Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sabinca, glej da res x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

hej, to je pa neptun na ascendentu, Nino. ;)

Evo pa se ena od danes, da imam se eno na 41., ne sam na 40.

Tamal slikal, predno sla ven. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

heh, Milf, po kosih bi me pa se kar sestavila, da bi nekaj ratal... x;)x x:Dx x:px

Thanx, Mich, navijas za blondkaste odtenke torej... ;)

hej, katja, ful ti pasejo tele barve, sam nekam... tko... mal klavrno se drzis, najbrz sam zato, ker te zebe.

Joj kok imas lep in pravilen obraz in lepo kozho, blagorcek!! x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa full dobre nogice :2src: :palec:

ribica Katja ti pa za svoja leta tko zrelo deluješ pa full si luškana, v živo morš bit smejoči sončk na dveh nogah :flower:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

O, hvala, Contesa, mega slisat tole od tebe! ;) :palec:

Pih, cist sem se ufurala, kaj? :D ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Marsa full dobre nogice :2src:  :palec:

Ma tle so mal krevljaste, pa debela mecha imam - v primerjavi z (ozkimi) gleznji...

ampak drugac pa so se kar ok, nimam celulita in tko, da sem res kar zadobvoljna, kaj bi se skromno delala.

No tu so pa mal cudne, se mi zdi.

Sam sem imela od poletja prvic minico danes (saj se vidi, ko je se vsa taka nagubana, ko je v omari zhdela).

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ma tle so mal krevljaste, pa debela mecha imam - v primerjavi z (ozkimi) gleznji...

ampak drugac pa so se kar ok, nimam celulita in tko, da sem res kar zadobvoljna, kaj bi se skromno delala.

No tu so pa mal cudne, se mi zdi.

Sam sem imela od poletja prvic minico danes (saj se vidi, ko je se vsa taka nagubana, ko je v omari zhdela).

Jst sem skor hotela rečt, če si se kdaj intenzivno z drsanjem ukvarjala ker so mi najprej meča padla v oči - pa ne zato ker bi zgledala debela ampak zato ker so zgledala "izklesana" ... bi takoj menjala sam ti verjetno nebi bila za x:Dx x:px

Drugače pa kul kul :palec: aja pa da ne bom dvakrat vpisovala, sem videla da praznuješ, vse najboljše :hapyb:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

marsaaaa kwas mi gud oblečena... tkole mal zelene.... love it x:px zelena mi je zlo všeč w:Iw itak pa d best zgledaš na teh dveh.

ribika iiii bejbika :2src: luštna fulll!!! xokx xsrcbumx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Jst sem skor hotela rečt, če si se kdaj intenzivno z drsanjem ukvarjala ker so mi najprej meča padla v oči - pa ne zato ker bi zgledala debela ampak zato ker so zgledala "izklesana" ... bi takoj menjala sam ti verjetno nebi bila za x:Dx  x:px

Drugače pa kul kul :palec: aja pa da ne bom dvakrat vpisovala, sem videla da praznuješ, vse najboljše :hapyb:

Ej, z drsanjem ne, sem se pa z baletom in ritmiko (pa a ves, bobne sem igrala pa na fitnes hodim.. pol me pa sreca frendica, ko sem bila 2x v lajfu na fitnesu, in pravi, o kok dobr zgledas, sem slisala da na fitnes hodis. :D :P kao... zato... :P)..

Hvala za cestitke, ja, sem nekak dons malo v elementu. :vio:

<{POST_SNAPBACK}>marsaaaa kwas mi gud oblečena... tkole mal zelene.... love it x:px zelena mi je zlo všeč w:Iw  itak pa d best zgledaš na teh dveh.

ribika iiii bejbika :2src: luštna fulll!!! xokx  xsrcbumx

Thanx Aiwa, x:Xx, ves kok pogresam zeleno! :sori: cist nic nimam zelenega, 2 stvari, pa cist shizim... sploh z rdeco mi je vsec, sam... dons mi je bolj s crno sedlo, pa tud lohk bi imela lepso majico, sam je vse mokro al pa v pranju.

<{POST_SNAPBACK}>marsa  :palec:

dej, dej ... sprejmi enkrat kompliment brez negodovanja.

Ja saj, je se mene nasmejalo, ko zagledam tamle 'sam so mal krevljaste'... kao, vedno moram nekaj jamrat... ;)

Saj men so tud cist svec, ker so fit, pa ker mi dbest sluzijo... xyesx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>lepše kot je povedala aiwa ne gre, zato se popolnoma strinjam z njo!! čista petka!!

Ha! Thanx! x:Xx

Midva se pa se nisva srecala, prvic te vidim, pa vidim, da imas že 10 objav.

in seveda - zivjo in dobrodosel!! :palec: :vio:

In tkole sem te prvic videla, ves kaksne plus tocke bodo to zdaj zate!! x^x

x;)x x:Dx x:px

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ej, z drsanjem ne, sem se pa z baletom in ritmiko (pa a ves, bobne sem igrala pa na fitnes hodim.. pol me pa sreca frendica, ko sem bila 2x v lajfu na fitnesu, in pravi, o kok dobr zgledas, sem slisala da na fitnes hodis. :D :P kao... zato... :P)..

Hvala za cestitke, ja, sem nekak dons malo v elementu. :vio:

Thanx Aiwa, x:Xx, ves kok pogresam zeleno! :sori: cist nic nimam zelenega, 2 stvari, pa cist shizim... sploh z rdeco mi je vsec, sam... dons mi je bolj s crno sedlo, pa tud lohk bi imela lepso majico, sam je vse mokro al pa v pranju.

Ja saj, je se mene nasmejalo, ko zagledam tamle 'sam so mal krevljaste'... kao, vedno moram nekaj jamrat... ;)

Saj men so tud cist svec, ker so fit, pa ker mi dbest sluzijo... xyesx x;)x

Ha! Thanx! x:Xx

Midva se pa se nisva srecala, prvic te vidim, pa vidim, da imas že 10 objav.

in seveda - zivjo in dobrodosel!! :palec: :vio:

In tkole sem te prvic videla, ves kaksne plus tocke bodo to zdaj zate!! x^x

x;)x x:Dx x:px

No to pa je lepo slišat!! xDDx

x:Ix Ja v bistvu res mal grdo gledam - predvsem zaradi tega, ker je bila v tej sobi popolna tema (lažem, na drugi strani sobe je gorelo 10 rdečih lučk iz novoletne jelke xrolleyesx x:Dx ), pa ker mi vedno rata zamižat na eno oko, če me kdo v temi slika..... In cela šola (party bil v zapuščeni šoli) LEDENA! :eek: Še dobro da sem sedela pri peči.... xrolleyesx x^x x8Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

hehe, willie... :D

Katja, ja, se vid, da te zebe v bistvu (mislim saj - kaksen imas pa pulover? x:px x:Dx - 5centimentrski v debelino). ;)

*pozabila pripomnit, ne sam da ti pasejo, tud tko lepo imas barvno vse usklajeno, se nohtke. :)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...