dbk 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Bošček Boš vedu za drugič, an bom si raje zapisal, drugace itak pozabim candle: no ja, tadrugidve sliki sta ze boljsi, za tiste prve sem ze mislil, da si nam prisla jezik kazat simpatikus, drugace barve oci pa raje ne bom sel ugibat Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Ooo, svečka , fajn frizuro maš, pa barvo , edino ne spomnem kdaj sem ti to naročil , paše ti ful Za tiste, ki se trudite ugotoviti barvo oči, plave niso, tolk lohk pogruntam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 He, Candle, ta prva fotka je prava pianistična strast. Tudi jaz se malce spoznam na klavir, vem npr., da je težek, ker sem ga enkrat pomakal premikati, mi je pa ful bol všeč, če kdo nanj igra. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 ich bin ein kameleon baje ...na: Uuuu, ta je pa prav dbest fotka, prav seka zelena barva oči , barva laspa itak my favourite, ampak to je že znano Unih dveh pa ne bom citiral, da ne bo kdo rekel, Mysti overdose, sam se vidi venero v škorpijonu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 skratka, same dobre babnce... vam povem, da če bi biu "samski", da bi takratko piskale... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Ooooo kul.. klavir Moi & piano (še zjutrej, mal zaspana) http://shrani.si/t/3d/v/4nZRR9ye/moipiano-006.jpg ccccc http://shrani.si/t/x/iE/szDwiAD/moipiano-009.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 še tele sta bl u kontekstu glasba...= zakon, zakonhttp://shrani.si/t/1u/v/syNlhMe/moipiano-010.jpg pianota pa ne dam, jasno?http://shrani.si/t/34/P9/4Un5lWGU/moipiano-011.jpg ITAK GLASBA ZAKON ful si mi simpatična...pa lepa barve vse skupaj...a to si še v pižamci Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 naroču ? Ja, tako frizuro, pa barvo maš, kot da sem ti jo jst izbral oz. naročil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 pa dobr, ugibej mal, no nope evo, tukaj mas, pa mi raje sama povej Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Pa kje si našel PMS Jst tut nisem dober za barvo oči, se mi zdi mal mix ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Pa kje si našel PMS pre- ali post-mesntrualni sindrom? ajaaaaaaaa...pantone si mislil...mah, menda je kul ravno za take stvari pocet Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 a bejž no, a res si dobu kej mišic Še ena, ki jo sam mišice matrajo Telo uporabljam zato, da prenašam glavo naokoli. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Še ena, ki jo sam mišice matrajo Telo uporabljam zato, da prenašam glavo naokoli. big head...need strong body Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Luškane punce Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 zamišljeni, smo zamišljeni .. kaj bo prihodnost prinesla. na, janif, da ne boš več ugibal o barvi oči Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 kere cake, stari niso cake. sam sem pozabil dodat, da na dolgi rok. ker... sej seks je ful fajn. to se itak vsi strinjamo. gola, mlada in prepletena telesa, njih drgnjenje in mešanje življenskih tekočin, da na koncu ne veš več ali je slina ali je znoj ali ***. ampak na dolgi rok je to forma brez vsebine. ko na vrtiljak, ko se vsedeš in se ti zavrti... potem ga pa od daleč gledaš neprizadet in odprt. u mysti... kaj maš to barvne leče gor... take zele barve v očeh pa še nisem vidu Candle tut mlade punce Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 sej seks je ful fajn. to se itak vsi strinjamo. gola, mlada in prepletena telesa, njih drgnjenje in mešanje življenskih tekočin, da na koncu ne veš več ali je slina ali je znoj ali ***. WHOOHAAA to pa je slikovit opis že skoraj naredi skomine Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 niso cake. ... če ti tko prawš p.s.still not interested in...and still waiting for more Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 u, celo nekaj fotk ste dal gor Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Candle simpatika prava! Jz brez rogov. Po teh stopničkah po novem tečem ..gor in dol....vsak božji dan... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 niso cake. sam sem pozabil dodat, da na dolgi rok. ker... sej seks je ful fajn. to se itak vsi strinjamo. gola, mlada in prepletena telesa, njih drgnjenje in mešanje življenskih tekočin, da na koncu ne veš več ali je slina ali je znoj ali ***. ampak na dolgi rok je to forma brez vsebine. ko na vrtiljak, ko se vsedeš in se ti zavrti... potem ga pa od daleč gledaš neprizadet in odprt. Moti me edino v tem sestavku mlada telesa, mislim kaj pa stara al pa starejša no.. a si ne bi smela vsega tega privoščit, če to radi počnejo in še zmeraj je tako, ker duh mislim, a ni večen, ali duša večna in to.. It is never too late to love and to make love. Or to have a proper childhood, če tako želi kdo.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Jz brez rogov. Po teh stopničkah po novem tečem ..gor in dol....vsak božji dan...http://www4.slikomat.com/08/0425/z8-jazrek_thumb.jpgLepi kodrčki super fotka Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Candle simpatika prava! Jz brez rogov. čist brez zveze Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 lisbona kaj si ti z gorenjske gor.... to mora bit skakalnica to je taprav klanc se opravičujem starejšim članom (predvsem članicam) foruma. v svoji mladi zaletavosti sem imel pri pisanju prejšnjega posta v mislih predvsem napete mlade ritke. v normalnih okoliščinah si brez problemov predstavljam, da ima lahko človeško bitje imenovano tudi homo sapiens na starostni smrtni postelji z nekajdnevno avtoperspektivo prav tako goreče upanje, kot komaj zvaljeni pubertetnik in da starost ni ne inverzna funkcija libida ne linearna ali celo geometrijska funkcija modrosti. tako se Vam zaradi omenjene spozabe in zavedanja lastne zmotljivosti oproščam in Vas milo prosim odpuščanja. ajd... zdej pa seksat starci Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.