tinka 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 ...je rekla Mysti in skrila fotke! no te pa nič! mačka-se te spomnim od prejšnjič, nisi se spremenila Lisbona: enkratno rogovje imaš....! Nimbus- kaka huda kapica in še lučka gor... ! sem si te drugače predstavljala, pozitivno presenečena, totalno simpatičen Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 zdaj pa že praviš skoraj tako kot mgd: jaz nisem to telo. Ne vem ne vem. Nismo se še izrekli o iluziji dovolj a ne.. materstumater itak, da nisem to telo. vzamem levo roko, vzamem sekiro in jo odbijem. roke ni več, jaz sem še. vzamem desno roko, vzamem sekiro in jo odbijem. roke ni več, jaz sem še. vzamem levo nogo, vzamem sekiro in jo odbijem. noge ni več, jaz sem še. vzamem desno nogo, vzamem, sekiro in jo odbijem. noge ni več, jaz sem še. ok, predpostavljam amputacijo. to ni filozofija, to je fizika in medicina. kaj je človekov najvišji skupni imenovalec te jaz sprašujem. moja roka, moja noga, moje telo. nič ni mojega... je le lastno moji perspektivi. v svetu kjer živimo ni niča, ni vakuuma, temveč je materjal. in zgodi se, da mi pač roke in noge sledijo. kaj te jaz morem. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Ma daj.. Ok no.. Sam vseeno, kaj boš pol s tem astralom, če ne sebe izpolnil kot človeško bitje. A misliš, da to ni zapisano, če si sam odsekaš? Rodil si se zdrav in cel. Sprejel se na posodo in to. To jest v celem, vsaka tvoja celica v tebi - in ti vesolje.. Bluzim. Naj mi nekdo pomaga. Ja, saj se hecaš itaq.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Ma daj.. Ok no.. Sam vseeno, kaj boš pol s tem astralom, če ne sebe izpolnil kot človeško bitje. A misliš, da to ni zapisano, če si sam odsekaš? Rodil si se zdrav in cel. Sprejel se na posodo in to. To jest v celem, vsaka tvoja celica v tebi - in ti vesolje.. Bluzim. Naj mi nekdo pomaga. Ja, saj se hecaš itaq.. po eni strani se hecam, ker pišem hecne primere. po drugi je pa v vsakem hecu nekaj resnice. budisti, ko meditirajo si v sebi po ure in ure kličejo vat em aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjj, vat em aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjj, vat em aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjj. dober trening ti ne pride telo na misel... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 no, eni meditiramo na prizemljenost najbrž bolj.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 heh, ja pretty smešno.. mislim, ker res nikol ne vemo, kaj se skriva za fasado, a ne.. (mislim ne sam ono, ko je posoda prazna, ampak kolk nekdo res JE - to sem mislila..). Se ne vidi na prvi pogled. Call me blind.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 kaj bi dedci brez pira torej ne bi meli wampa, i guess...zensceta pa bi se samo ob kost in kozo stiskala (ne pa ob nekaj udobno mehkega), i guess Resno no. Mačka se še zdej valja od smeha zaradi ene od fotk.s čebelo bemti famozno cebelo...le zakaj sem moral ti zamudit sicer pa, ce se spomnim, na kakih fotoshopih vse je tisti moj ksiht pristal, bom raje kar tiho.... (jp, je tudi cebelcek bil med njimi ) heh, ja pretty smešno.. mislim, ker res nikol ne vemo, kaj se skriva za fasado, a ne.. (mislim ne sam ono, ko je posoda prazna, ampak kolk nekdo res JE - to sem mislila..). Se ne vidi na prvi pogled. Call me blind.. glede na to, kar pises...si vcasih zelim bit slep..ne bi vsega videl, predvsem tistega, kar nocem (pa ceprav za ceno, da tudi kaj lepega ne bi...je*at ga, ne moremo met vsega, a ne) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 uh, sem se zdaj komaj zavzel, katero stran mamo tukaj...666 Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 o, Nimbus, kere bleščeče žive očke! ma vse nekaj žari iz tebe, ni kaj drugega rečt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Hmmm...Jp.Z MačkoRežalko bi bila super par.Oba tko nežna in krhka. Lisbona, ti si trešjena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 resna. kakšna očala rabim ... da bom tršica? http://shrani.si/f/1c/6z/ez47WkP/slika023.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 he he kaj hehe...sem misliil, da si vampirella, ne pa hudic (ok, ceprav ga je v vsaki zenski nekaj malega) resna. kakšna očala rabim ... da bom tršica? kaj pa z novo frizuro? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 čela ne skrivam več. na tej fotki je pa res katastrofa frfru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Nimbus, luškan si; še posebej me fascinirajo tvoji zobje (sem pač plehka in padam na Aquafresh smile, jebiga) in učki VilaSonca, men je pa tvoj frufru tuky fuuul všeč, se mi zdi, da ti bolj paše kot oni, krajši frufru (k za moje pojme vizuelno debilizira folk) Mysti, vse zamudila Lisbona, nasmejana pašejo ti teli rogovi - dobesedno dbk, nekak sem si te drgač predstavljala, kako pa ne vem ampak nekak v sklopu medvedka ne praš zakaj, ker ne vem Mačkica, ful si podobna svojmu avatarju (ok, brez unih zaobljenih uhljev) Mayan, tvojo sliko še zmer pričakujem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 dbk, nekak sem si te drgač predstavljala, kako pa ne vem ampak nekak v sklopu medvedka ne praš zakaj, ker ne vem a takega medvedka, kot ga mam v avatarju? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 tako globoko, kot je sla, bi skoraj ze na kako nafto naletela Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 AAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 resna. kakšna očala rabim ... da bom tršica? Uf, tles pa čist drgačna.Uredu drgač ful Moja nova podoba. Čist preveč navdušena nad najdbo rogovja. Ja sevede.Kdo pa drug, če ne ti x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 aja, zakaj? thnx ker ne ti ne Nimbus nista ravno nežkana, vsaj meni ne no. no ja, vsak ma svojo percepcijo. Uf, tles pa čist drgačna.Uredu drgač ful Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 ,,,.,. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 ja itak... jaz sem tko nežen... vse kar primem v roke se mi koj stopi edin balanca... tisto sm pa zapigu ooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 no, Mačka, kaj ga serješ. videt res nista neke tam uboge zasanjane ribice ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 ja itak... jaz sem tko nežen... vse kar primem v roke se mi koj stopi edin balanca... tisto sm pa zapigu ooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm si v plinarskem poslu "piganje" - čiščenje plinovodov s pig-i ("prašički") Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 si v plinarskem poslu "piganje" - čiščenje plinovodov s pig-i ("prašički") no ja...odkar sem videl svinje po stropu hodit (Spiderpig), verjamem tudi to http://twocrabs.blogs.com/2crabs/images/2007/08/02/spiderpig.jpg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 pig - zgleda kot dimnikarska krtača/omelo za ometanje dimnikov, le da nima nobene žice. So v več velikostih in materialih.pig, piganje - gre za strokovni termin Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.