taraja 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Se strinjam.Črna ti najbolj paše.tudi črna ni slaba, meni pa je bila še lepša blond. Zelo ji je pristajala na polt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Hvala mana! Čim hitreje okrevaj! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 wow hudo mysti, taka strupena Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Ti zelo paše ta frizura, Mysti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 zamudla mysti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 sem mislila, da je kaka nova Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 ooo, Emmzi, pa smo le dočakali tudi tvojo fotko. lušna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 sem imela ravno čas pa sem se mal igrala s fotoapratom... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 pravi cukerček si..le kaj šele bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 da še jaz eno fliknem po doooolgem cajtu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 da še jaz eno fliknem po doooolgem cajtu :2src: :2src: :2src: :2src: kak smo velki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 pajade kak je že una o prstu in roki Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 a dej nooo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 je zrasla, jl nej vame bo, babe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 prava babnca js bi še Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Oooo Todi, bebica .... res so ze veliki, jaz si tudi ne morem misliti, da je moj bubek star prek 7 mesecev ... Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 ooo tipka a ne no, smo komi z onimi trebuhi opletale, pa bojo maturantje vsak cajt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 iii luštna je Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 o Todi, malčica je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 Uuuu, Todi , kakšna fajn fotka od Ule, čist v elementu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 kaka pupika Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 je zrasla, jl nej vame bo, babe k tolo sliko pogledam si mislem: "stari, če hočeš met še kej mira na tem svet, pol si zbij otroke iz glave" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 Todika, res zelo simpatična tale tvoja punčka. Navihan nasmešek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.