nimbus 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 Nimbus ima glede tega (telesnega) čist prav. dans šibam dam, mrbit kej jutri napopam za kratek čas. jaz te podpiram. da vidmo zdej, če je val dosegel točko preloma in se je sprožil plaz... noooočččeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmoooooooooooooooo cooooooooooooooooooooooooookiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee jah... fige-mige... učke so lačne. aristotel piše na prvi strani metafizike, da so ljudje lačni vedenja. malo kasneje pa pravi, da za zadovoljitev te potrebe najbolj uporabljajo oči. in še helan blagne poje, "sežgala sem ti očiiiiii. naj pesem neba usuje itd." Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 eh, sm že milsila pripopat fotko, pa zarad inata do Nimbusa in njegove obratne psihostrategije ne bom. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 eh, sm že milsila pripopat fotko,daj no Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 daj no ...ce ne bom spet za kako improvizacijo poskrbel Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 WILD WOMEN...WUF WUF Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 jest tut.Uredu zgledaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 uaaaaaaaaa kakšen presenetljiv timing, bravo mi cookie, všeč! si...taka...taprava! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Cookie pa vedno s temi špegli, tako da ni šans, da bi jo prepoznali na ulici. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 ok, eno lansko za kratek čas Na, glej ga zlomka. Jst sem pa mislu, da se za imenom Cookie skriva ena druga tetka. la/2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Cookie Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 dons smo pa vsi na preži , barvo las ni pa še noben pohvalil, Cookie Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 dons smo pa vsi na preži cookie: Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Hehe, Cookie, si zbrala tajming, da te bo pol foruma videlo kaki lasje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 u zivo dost boljs zgledas (vsaj men no) ok, eno lansko za kratek čas Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 ok, eno lansko za kratek čas js sem te mela v spominu kot rdečelasko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 js sem te mela v spominu kot rdečelasko kajne da, jaz tudi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 jst pa spet zamudila Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Hvala za (pohvalne) komentarje mi je zej mal nerodno, pa sej me bo hitr minilo Cookie pa vedno s temi špegli, tako da ni šans, da bi jo prepoznali na ulici. Kaj je Ante sej sva se neky menila za čaj, pa se nisi nič izjasnil sploh pa, kot pristna Paranoičarka se valda naum kazala brez špeglov dons smo pa vsi na preži , barvo las ni pa še noben pohvalil, Cookie o, hvala Janif u zivo dost boljs zgledas (vsaj men no)jp, v živo sm si veeeelik bolj podobna, kot na fotkah; provzaprov se zmer sprašujem, kdo za vraga je na tej fotki, k to def.nisem jaz bi se blo zanimivo enkat tko opazovat izven telesa, kako zgledam/delujem v resnici :eek: :eek: :OO!: kaj ti ni jasno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Jaz tudi ujela Cookie tik pred izbrisom očitno lepa..samo s špegli in zelo lepi lasje Pa Misti tudi tako zadovoljno zgleda, kot ena mačka na soncu Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 zamudila :sori: Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 sam tolk, ko sem novo barvo obljubljala.. tkole približno... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Aliana, fajno barvo imaš aja, pa se mi samo zdi, samo nekako bolj goste lase imaš, fajn Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 sam tolk, ko sem novo barvo obljubljala.. tkole približno...Ej Aliana, super fantasticna barva ..jaz bi tudi taksno, pa mam cisto prevec svojega pigmenta, pa mi kana prime samo malo.. sicer se pa svetim na soncu , pa tak goste lase imam po kani ej, Cookicna, daj se malo, zamudila, pa me ful firbec matra kak zgledas Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 preprosto izvedljivo: znanca prosi, da te snema s kamero, tako, da ti ne ves. potem pa si skupja poglejte filmcek ...jp, v živo sm si veeeelik bolj podobna, kot na fotkah; provzaprov se zmer sprašujem, kdo za vraga je na tej fotki, k to def.nisem jaz bi se blo zanimivo enkat tko opazovat izven telesa, kako zgledam/delujem v resnici ... Hmmm jaz bi rad preden umrem videl še fotke od Mantis in od Tinke ne bi pa rad več videl fotk od Shanne in Indy-a Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Mene zih več navš zeeeelo dolg vidu za Shano pa glede na njen sistem pa dvomim Tista moja tazadna je bla pa itak za Mysti eyes only tko da sam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.