aakhut 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 W O W zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 me prav zanima kolk bi biu navdušen, če ne bi tistih joškov prej vidu Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 zdej pa že preveč ircava .. eh.. ka te qurc, zato pa so forumi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 jah, sej to maš pa prov. sam vseen mal smetiva eh.. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 Jeti se opravičavam, ker na fotki vidim (skor) samo dete Shanna simpatična kot zmer ti temni lasje ful pašejo pa Onix je spet prišel naokol ma, vsi ste fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Onix, kako nežno zgledaš na fotki sm si te čist drgač predstavljala....mislm, da si enkat objavu svojo fotko, k si meu lase (ne tko na balin) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 mislm, da si enkat objavu svojo fotko, k si meu lase (ne tko na balin) :wOOt: to je moral bit pa objavljen v nedeljskem dnevniku....pred 30imi leti..... x:Dx she jst se ga ne spomnim z lasmi....pa je tega zhe hudoooooo dolgo zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Jeti se opravičavam, ker na fotki vidim (skor) samo dete Shanna simpatična kot zmer ti temni lasje ful pašejo pa Onix je spet prišel naokol ma, vsi ste fajn tvojo fotko bi tud kakšno vidli Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 tvojo fotko bi tud kakšno vidli khm ... ti me lohk vidiš v živo sem pa tud v tej temi se že kazala ... kakšnih "trebušastih" fotk pa nimam ko (če) mi uspe poslikat se z bauhijem, se pa razkrijem tud tle Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 :wOOt: to je moral bit pa objavljen v nedeljskem dnevniku....pred 30imi leti..... x:Dx she jst se ga ne spomnim z lasmi....pa je tega zhe hudoooooo dolgo zlomk.....tralalanedeljskega ne berem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 my cat...and me...doing yoga http://shrani.si/f/3d/TJ/13egQoSw/dsc00094.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 a spet mučiš mačka Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 a spet mučiš mačka jp...danes zjutraj sem mu tiča zavozlal...da mi ne ščije več po stanovanju ...drugač pa mu je prav zanimivo...ga držim par minut...in sploh noče dol skočit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 A to je joga za mačke? Že izgleda tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 jp...danes zjutraj sem mu tiča zavozlal...da mi ne ščije več po stanovanju ...drugač pa mu je prav zanimivo...ga držim par minut...in sploh noče dol skočit... Jeeeeej.... ampak jaz dvomim, da ti tudi na vrtu lulaš.... Kera dvojna morala Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 vsak dan druga fora. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 Vila to se bolj redi, kakor da v miru pojes tvoj obrok. Trol...grem na eno foro, da jem in telovadim, torej nisem na dieti, ampak lepo vzdržujem telo, Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 nisem popolna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 kam? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 nisem popolna To (ni)smo vsi! Pomladila si se.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Ksenia....luškana si Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 nisem popolna Opa! :2src: :palec: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 nisem popolnarada imam in všeč mi je pozitivnost in prijaznost, kar na tej sliki prav močno izžarevašsonček Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Mi jo hvalimo tukaj to našo Ksenio, ona nas pa ignorira Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.