Cookie 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 nope, niso očala tista x!x Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Mysti in vsi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Mysti in vsi in Lenka Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 Opažam, da moj zunanje delovanje (kakor me dojema okolica) deluje ofenzivno - stalno v visoki pripravljenosti/preži, da se branim oz, da prej "napadem", predno sem "napadena" - sam pomoje to ni dobro oz, vsekakor ni ustrezno na dolgi rok. Tut tle gor je to čutit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 vsaj ne glumim gljive Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 vsaj ne glumim gljive Evo, vidš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 ........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Bzzzzt, če je čebelica, naj bo pa še trot! (Glej naslednjo stran -> ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Hvala Jeti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Fotke nekaterih so se klele že tolikokrat pojavile, da me nekatere face že strašijo v sanjah. Nekterih ksihtov pa nikakor ne dočakam. Ful me zanimajo face Lyassi, Naje, vitamaline itd., itd, itd, Hmmm ... a ta Naja naj bi bila jaz? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 wow, Seba, ful lepi učki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Hmmm ... a ta Naja naj bi bila jaz? Ti sploh, ker te mam na sumu, da vem, kdo si, sam nisem čist ziher. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Ti sploh, ker te mam na sumu, da vem, kdo si, sam nisem čist ziher. lalala OK, tale forum pa že mal spuki postaja, najprej Mysti, zdej pa še ti . Poba, ne me zezat ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Mhm, res je fejst poba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 takale aprila Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Uredu dečko zgledaš Seba ja :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Dobro dene, če te nekdo poboža z besedami, hvala. Da bi le lahko bil všeč vsem in bi mi bili všeč vsi. Popolnoma NEMOGOČE Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Jst sm se pa na peacehikerja spomnu ob tvoji fotki, k sm na hitr pogledu Dons ga maš v MOnsu ob sedmih zvečer bo predstavu tečaj fotobranja.Lahko pride kdor hoče, tut un ki ga to ne zanimja tolk.Je pa prezplačno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Tako je! Mene Cookie ni marala. Zamerim. Še dobro, da ljudje rastemo, se spreminjamo...včasih tudi mnenje o kom Pa pohvalno od tebe, da si uporabila preteklik Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 No, to bo samo, če začneš z novačenjem HL Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Popolnoma NEMOGOČE Mogoče bi poskusili z zaprtimi očmi? Ko bom velik bi bil rad Mali Princ. Fejst ste, vsi po vrst. Taku je in nč drgač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 zakaj pa ne veliki princ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Zato, da me ne bo več nihče spraševal, kje imam Princeso, kar se za Velike Prince spodobi. Lušna ikonca, Klarus.princeska te čaka hvala, zadnje čase se res počutim kot ta ikonca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 hvala, zadnje čase se res počutim kot ta ikonca Odlično! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 Kooončno dočakala lepo.... Uff...sem se namučila.. Jaz bi imela tudi kodrčke. :2src: Ja..kodrčki so res zakon.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.