Tipka 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 evo mene z malckom http://shrani.si/t/2Y/G3/4A1ZzXPN/1/slika035.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Hči Lune luuušna si :) Tipka x:Xx en zate, en ta detece srčkano Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 O lejo MOjco Luna luštna si Shana pa itak (bolša si kokr si misliš o seb ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Vauuuuuuuuuuuu Tipka.....kako sta se lepo nafotkala Hči lune...pa itak Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 hvala Tipka in malček: iiiiiiii kolk sta cartna!!!! kako je pa malčku ime? lep dan Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 uff, kaj bi dal da bi bla ona moja hehehehe http://shrani.si/f/2w/Jr/1S6exU4F/nesaniko.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Tipka in malček: iiiiiiii kolk sta cartna!!!! kako je pa malčku ime? lep dan malcek je Miha Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. april 2008 Prijavi Deli 5. april 2008 pa kam so se skrile vse dobre pichke iz LNF-ja??? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. april 2008 Prijavi Deli 5. april 2008 jst in moja mala pa naša dva fanta am Akutek, ne vem... a jih ne vidiš itak jih je precej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. april 2008 Prijavi Deli 5. april 2008 jst in moja mala pa naša dva fanta am Akutek, ne vem... a jih ne vidiš itak jih je precejjaaa, nova očala si kupi, pa jih boš vido Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 pa kam so se skrile vse dobre pichke iz LNF-ja??? zlomk....tralala Beh, a nis ti gay? ne sledim tok hitr "usmeritvam". zadnč si biu še gay Ksenia, ful si shujšala (rama/roka na fotki in tvojem avatarju) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 jaaa, nova očala si kupi, pa jih boš vido kwa se kle en toplovodar oglasha zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Ksenia, ful si shujšala (rama/roka na fotki in tvojem avatarju)hvala - ja sem... sem imela v uni temi vzrok zakaj sprašujem... bo treba malce odmora vzet, koža ni več elastična... ampak tek pa hoja pa ostajata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Tipka in malček Sem si te pa -bog ve zakaj - nekam večjo predstavljala. Zdaj pa vidim, da si skoraj kot jaz . Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Tipka in malček Sem si te pa -bog ve zakaj - nekam večjo predstavljala. Zdaj pa vidim, da si skoraj kot jaz .Nat , hvala ... sem pa " velika " po dusi in srcu ...Mojcaps: saj jaz si tebe tudi veliko predstavljam ...tak visoko, crno ... daj nas preseneti s slikco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 pred župniščem Lušna, se ti pa vidi luna v ribicah. Zasanjano gledaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Nat , hvala ... sem pa " velika " po dusi in srcu ...Mojcaps: saj jaz si tebe tudi veliko predstavljam ...tak visoko, crno ... daj nas preseneti s slikco Črna že res, ampak mala - saj veš, strup se krije v malih flaškah fotka pa - verjetno še bo kakšna Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Beh, a nis ti gay? ne sledim tok hitr "usmeritvam". zadnč si biu še gay Ksenia, ful si shujšala (rama/roka na fotki in tvojem avatarju)sem sem, bodi brez skrbi Samo mi je za srečo pri matematiki dala lupčka pa sem 3 dobo, torej, če bi mi vedno dajala lupčke bi vedno mel srečo very sexi, buhy in šmeentana bejbika...:flirt:hehehe kwa se kle en toplovodar oglasha zlomk....tralalajebi se Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 evo....kako zajebano sluzhbo mam... ion....tkole morm zram plesat...ajajaj Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 evo....kako zajebano sluzhbo mam... ion....tkole morm zram plesat...ajajajOMFG Kak si grd! Tak si koda bi papigo razpičkalo Te pa pravijo za nas pedre da smo čudni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 OMFG Kak si grd! Tak si koda bi papigo razpičkalo Te pa pravijo za nas pedre da smo čudni sm sej dec....ne pa na pol pichka zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 ej, Zlomk .. kaj te res tak malo plačajo, da maš skoz tole majčko z gobicami? sicer pa - lepa kreacija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 ej, Zlomk .. kaj te res tak malo plačajo, da maš skoz tole majčko z gobicami? sicer pa - lepa kreacija. to "delovni" kombinezonk pr mehankarjih... :vio: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 OK. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 sm sej dec....ne pa na pol pichka zlomk....tralalao tem pa da nisi na pol pička bi se dalo debatirat, veš In kolkor zadnje lase opažam se bi kar ene 80% LNF z mano strinjalo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.