FixMinze 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 a mačke? ne sam mačke režalke, tko v rep bi jo nacilov moj nos ?moj nos je pameten, preveč pameten za objavo moj nos kadar je na meni Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 moj nos je zvohal smokve in zej gremo jestti pa kr lačna bod Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 to morš nos zamenjat Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 hej, jst sm pa mislila, da bo sam nos vidt, pol si nas pa počastil s celim doprsjem prov kjuty smajl maš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 ne sam mačke režalke, tko v rep bi jo nacilov moj nos ?moj nos je pameten, preveč pameten za objavo moj nos kadar je na meni Pa ses le prkazov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 ja hvala Pa ses le prkazov kako sej sem že prej v eni temi, tista glava k na modri vodi plava Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 ja hvala kako sej sem že prej v eni temi, tista glava k na modri vodi plava nism hotla nič izdat , sm bla raje tiho pa čakala če jih boš vseeno še tu razveselil s fotko fajn fotka, maš lepe očke pa smajlič Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 heheena bl svezha... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 kjut. lepi učki Pa res..... še mlad in nice Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 [quote name='kuvrtat' date='1. Feb 2008, 09:49' post='939948' moj nos ?moj nos je pameten, preveč pameten za objavo čeden, strela jasna prestavi to v dobre tipe Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 ne sekiri se... to drži za ženske na splošno a ne bi ti mogla met dolgih črnih las po splošnih načelih zaporedne receptivnosti in inkrementalne apercepcije objektivne imanence Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Včeraj sem reševala en kviz. Rezultat je pokazal, da sem cruel and evil person. Samo v opozorilo. Uf si huda .Majke mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 ojoj prrrrrrrrrr kr preje od mene leti prrrrrrrrrr p.s; uuu kera čarovnica Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Si pa na vsaki fotki drugačna... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 mysti, kaj ti je? Aja, pust... Sprejmimo ga vsak božji dan.. sploh to leto.. Bolj ti paše svoje shanna cool od tebe Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 puhh, vročina... dej povej kje se nahajaš... ker je ravno zima ti bojo/mo klošarji zelo hvaležni za podatek Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Cjeeee, kak se mamo fajn pri dietetiki Namesto, da bi pekli se zajebavlemo http://shrani.si/f/d/Hg/24Ghek8D/dsc00028111.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Shanna sicer bi blo to bl za v Nude, ampak...lepi joški Behy, se mate luštno najs fotka Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 A loh , a loh??? Mi je v roke prišla skoraj 10 let stara fotka od moje tamečkene..... men je tuki tak cuker..... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 A loh , a loh??? Mi je v roke prišla skoraj 10 let stara fotka od moje tamečkene..... men je tuki tak cuker..... Fajn videt take fotke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Mi je v roke prišla skoraj 10 let stara fotka od moje tamečkene..... men je tuki tak cuker..... Ful je srčkana Behi, Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Shanna sicer bi blo to bl za v Nude, ampak...lepi joški ..kje vi kaxne joske vidte? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 ..prosim ce se joski se enkrat objavijo... za dobrodelne namene, kakopak... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 ..prosim ce se joski se enkrat objavijo... za dobrodelne namene, kakopak... Ko da jih na netu ni dovolj.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Ko da jih na netu ni dovolj.... A zgleda to kar delajo čista plastika...jebes take... hocmo naravne!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.