Aliana 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 refresh Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 nosko, kaj je to zaen drek :xx!:drek od grafa aja, tole hotla povedat, samo govorite neki, kje pa kaka fotka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 drek od grafa aja, tole hotla povedat, samo govorite neki, kje pa kaka fotka Če vas prav razumem, vidite nekateri slikco, nekateri pa graf. Jaz vidim slikco, s tem, da sem na osebno stran naložil graf. Hm, bom probu v doglednem času neki narest. alalal (beri rikverc) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Če vas prav razumem, vidite nekateri slikco, nekateri pa graf. Jaz vidim slikco, s tem, da sem na osebno stran naložil graf. Hm, bom probu v doglednem času neki narest. alalal (beri rikverc)tale ikonca je pa prav fejst Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 prav, potem ti pa dovolim, da mi rečeš jana. verjetno bi ti bilo lažje mama, ker se dvakrat ponovi isti zlog, samo:1. mamo že imaš in to gotovo nisem jaz.2. lahko bi se motil in bi pozabil prvi zlog še enkrat ponovit, pa bi me klical ma, to je pa malo pusto.3. ime jana je dovolj pogosto in dovolj redko, da bi si ga lahko zapomnil. Vedno sem bil bolj počasen, zato se ne morem prec odločiti. Bom razmislil in ti v roku 14 dni javim, kako te bom klical. nosko, dej plis zameni tole brezveznost od grafa pa vtakn svojo normalno fotko nazaj gor ena bolj simpatičnih fac tle gor, zdej bom pa en graf gledala al kaj kakšen graf? jaz vidim še vedno (ali pa že spet) nosoroga.in da ne bo pomote, meni je čisto všeč tale ikonca je pa prav fejst alalal (beri rikverc) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 tale ikonca je pa prav fejst madonca, same mišice..res fejst Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Vedno sem bil bolj počasen, zato se ne morem prec odločiti. Bom razmislil in ti v roku 14 dni javim, kako te bom klical.ti dam en dan gratis, ker moram nekako poplačat svoje zamujanje. tako da počakam 15 dni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 ste pa radovedni... nisem bohvekaj, tako da se ne razkazujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 :vragec: :vragec: Jaz sem rojeni firbec. Sej obljubim, da te ne bom osvajala, no. potem je pa sploh ne objavim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 A če te bi, pa bi jo? No ja, sej ... a si blond al si črna?Pol ti pa povem, če maš kej šans. morda, bi morala razmislit in gotovo bi si vzela 14 dni...nisem pa ne eno, ne drugo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 hmnja. rdečka? tudi to ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 saj je, struktura... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 ste pa radovedni... nisem bohvekaj, tako da se ne razkazujem vsak je nekaj posebnega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Vilamalina je imela en čas svojo fotko na osebni strani, je tako? če ni bila ona, pa ne vem, neka kratkolaska je bila tisto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Vilamalina je imela en čas svojo fotko na osebni strani, je tako? če ni bila ona, pa ne vem, neka kratkolaska je bila tisto. me je mystica takoj vprašala, če sem to jaz. nisem, pa tudi podobni si nisva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 nosko, mucho mejor (velik, velik boljš, če moram glih prevest) kje se te da pa v živo videt? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 eh to star rataš, predn rata nosoroga v živo vidt....še muzka ne pali Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Aliana, Todi, Nosorog ima delavnico o kristalih danes ali jutri? za vikend, kje ze, ob 9 se zacne, enkrat jo obiscem, ker bi tudi rada znala uglaševat kristale aha, pa do bo namest kristalov uglaševal mojga kričača zdaj ne morem nikamor, dokler kdo ne poštudira, kak se joške doma pusti Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 nosko, mucho mejor (velik, velik boljš, če moram glih prevest) kje se te da pa v živo videt? Vsake tolk časa, ko se najde zadosti zainteresiranih, pride do organiziranih ogledov (nosoroga, seveda). Mogoči pa so tudi individualni oledi. Najboljš, da kontaktiraš mojega agenta in se dogovoriš za termin. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 kul, se bom javla temu agentu za en safari enkrat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 kak se joške doma pusti x:Dx Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 kaj se režiš? teb oz tvoji fotki...ko je tolk posrečena....'beeejžte vsi stran, sploh ti z fotkičem' Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Haaaaaaaa!!! Našla 10 let stare slike na enemu CD-ju. x:o)x Črna oblačila in bulerji. skoraj takšna kot jaz pred 10 leti Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 točno tako Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.