aakhut 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 o tem pa da nisi na pol pička bi se dalo debatirat, veš In kolkor zadnje lase opažam se bi kar ene 80% LNF z mano strinjalo probi mal manj s kurchkom razmishlat zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Pa ne še tle no, a se niste že u nude fotkah o tem pričkala.. Ma, behy, še kako fotko nalimej, pa boJaz se ne pričkam, on izziva probi mal manj s kurchkom razmishlat zlomk....tralala :P za razliko od tebe ga jaz vsaj mam ! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 ej.... brezveze... itak ta pametnejši odneha.. Vem Zato pa sem odnehal ;P Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Behy no, ne tako ... (šele zdej vidla... ), al sta še huj k šjore... otročji sem pač, jebi ga, jaz mam vsaj izgorov za to: sem še vedno otrok Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 itaqsam jst sm she homofob pa nestrpnezh zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 ah... oba sta mal otročja.... pa jest sm tut otročja konc koncev smo vsi otročji Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 ne morem se načudit, kake oči mam ... ko dve satanovi votlini. http://shrani.si/f/1C/97/Y5EMZNd/sp.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 blont nisem ... maš v laseh frizuro. samo ne dredov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 Vilasonca:kdo sta pa tiste dve zraven...dons sem firbčna ...ena od niju se mi zdi znana, mislim da je ena lunatka bivši cimri. dvomim, da je katera na tem forumu. no ja, nikoli se ne ve. mi prišepneš na OS, katera? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 oj, ti Strelka,. si me nasmejala, veš. ne, kje. kaka dolgolasa Valkira bi to bila. ne. res je pa, da sta tile dečvi obe Kozoroginji isto kot Valči. in začuda maram Kozoroginje. moški pa joooj prejoooj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 aja, fajn, da sem ti fajn. btw, sem zate vedno mela nekakšen filing, da si stara tam 30 let. pol pa vidim nekje, da si okoli 38. zanimiva si, v glavnem ne daješ vtisa, da bi mela čez 30. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 v sredini je MACONA! itaq bivši cimri. dvomim, da je katera na tem forumu. no ja, nikoli se ne ve. mi prišepneš na OS, katera? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 kje pa jaz sem nori letnik, ...bolj natančno sem stara sedemintrideset še, bodimo natančni...decembra pa bom enajst verjamem..saj, če bi me vidla bi ga mela tud..tak filing namreč. Mah jaz sem itak totalno otročja Sam tisto o sliki-tvoja podoba da si Ok pa je blo resno kakorkoli že misliš .. dabro si si tole namislila ... kako boš izpeljala drastičen skok nazaj ... Strelčica. sem sama nekak na pol Strelčica in ko mi ruka ven, si lahko samo mislim, kako mora bit, če si v celem bitju Strelec. no, bom že verjela počasi ... je Tantra nekaj grdega rekel enkrat o meni in me je trofilo direkt v srce in se še danes sekiram ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 mogoce si VilaSonca pravzaprav Macona Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 mogoce si VilaSonca pravzaprav Macona hočeš rečt, da je to 13. znamenje zodiaka? numerologija se tistemo zgoreaj reče ...a Tantra ..dejmo mal opravljat, po moje ni nič takega rekel ...sam nasvet ..jelen (hec)a ti si spremljala .. moj boj za moj prav ...? spremenilo se ni nič kaj dost, numerološko. obe sta 3=Jupiter.Tantra je nekaj o tatoru govoril. me primerjal z neko karto, ne vem kero .. ampak, halo? ma, tantra bi vsakemu priporočal vse možno in nemožno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 ne morem se načudit, kake oči mam ... ko dve satanovi votlini. http://shrani.si/f/1C/97/Y5EMZNd/sp.jpgluštkana si...prav posebno energijo izžarevaš...se takoj opazi kolk napreduješ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 aja, ups, že čisto pozabila, o čem je bila debata. aja, samo pol lahko greš tudi do 2. leta. luštkana si...prav posebno energijo izžarevaš...se takoj opazi kolk napreduješ daj nehaj .. to sem 2 leti nazaj. mogoče se pa vidi, da sem bila takrat noro zaljubljena. bi morala pa ja kero novo fotko dat, da bi se videl "napredek". no, naj bo ena, ki je meni osebno blazno pri srcu:http://shrani.si/f/34/WS/28IAvDGw/2/avg2007.jpgje pa tudi že skoraj leto nazaj. pa .. hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 js napredka ne vidim..js ga čutim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 pobozat. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 zdaj sem na zadnjih dveh straneh cela jaz, citirana. OK, bejba, hvala. sam tista fotka v rdeči majci je iz enega seta in gledam prej vse po vrsti in se mi je zdelo, kot da mam čist črne oči, brez beločnic. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 Klarus ..a ti vsakega tkole analiziraš ...... sam tiste, ki dajo dovoljenje....vasih je fotka kot fotka..vačsih pač vidim oz čutim več Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 in kaj vidiš v meni ok, za to ne rabiš fotke Mačona, važno je, da se sprejmeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 in kaj vidiš v meni ok, za to ne rabiš fotke Mačona, važno je, da se sprejmeš da te je potrebno mal po tazadni našeškat....čas je da se začneš učit egoizma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 sej se veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.