Sebastjan 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Ful si luštna Druidka Meni se tudi tako zdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 ...Ful si lepa. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 hvala vsem Mysti iz zanesljivih virov ti povem, da dijakom ostane v spominu ona in ......zgodovinaja? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 ja? če je profesor/ca čisto se še blo potrudiš, sam da maš njeno/njegovo pozornost Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 jst sm meu zgodovino vedno pet Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 [quote name='Lisbona' post='921523' date='6. Dec 2007, 15:51 Bi mela a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Bi mela a Niti ne. Trenutno ...neee.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Niti ne. Trenutno ...neee.... jst teli izjav nč ne verjamem Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Evo, ena solska z mojim najljubsim razredom Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Evo, ena solska z mojim najljubsim razredom Mater ste lustni Mojca ps... ti pa sijes kot svetla zvezda, ko si tolko bolj svetla od otrockov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Evo, ena solska z mojim najljubsim razredom Lepo delat z otroci, kajne. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 z otroKi... hej, Pujsitita, takoj bi zamenjala s tabo paše ti Mehika Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Uh, ja, obozujem jih . Fajn so, vse radi pocnejo, risejo, pojejo, plesejo, najbolj od vsega so pa navihani. Kot mali vragci skacejo okoli po razredu, si vtikajo barvice v usesa in nos, da jim potem ven padajo, se drezajo in gestikuliraj na veliko. Polni zivljenja so, ampak taki, nepokvarjeni. Se ze pripravljam na poplave, ko se bom spokala. Cist zares jih bom pogresala. V prestolnici mislim, da bom odrasle ucila, kolikor mi je znano in bom res pogresala otroke, ampak bom nasla varianto, imam par idej. Mehika pa Pujsitolandija Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Pujsita, ti si zakon.... Toliko žara in srčnosti ter dobre energije na enem mestu...Lepo, da znaš to deliti... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Nekaj ne štekam.Zakaj večina potem, ko objavi svojo fotko, jo kmalu zbriše? jaz tudi tega totalno in sploh ne razumem. ne pridem prav pogosto sem, potem pa enkrat na 1-3 mesece pogledam,pa je 20 strani 'kako si lustkan' in 'ooo' in 'simpaticna' in kajvemkaj,pa nikjer nobene slike se pocutim ko tisti otrok iz cesarjevih novih, ki edini ni nic videl pujska, sami mali guapoti Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 najprej mal povečaj fotko pa še škornje vključi zraven pol se pa mogoče lahko to sprašuješ..fajn zgledaš Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 fajn zgledaš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 jao, babnca, to ni blo niti 5 minut Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 midva.. (evo Mysti, menjam za škornje s faco ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Ajde Mysti, vrni ono fotko, ce ne ode fotka navihanih Mehicanov . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 lepa :2src: se pogajam dalje ... če ostane do jutri, jo objavim .. skup z debelo ritjomal z narobnim se to pogajaš (moje ponavad ostanejo par mesecev gor, ker jih pozabim dol dat )ampak te držim za besedo pa to takrat, ko bom gor, da ne boš kogapodkupila, da bo rekel, da je bla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 midva.. (evo Mysti, menjam za škornje s faco )Kakšna lepa mucika.... Kaj je samček ali samička?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 No, da našo mistično Mysti mal pohvalim , ko pa uletavam, kot padalec Prav fajn slikca je bla, ta prava poza , da ne bi še kdej slišal o debeli riti ,vsaki ženski pašejo obline, ne pa une shirane manekenke Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Dons, ko sem si vzel cajt, lohk še Alianco pohvalim, sam pri uni familiarni sem mal firbčen, kakšna razsvetlitev ? Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.