Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

call me stupid... ampak še zmer ne vem, kaj pomen, da zapigaš balanco :vragec: x:o)x

http://homepage.ntlworld.com/papermodels/meta/docs/examples/bend.gif

x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

call me stupid... ampak še zmer ne vem, kaj pomen, da zapigaš balanco :vragec: x:o)x

smotka x:Dx

pigati je nemška popačenka iz "biegen", ki pomeni kriviti ali pa naprimer "abbiegen", ki pomeni zaviti (levo ali desno na poti itd.). se pa opravičujem. mi tuki v hribih imamo čist svojo govorico in nas obični zemljani v bistvu nič nea razumejo. x:px

dbk je pa to zlo nazorno pokazu x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

lepa.. najbolj pa si mi všeč s tisto sivo kapo, ki jo ma mačka režalka v profilu.. ne znam sploh glih.. zimsko no al pa skandinavsko z vso "vsebino" svoj osebnosti ki se jo da tukaj čutit.. :zz:
~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Mystica :palec: :2src:

Mislim. xrolleyesx

Nekateri se pa tudi v vsako kurčevo besedo vpiknete. :vragec:

Dejstvo je ,da videz vara.In fotka je vedno le fotka.Ujame en kurčev trenutek..nič več in nič manj.

Nimbus mi je na oni fotki v profilu ful opasan x:px …ono devil inside.

na tej mi pa deluje čisto drugače.(angel inside) x:Dx

Mogoče sem malo pretiravala s to nežnostjo in krhkostjo.. :inocent:

Priznam…rada pretiravam. xcivx

In MačkaRežalka ima za moje pojme full mehke poteze obraza..tako,da…

Eh..sj je vseen. xrolleyesx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

tote mystice se tut jst spomnem s kapo. je bla res dobra. ampak tele slike. bemo. vse rdeče... pa oni dekolte... to se ne bi sporazumno končal. x:Dx

ja, micamaca... take mamo mi... hribuci x;)x

ammm... lisbona, to je tko a ne. na oni sem ko klovn, na oni v profilu imam pa 190 pulza. tko, da... xnckrivx zato se pa oni zdolgočaseni pari snemajo pri seksanju, da se lahko opazujejo med orgazmom, a veš. ker takrat drugače zgleda. in to ga rajca. x:px zato pa jaz pravim, da videz ne sme imet pomena. telo se stara, zboliš, se nardi to ali ono, ampak autopercepcija se pa vleče od rojstva naprej brez nepovezanih rezov. in ta povezana percepcija, kao zvezna funkcija misli, je edini dokaz, da je RL resničen in da so sanje izmišljotina. ok, I won't go further inside. ta tema je itak za malikovanje mesa. x:Dx

skratka, same dobre babnce... vam povem, da če bi biu "samski", da bi takratko piskale... xokkx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

aja x?x pol pa res ne. tisto je dala enkrat še prejšn let x:px

heh... ja, to da niste n'kol zadovolne, to mi je čist jasn x:Dx drugač pa ti tut s hribou doma :2src: sem se ravno z enim kmetom pogovarju in je reku, da ne moreš prežvet kot kmet. ne gre. :vragec: jaz bi pa tolk mrvo obračal in dekletom kikle dvigal x:Dx

ti maš poslovljen nemški priimek, jst mam pa ponemščeno slovensko ime x:px

xrainbowx

Fernando Pessoa

fric

xrainbowx

Fernando Pessoa

x:o)x zamišljeni, smo zamišljeni .. kaj bo prihodnost prinesla.

na, janif, da ne boš več ugibal o barvi oči ;)

:2src:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

x:Dx mysti

veš kaj, men se zdiš velik bolj ********, kot žalostna x;)x napisat si pa ne upam. nekako hočem ohranit obojestransko naklonjenost. x:px

michelle.... o shit x:Dx

xrainbowx

Fernando Pessoa

x:px

Aja.

x:Ix x:Ix x:Ix

Ja ful me je firbec. Zanč sem šla v njegov profil brskat, če je tam! x:Ix

No, zdaj so moja predvidevanja potrjena, ful je luškan...voila!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ne, ne... to je bil čisti intermezzo. kao... človeka naj bi skrbela drugih ocena. tko sm mislu. x;)x

ne... michelle bolj študijska punca. tko bolj intelektualis in to. x:px

xrainbowx

Fernando Pessoa

He he ... je še nisi vidu žurat ponoči na plaži. x:Ix

nimby no ... kako ti je ime? xflirtx

x:Dx kuuuul

ej... pretiravate. in čisto resno. edino česar se zavedam je, da mi meso ne zadostuje in me mesena poželenja puščajo praznega. to je eno suhoparno in preprosto dejstvo. x;)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

ej... pretiravate. in čisto resno. edino česar se zavedam je, da mi meso ne zadostuje in me mesena poželenja puščajo praznega. to je eno suhoparno in preprosto dejstvo. x;)x

xrainbowx

In pol reče še nekaj takega...

Uhhhh x:px :2src: x:Ix x:Ix x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

... se pa opravičujem. mi tuki v hribih imamo čist svojo govorico in nas obični zemljani v bistvu nič nea razumejo. x:px

kaj pa to mas zaen mix narecij? :eek:

right... sicer pa s kratko piščalko nismo zadovoljne x:Dx

kera male ne obvlada, tudi na veliko ne zna igrat x:o)x

x:o)x zamišljeni, smo zamišljeni .. kaj bo prihodnost prinesla.

na, janif, da ne boš več ugibal o barvi oči ;)

nic bzzzzzzzz? :o|o:

prva :2src:

druga pa...kaj je to, nekje med modro, zeleno, pa rjavo? pa sem mislil, da za svoje ne vem, kako bi barvo opisal :inocent: (ok, no...so vsaj na prvi modre videt x:)x)

Sometimes I wish

to je knapovsko-štajerski mix. x:o)x

nič nea rečem več. x:Dx moram spat... sive celice so se že vlegle tko, da sem že zombi. mejte se.

tschuss, servus, adieu and goodby x;)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

a ste z vasega konca res tako nepriljubljeni, da me, odkar sem avto menjal, tablice pa vase pustil, vsi postrani gledajo? x:Dx

na:

:eek:

prava vampirska poza :O:

ampak, so pa lepe...hmm...modre? :inocent:

Sometimes I wish

x...ej... pretiravate. in čisto resno. edino česar se zavedam je, da mi meso ne zadostuje in me mesena poželenja puščajo praznega. to je eno suhoparno in preprosto dejstvo. x;)x

..

x:Dx x:Dx kere cake, stari x:px x;)x

..ampak, so pa lepe...hmm...modre? :inocent:

bi ti isto napisala, kt "Nimbyju", sam bi se ponavljala :o|o:

zato sm rajš izbrala: "a sti farbenblint?" x;)x

Mysti, hudo dobra barva x:px x:px :2src:

Nadvšeč x8Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

bi ti isto napisala, kt "Nimbyju", sam bi se ponavljala :o|o:

zato sm rajš izbrala: "a sti farbenblint?" x;)x

zadnje case je cisto vse mozno... x:Ix

pa nisem mel palete pri roki, no :fiju:

Sometimes I wish

zadnje case je cisto vse mozno... x:Ix

pa nisem mel palete pri roki, no :fiju:

Bošček :sori: Boš vedu za drugič, an x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

nič nea rečem več. x:Dx moram spat... sive celice so se že vlegle tko, da sem že zombi. mejte se.

tschuss, servus, adieu and goodby x;)x

xrainbowx

am nea ni knapovsko...,

no fajn te je vidit... moja lubica je pa itak cortkana

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...