to naštimu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 jst sm samo njegovo sodelavko/sošolko gledu tko da, tega dela o 30 cm palci up your ass sploh vidu nism In pol ti pravš, da teb zunanjost ni vse . Matr, se tok zabubaš, da še palce v riti neb čutu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 (no comment) balblabla... deci pa nismo taki... kakor da je zunanjost vse! behy ne za šopke (ki so btw lepi) ampak za sodelavko, sošolko, karkoli Oh hvala Ja, sošolka, pa bo ful vesela komplimenta Behy fajn si to naštimu Hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 ojla, to sem jaz na jobu hihi ozadje te fotke, je...bila mal nahruljena zaradi enega špricanja od prejšnjega dne in nejavljanja na telefon, upam da mi bo uspelo popravit vtis.To je pa fotka iz tiste mehiške nanizanke...in sicer prizor, ko Emanuela Mercedez Cordoba De Gusta prvič zagleda Juana Rodrigeza Mesino de Silva in se potem strastno zaljubita ter zbežita v širni svet. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 To je pa fotka iz tiste mehiške nanizanke...in sicer prizor, ko Emanuela Mercedez Cordoba De Gusta prvič zagleda Juana Rodrigeza Mesino de Silva in se potem strastno zaljubita ter zbežita v širni svet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Indyyyyyyyyy, tebe bi pa rada v živo videla. Loh se zmenva za kakšen kufe kdaj ojla, to sem jaz na jobu hihi ozadje te fotke, je...bila mal nahruljena zaradi enega špricanja od prejšnjega dne in nejavljanja na telefon, upam da mi bo uspelo popravit vtis. Diana razmišla: ab napadla unga levo al desno,k sta oba tok fajn x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 To je pa fotka iz tiste mehiške nanizanke...in sicer prizor, ko Emanuela Mercedez Cordoba De Gusta prvič zagleda Juana Rodrigeza Mesino de Silva in se potem strastno zaljubita ter zbežita v širni svet. Ante.vidim da iz tebe veje umetniški duh Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Loh se zmenva za kakšen kufe kdaj enkrat se bova res. v bližnji ali daljni prihodnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 to je pa "moj plac" kamor rada zahajam. včerajšnja fotka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 ojla, to sem jaz na jobu hihi ozadje te fotke, je...bila mal nahruljena zaradi enega špricanja od prejšnjega dne in nejavljanja na telefon, upam da mi bo uspelo popravit vtis. kje to delaš ?fajna si! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Ante.vidim da iz tebe veje umetniški duh Že ves čas in končno nekdo opazi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Evo ena tota fota poslikana zjutraj ob deževnem dnevu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Evo ena tota fota poslikana zjutraj ob deževnem dnevu Ti pa zlo dobr zgledaš zjutri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Evo ena tota fota poslikana zjutraj ob deževnem dnevu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Hvala Tudi ostali res res fajn zgledate na fotikah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Ti pa zlo dobr zgledaš zjutri Se strinjam! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 evo mene kadilko ,izven lokala seveda,pa takrat se ni bilo tega k...evega zakona... x:px Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 poletni dan ...uzhivanje na soncku in vetrcu ob morju.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Pa še ena moja "poletna" iz Grčije (Kreta-oktober/2007-Grand Kanyon). http://shrani.si/f/2Q/Ya/26OAIs9Z/picture0011.jpg http://shrani.si/f/g/ZR/JjwYWQ8/picture002.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.