Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a dej :eek: že 4 leta tuky gor visim :inocent:

madonca je hitr minilo :ermm:

hvala za čestitko x:Xx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Tle mi Lizbona neutrudno teži za sarajevske fotke, pa jih bom gor dal, da še vi mal pogledate x;)x

Sarajevski vsakdan Sarajlij (tako se po domače imenujejo prebivalci tega pisanege mesta) pri vstopu na glavni/stari osrednji trg .Jest ga bom poimenoval kot samo srce Sarajeva ali njegova srčna čakra:2src:

http://shrani.si/f/2c/cu/WW6aF0A/1006335.jpg

Stare srednjeveške ulice z pridihom orienta

http://shrani.si/f/21/13m/3sBUMg8A/1006455.jpg

x:Dx x:Dx x:Dx vidm daj "Marsa" popedenala tega hrošča, das loh đabe popov gor več fotk haha....dejte kej napisat dam loh še kakšno sliko gor dal, ker loh sam po dve na post x;)x

Tle mi Lizbona neutrudno teži za sarajevske fotke, pa jih bom gor dal, da še vi mal pogledate x;)x

Ne priteravaj. xrolleyesx x;)x

:palec: Fotke so 1a...

Sem si jih shranila med svoje slike in fotke. xsrcx

Đamija xsrcx

Hvala!

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Sod smodnika leta 1914 in iskra ki se je zanetila na tem mestu in v to potisnila cel svet ....Gavrilov most in mesto atentata

http://shrani.si/f/8/zv/2qRDzl7y/1006352.jpg

Obvezne vsakodnevne potrebe :8):

http://shrani.si/f/W/y8/4KC3l1rz/1006339.jpg

Kar laja, ne grize x;)x x:o)x

mulc :vragec: te bom tok okol kepe http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/g020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/n055.gif

Pr Hodžiću smo tut mi se s čevapi basal, ja x:px

pa še nek, sam se zdele ne spomnim; dva lokala je mel kokr H1 in H2, sam da se je drgač imenoval, mrbit Blef al kaj :inocent:

v glavnem, tok dobrih čevapov, kt sm jih v Sarajevu jedla, jih nisem pol nkol več. :sori:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

mulc :vragec: te bom tok okol kepe

Yes of cors x:Dx x;)x

Pr Hodžiću smo tut mi se s čevapi basal, ja x:px

pa še nek, sam se zdele ne spomnim; dva lokala je mel kokr H1 in H2, sam da se je drgač imenoval, mrbit Blef al kaj :inocent:

v glavnem, tok dobrih čevapov, kt sm jih v Sarajevu jedla, jih nisem pol nkol več. :sori:

Ja res so dobri čevapi, pa tut teh čevapđinic maš kokr voč, pa posod je res dobr-tle smo bli ker je pač baje najbolj opevana, čeprav kot pravm po vtisu folka, tut druge ne zaostajajo kej velik po kvaliteti.

Tle še mal sarajevskih znamenitosti x:o)x

http://shrani.si/f/3h/we/1FsU2sXv/1006375.jpg

Oglaševanje v Bosni xDDx

http://shrani.si/f/3T/cY/1enk57VW/1006329.jpg

a nista Željo 1 in 2 v Sarajevu? :inocent:

ja, ja, Željo sm milsila (ma kakav Blef :vragec: xrolleyesx )

Majo Željo 1, pa Željo 2, pa Hodžić 1, pa Hodžić 2 x:o)x zgleda jim primanjkuje domišljije za poimenovanja, no sam da so čevapi 1A, pol je tut vseen kako se lokal imenuje.

V Željo 1 in Hodžić 2 - tle smo bli kuhani in pečeni. Pa obvezen jogurt zrawn, tazga pr nas ne dobiš (oz, se moraš orenk pretegnit zanj).

Pa zverinsko dober cekinčkarski pas za TP sm tm ubodla. :2src:

Sarajevo je men ful :2src:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

V Željo 1 in Hodžić 2 - tle smo bli kuhani in pečeni. Pa obvezen jogurt zrawn, tazga pr nas ne dobiš (oz, se moraš orenk pretegnit zanj).

mi tud kod Željota vsak dan x:o)x bajkerji x:o)x x:o)x

bi šla spet mal....

Zadnja fotka ful lepa, Indy (ups :inocent: ), jaz sem še tisti dan, ko je bilo smučanje tam gor v planu, preživela dol v Sarajevu na toplem... burek, šetkanje, pivo, čevapi, pivo, mal šetkanja, pivo,... :inocent: x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

mi tud kod Željota vsak dan x:o)x bajkerji x:o)x x:o)x

bi šla spet mal....

Zadnja fotka ful lepa, Indy (ups :inocent: ), jaz sem še tisti dan, ko je bilo smučanje tam gor v planu, preživela dol v Sarajevu na toplem... burek, šetkanje, pivo, čevapi, pivo, mal šetkanja, pivo,... :inocent: x:o)x

Ma reč mi kokr češ x:Dx .Ja res je kul mest...jest pa pizda nism mogu dolg bit, drgač bi kr šetkov gor pa dol cev dan.Drugič k bom sam vozu x8Dx

Drgač pa tko kej kuki povedala- čevapi + jugurt toj za umret dobr x:px pa tiste ubitačne lepinje njihove.Drgač pa kufe te naspidira k dab bil na amfetaminih(postrežba vsak svojo đezvico +cukr obvezno v kockah za pomakat),v slaščičarnah je v domačih slaščicah (baklave,šamsšmite,..)tolk cukra dab pomomoje po enmu mescu sladkorno fasov x:)x ---sam je vse toooooooooooooolk dobr x:px x:px x:px

Drgač mij pa Sarajevo kul ker je tolk različnega folka na ulici, tolk za videt,tolk enih nasprotij na enmu mestu oh in sploh x^x

... vsak svojo đezvico +cukr obvezno v kockah za pomakat),...

čak mal, a ne strežejo zraven kafe rahat lokum (un, z okusom vrtnice je men nadnjamsi x:px x:px , al pa orehov -ta je tut x:px x:px )

sam pr nas ni tega (rahat lokuma) tok dobrega za dobit :sori:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

čak mal, a ne strežejo zraven kafe rahat lokum (un, z okusom vrtnice je men nadnjamsi x:px x:px , al pa orehov -ta je tut x:px x:px )

sam pr nas ni tega (rahat lokuma) tok dobrega za dobit :sori:

Ja, lokum točn(sm ga dostkrat dobu tle od bake z orehi je k en tak trd žele)-sm hotu napisat pa sm pozabu ime. tut pr ns sm jih že vidu v štacuni .Zravn kufeta ti postrežejo cukr v kockah pa to za okus.Sam je tko k vse njihove slaščice sladko pa nasitn za popizdit x:Dx .SAm dooooooooobr

:vragec:

spet en polpismen meshanc.... :xx!:

tema je namenjena NMASHIM fotkam....ergo fotkam LUNATIKOU,

ne pa, de kle mechesh gor neko kwazy reklamo za balkan

jebote

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

spet en polpismen meshanc.... :xx!:

Zej s pa pokazov svoj I Q x:Dx -30

Zakaj že? bi se človk vprašov

samo res...

kaj te vidijo v glavnem mestu bosanđerosov

neko selo z butanimi bajtami, okol pa bregi

Če se človk počut ogroženga, pol res ni kej videt dol ja xcivx .Bol das tle, pa pluvaš po EU čefurjem.

aja, kaj pa če bi nos? x;)x

ja, ja, hočmo vidt nos x:px x:Dx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...