Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>xokx x:Xx

ja. natancno tako, sem hotla rect, da si men pa morda glih najbolj svec na tej (kar bi recimo najbrz tezko kdo rekel za mojo tamle). ;) :P

sveč? x:Dx

Jah ti si pa meni na oni, ker maš taki kao da bi te kap.aaaaaaaaaa x:Dx x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no da se pa znegiram prec. x:o)x

ko 'jamram' da sem suha..

Torej se eno debelo, buckasto, stara pa je pravzaprav natanko eno leto, ker vidim po naslovu fotke, da je tocno na 40. r.d.

zdaj sem bolj suha. ;) :) :P

Pa mal jo zdebeli se pol tule (aja saj res, pol bom se bolj debela, ah pa naj bo, saj sem pri tahecnih). Pa prevec sem oblecena tud.

Ampak je pa 'cela'.

pa je tud ze bila. ampak saj je vseen..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ce ze najavis debelo fotko... x;)x

Sam se pa nisi dost spremenila od une fotke z dedkom mrazom... x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Torej se eno debelo, buckasto, stara pa je pravzaprav natanko eno leto, ker vidim po naslovu fotke, da je tocno na 40. r.d.

..

x:o)x

Ce bom jaz kdaj v lajfu prisla do takih nogic in najbrz tud kilaze, CASTIM cel forum ( no ja, vsaj najbolj aktivne x:o)x ) x:Dx In skacem do neba!

Sam Ok, mam druge kriterije x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ne, nimam tk dobrga spomina, sam fotka mi je bla ful vsec, s spangico...Si tm mal podobna moji mami ko je bla mala na kakih starih slikah. V brado pa nos. x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

x:Dx x:)x

Mamam starim 10 let, ko se niso ble mame x:Dx x:Dx

Dear Human,

x:)x

Dear Human,

Riba xribax

x:Dx mah, pa sej si vredu itak!! shus baba! :vio:

---------

no da se pa znegiram prec. x:o)x

ko 'jamram' da sem suha..

zdaj sem bolj suha. ;) :) :P

Pa mal jo zdebeli se pol tule (aja saj res, pol bom se bolj debela, ah pa naj bo, saj sem pri tahecnih). Pa prevec sem oblecena tud.

Ampak je pa 'cela'.

pa je tud ze bila. ampak saj je vseen..

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x

Ce bom jaz kdaj v lajfu prisla do takih nogic

xrolleyesx

http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=4884

jaz pravim, da mam dobre kao... pa ce primerjava tvoje 'slabe' z mojimi 'dobrimi'... khm... xscratchx

tezis, Michelle.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>debela? buckasta? pol se raje ne srečam s tabo.  :o|o:  boš rekla, da sem en big fatso.

Mislim da se bos vseen hotla videt z mano in da bos zanemarila aspekt moje... hm, kriticnosti...

Jaz gledam VSE pri cloveku.

Meni so BLAZNO privlacni lohk eni, ki vecini folka sploh niso.

meni si ti zelo vsec, in ti zagotavljam, da zelo dobro vidim - tud tko, vmes in onstran in tko...

Si upam trdit, da vsakega najdem na skupinski fotki iz 1. razreda. res.

Ne morem verjet, ko me kdo ne spozna na fotki otroski, kjer sem si recimo res podobna.

Ne sicer si sploh nisem.. zlo mal... samo imam pa recimo en izraz, ki je skoz isti - iz male sole... nek tak... ne glih prezirljiv, ampak tak... skor mal ironicen... no jaz recem kljubovalen, pa ceprav ni cist tocen izraz...

meni je vsec CLOVEK, lahko njegov izraz, lahko njegova lepota, ki MORA bit skladna z gibi, vsem...

Men prazna lepota preprosto NI lepota.. pa ne da kao zdaj filozofiram nekaj...

men je lohk lepota v izrazu, gibu... tisto NEKAJ.

pa mehkote kozhe tud ni na fotki, vecinoma, razen ce je fantasticna, umetniska... in zato so lepe cb fotke...

pa se nismo sploh pri vonju. :)

Fotka je ujeta podoba enega impulza. trenutek pac. ves kolk jih je v lajfu.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...