Zasavka 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Sonce .... morje .. alias metalka v roza majici :2src: Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 weird0 ginger to ime mene čist asociira na filme za odrasle Sam za barve pa maš občutek , pa za mal, da popek vidmo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Uuuuu Mysti, lepotička! Ful fajn! Roza ti paše! Diana, tudi ti ful dobro zgledaš. Temna barva ti pristaja, prav tako pa ta stil! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Sonce .... morje .. alias metalka v roza majici Matr nekej je na teh rdečolaskah majke mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 sm še enkrat pogledla slikco, pa se res mal popka vid (janifu nič ne uide )sm pa še neki opazila, na tej fotki me totalno spominjaš na marso! (obraz) , ja, tut kavbojke so fajn Mene edino še zanima, kje je ta slika posneta Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 :eek: Mislm HALO! Pa to ni res. Kje to vi vidte. Še dobro, da ni dekolteja Ne v SLO. To mi je že jasno, Italija Drugač pa, žarki se od vode odbijejo in marsikaj razkrijejo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Gradež/Grado hvala il disco il finito, il punk comincia ah, kam mene to odnese, bil je maj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Kako ste moji srčki...že dooolgo me ni bilo tukaj.Lepo nedeljo vsem, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 res mas! pa tut lase mal pa tko... marsa je zgleda ze neki casa u modi = marsa look! se mal pa se bodo se tipi zacel u marsa look pedenat ...me totalno spominjaš na marso! (obraz) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 res mas! pa tut lase mal pa tko... marsa je zgleda ze neki casa u modi = marsa look! se mal pa se bodo se tipi zacel u marsa look pedenat Ma kakšna Marsa ej.Misty je čist svoj trade mark Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 :eek: Mislm HALO! Pa to ni res. Kje to vi vidte. Še dobro, da ni dekolteja ok... to je pač moj fetiš. draga mysti.... bodi vesela, da si komad od babnce in da lahko v polni meri uživaš vsa čutna poželenja, ki ti jih nudi to čudovito telo. ker telesnost v bistvu ni kontrapunkt duha, temveč je vzporeden fenomen in nam kot tak pomaga pri dojemanju tako prve kot druge realnosti. pa to ni filozofija, to je metafizika razgaljenih dekoltejev. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Indy, tkole si prov možat vidt; dedc kr puhti iz tebe ful boljši v celo, kot parcialno Shanna, men se ti ful dobro ličiš oči; take cat look najs to go Aandreja, morm rečt, da na tej fotki fuuuul boljše zgledaš, kot na prejšnjih (k sm jih vidla); bolj zdrava/fit si vidt; prej si bla, za moje pojme, neka anemična megla (zmer se čudim ljudem, k propagirajo neke prehran.dopolnila/nadomestke, pol pa tko švoh/nezdravi zgledajo, prava antireklama), tko da zdej si vidt SUPERRR! Nimbus, en tak, zanimiv, neobičajen pristop hvatanja imaš. Like it Zelo neobičajno, originalno, všečno, pa obenem čist preprosto! Mysti, kdaj si se to slikala? Je to novejša slika ker na unih prejšnjih nisi bla vidt ti, si zgledala (če smem napisat prehitro postarano), zaskrbljeno, zagrenjeno...Tuky, na tej roza slikci, si vidt ODLIČNO!!! Zadovoljna ženska, ki ve kaj hoče in česa ne Sexy Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Oo super si vidt taprava Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 jp, fajn zgledaš, Mysti aja, jst pa Cookie zadnjič vidla na fotki , sam jo je hiter dol vrgla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 Ma ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 hočemo cookie ja! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 evo... http://www.funnyhub.com/pictures/img/cookie-monster.jpg zdaj pa mir v bajti Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 GO Cookie,GO cookie,GO cookie, GO Cookie,GO cookie,GO cookie,GO Cookie,GO cookie,GO cookie Steve,Steve x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 nekako imam občutek, da to ni naša cookie.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 mene te oči tut nč ne spominjajo nanjo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 OMG usekanc bom vzel kot kompliment nekako imam občutek, da to ni naša cookie.... a se imena ne pisejo z veliko? se opravicujem, ce je prislo do pomote Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 evo......zdaj pa mir v bajti provzaprov mi je tale res mal podobna........po spolu mene te oči tut nč ne spominjajo nanjo jst zmer nosim sončna očala znamke Buba Mara tak da... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 Cookie, ti si čisto neresna.naše zanimanje in občudovanje ti ne pomeni nič....pih! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 Nimbus ima glede tega (telesnega) čist prav. dans šibam dam, mrbit kej jutri napopam za kratek čas. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 provzaprov mi je tale res mal podobna........po spolu pa saj ni bilo poanta v tem, da bi to naj bila ti...samo, ko so te vsi meli kao polna usta, sem pa pripopal eno, ki te to res ima (no ja, tisto je ze bolj gobec, poln kukijev) x:Dx Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.