Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

še dobr, da sem običajno ob pravem času na pravem mestu x;)x, Mysti x:px, dobr zgledaš, pa spedenat se znaš tut x^x, mal sem že pozen, no za x:Xx x:Xx x:Xx za rojstni dan ni nikol prepozen x;)x
Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jp... mysti se ne zaveda, da če bo takele slike gor postala, da jo bomo hit u promet spravl... a veš... to ni šans... sej je tut lepga, nouga bicikla škoda, da bi sam nekje v kleti sameval... to je treba gonit... gonit do daske x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

jp... mysti se ne zaveda, da če bo takele slike gor postala, da jo bomo hit u promet spravl... a veš... to ni šans... sej je tut lepga, nouga bicikla škoda, da bi sam nekje v kleti sameval... to je treba gonit... gonit do daske x:Dx

xsmx xsmx xsmx

me prav zanima komu bo uspelo jo zgont...

xsmx xsmx xsmx

me prav zanima komu bo uspelo jo zgont...

zatišje pred nevihto...

zdej mamo samci (neformalni) posvet xrolleyesx

kdo si bo rogove nabrusil x:px

x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

(kopja se lomijo, šlemi pokajo... sem sam tut mislu, da bomo bolj enoglasni)

x:Ix x:Dx

Fernando Pessoa

(nič... z vami se ni za ment... grem jst rogove brusit :vragec:)

x:Dx

Fernando Pessoa

mysti... ne sekiri se... naši komentarji o tebi pač več povejo o nas kot o kom drugem x;)x

skratka... luštna babnca x:Dx

Fernando Pessoa

• 2 weeks later...
Evo ena današnja,jutranja med potepanjem po Sarajevu in iskanju kajmaka in đezv....

Indy... :palec: :2src:

Sarajevo... xsrcbumx

xsingx Jel' Sarajevo gdje je nekad bilo ,jer se šta promjenilo?????

Kaj pa čevapčiči....si se jih nejedel??? :yumy:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Indy... :palec: :2src:

Sarajevo... xsrcbumx

xsingx Jel' Sarajevo gdje je nekad bilo ,jer se šta promjenilo?????

Kaj pa čevapčiči....si se jih nejedel??? :yumy:

Najedu, najedu.Drgač smo bli na Jahorin 20 km naprej in smo šli v Sarajevo samo 2 krat v celem tednu, ker smo smučal,žural x:Dx .

http://img245.imageshack.us/img245/1281/1006446rc1.jpg

:vragec:

a nima austrija boljshih smuchishch?

zlomk...tralala

Hm tkole bom reku: (sicer sm na pol busanc;kar v bistvu niti nima neke pretirane veze;) sicer je infrastruktura dlih v zaletu in ene 15 let za nami ,vendar dokler bo folk tko prijazen,hrana tolk pocen, fajn ga žurat pa vmes tut čist uredu za smučat bom dol hodu x;)x

Trenutno mi Avstrija razen lepih in urejenih smučišč čist nč druzga ne nud.

Hm tkole bom reku: (sicer sm na pol busanc;kar v bistvu niti nima neke pretirane veze;) sicer je infrastruktura dlih v zaletu in ene 15 let za nami ,vendar dokler bo folk tko prijazen,hrana tolk pocen, fajn ga žurat pa vmes tut čist uredu za smučat bom dol hodu x;)x

Trenutno mi Avstrija razen lepih in urejenih smučišč čist nč druzga ne nud.

:vragec:

dokler bom hodu smuchat bo to austria

k bom shu bosance strelat pa fuzhine

turken rauss

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

nč ne vidm (spet) :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:Dx x:Dx x:Dx

Sanja svinja kukuruz....

točno tko :vragec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jaz si itak Cookie sploh ne morem drugač, kot njena ikonca zgleda, predstavljat... x:o)x

(ok, vejice so tlele zihr narobe postavljene :o|o: sam tkole ma edin smisel...)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jaz si itak Cookie sploh ne morem drugač, kot njena ikonca zgleda, predstavljat... x:o)x

:2src: ker kompliment xflirtx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...