klarus 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 opala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Mater, morm kr zažvižgat mal... :fiju: Luštna, mačka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 z današnjega sprehodaful dobra fotka Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 z današnjega sprehoda Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Mačka Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 z današnjega sprehodauau...kera dobra fotka......! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Lušna mačkica Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 lepa fotka pol ljudi je ze itak v nebesih, zdej bo pa se preostala polovica Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Mačka, ej ma full lepo ikonco Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 MačkaRežalka, luštna škorpija! Jz tud najdla eno mojo staro fotko Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 http://shrani.si/f/3w/aJ/8YQQLbU/pikasta.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 stane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 http://shrani.si/f/z/ZQ/UgLqDFw/pikastor.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 A to je alenka?a ni ona tud zdej neki "boga odkrila"? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 A to je alenka?a ni ona tud zdej neki "boga odkrila"? Odprla je fitnes center, kaj drugega pa ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 http://web.spajkit.si/sabina/rok/79160014.jpg family Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 family Adams:) jokeEnkratni Enaki velja za ostale, Larsy, M.Režalka, Stane pojava, kot vedno Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 lušna!!! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 aaaaah london bejbi.... lusna, ja. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 jao jao, so se kr menale fotke Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 Mysti, fantastično :2src: :2src: Kaj več fotkic hočem na email! mako, aliana Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 u, nove fotke aliana, kako suhceno bitje. pa tale barva ti pa fajn paše mako Mysti Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 Aliana, madonca, kok si pa ti suha , ampak najs family suhcev No, p sej tut Mysti nekam lačna (beri močno shujšana) zgleda, ampka čist drgač kokr pa v SLO Mako se mi zdi na vseh fotkah (z izjemo bingelna) enak Larsyić, kok simpatično pa ti zgledaš Stane, najs, tut brez ozadja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 kako misliš drugačna kot v slo?ma sej ne znam prow povedat: tko, drugačna zgledaš, neobremenjena, sproščena, bolj TI (zgledaš), mislm, tvoje Bistvo je bolj izraženo/vidno; vsekakor mnogo bolje, kot v SLO (tuky deluješ strogo, bolj nekak zadržano/zategneno/zakrčeno/nesproščeno, učiteljstko, ampak uno ful strogo, ni zajebancije) mal me spominjaš name: v smislu delovanja na fotkah; jst tut tuky nekak isto izpadem (vsekakor se komaj prepoznam na fotkah, tko grozno/NEJAZ izpadem, v tujini (pa ne CRO ipd.) pa čist drugače, bolj JAZ) - če je tole kaj bolj razumljivo. Opažam, da moj zunanje delovanje (kakor me dojema okolica) deluje ofenzivno - stalno v visoki pripravljenosti/preži, da se branim oz, da prej "napadem", predno sem "napadena" - sam pomoje to ni dobro oz, vsekakor ni ustrezno na dolgi rok. eh kok sm zafilozofirala; mal se mi slabša sej veš, wreme pa to Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.