janif 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 še dobr, da sem običajno ob pravem času na pravem mestu , Mysti , dobr zgledaš, pa spedenat se znaš tut , mal sem že pozen, no za x:Xx za rojstni dan ni nikol prepozen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 tebe Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 jp... mysti se ne zaveda, da če bo takele slike gor postala, da jo bomo hit u promet spravl... a veš... to ni šans... sej je tut lepga, nouga bicikla škoda, da bi sam nekje v kleti sameval... to je treba gonit... gonit do daske Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 jp... mysti se ne zaveda, da če bo takele slike gor postala, da jo bomo hit u promet spravl... a veš... to ni šans... sej je tut lepga, nouga bicikla škoda, da bi sam nekje v kleti sameval... to je treba gonit... gonit do daske xsmx me prav zanima komu bo uspelo jo zgont... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 se mi zdi, da bo prej obratno aha, meni tudi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 en bo zgonen....drug se bo pa gonu zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 xsmx me prav zanima komu bo uspelo jo zgont... zatišje pred nevihto... zdej mamo samci (neformalni) posvet kdo si bo rogove nabrusil Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 (kopja se lomijo, šlemi pokajo... sem sam tut mislu, da bomo bolj enoglasni) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 (nič... z vami se ni za ment... grem jst rogove brusit ) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 čveke čvekaste...ab dali raj kašno fotko gor...... ..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 mysti... ne sekiri se... naši komentarji o tebi pač več povejo o nas kot o kom drugem skratka... luštna babnca Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 http://img442.imageshack.us/img442/2974/1006454fu2.jpg Evo ena današnja,jutranja med potepanjem po Sarajevu in iskanju kajmaka in đezv.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Evo ena današnja,jutranja med potepanjem po Sarajevu in iskanju kajmaka in đezv.... Indy... Sarajevo... Jel' Sarajevo gdje je nekad bilo ,jer se šta promjenilo????? Kaj pa čevapčiči....si se jih nejedel??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Indy... Sarajevo... Jel' Sarajevo gdje je nekad bilo ,jer se šta promjenilo????? Kaj pa čevapčiči....si se jih nejedel??? Najedu, najedu.Drgač smo bli na Jahorin 20 km naprej in smo šli v Sarajevo samo 2 krat v celem tednu, ker smo smučal,žural . http://img245.imageshack.us/img245/1281/1006446rc1.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 a nima austrija boljshih smuchishch? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 a nima austrija boljshih smuchishch? zlomk...tralala Hm tkole bom reku: (sicer sm na pol busanc;kar v bistvu niti nima neke pretirane veze;) sicer je infrastruktura dlih v zaletu in ene 15 let za nami ,vendar dokler bo folk tko prijazen,hrana tolk pocen, fajn ga žurat pa vmes tut čist uredu za smučat bom dol hodu Trenutno mi Avstrija razen lepih in urejenih smučišč čist nč druzga ne nud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Hm tkole bom reku: (sicer sm na pol busanc;kar v bistvu niti nima neke pretirane veze;) sicer je infrastruktura dlih v zaletu in ene 15 let za nami ,vendar dokler bo folk tko prijazen,hrana tolk pocen, fajn ga žurat pa vmes tut čist uredu za smučat bom dol hodu Trenutno mi Avstrija razen lepih in urejenih smučišč čist nč druzga ne nud. dokler bom hodu smuchat bo to austriak bom shu bosance strelat pa fuzhineturken rauss zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 maš zegn, da so kohoško dal austhijcem, k če ne bi melu še bl deleč do smučarije Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Taček Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 nč ne vidm (spet) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 jst tudi ne pa celo naivno pomislila, da je dala Cookie kako fotko gor Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 x:Dx Sanja svinja kukuruz.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 x:Dx Sanja svinja kukuruz....točno tko Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 jaz si itak Cookie sploh ne morem drugač, kot njena ikonca zgleda, predstavljat... (ok, vejice so tlele zihr narobe postavljene sam tkole ma edin smisel...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 jaz si itak Cookie sploh ne morem drugač, kot njena ikonca zgleda, predstavljat... ker kompliment Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.