nimbus 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 sam res. a veš kake tipice je pol tip meu to so ble same pocukrane tko, da to po mojem ni univerzalna formula... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 in kaj si pol? ja potem je nežno žensko bitje, ki išče toplote in zavetja, nežnosti in pozornosti... pa mal hard core seksa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 ma to so sam neki predsodki, da hcr niso (tud) nežna ženska bitja, ki rabijo nežnost itd ja, itak... sej... zdele bom neki napisu, pa nima nobene povezave z nikomer. ampak paše. a si že kje vidla kakšnega podivjanga in pobesneklega psa seveda te je strah in bi kar zbežala. ampak strah je tudi njega. in vse kar rabi, je malo nežnosti in ljubezni... sam mu jo ne moreš dat, ker ti bo roko odgriznu. zato moraš počas... tko, da... vse nas je strah. več al mejn. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 hmmm, kakšne zanimive debate tuki , sam mačkice pa ne najdem tut z mikroskopom ,pa sam mal sem se potepal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 izprsila se glih ne bom... fotka je pa tle, evo.men osebno je bolj švoh... ni glih tko, kot naj bi bilo... bi morala imet še črno jopo in črne hlače. kao mountain anarchist black bloc kr neki...zahtevam, da se fotke, ki se objavijo, vrtijo tu vsaj 25h! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 ja pa kaj tebe briga kaj bomo mi rekli, ti daj fotko gor, to je tvoj job, ostalo je pa naš! obrekovalnica.press Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 napol imaš prav uaaakak funky bunker, gor ma tiste podstavke za jagode gojit!!!po poteh jagodne fronte drugače pa se tebe ne vidi toliko, da bi ravno lahko rekli, da smo te že videli, ker iskreno rečeno ni nujno, da si to sploh ti!!! ampak recimo, da ti verjamem fajn barva, lep dan, super si se mela, to je videt kljub zoro-imidžu (bolj me skrbi tisti vijolični oblaček v obliki lune na sredi fotke...nas hočeš hipnotizirat...?!) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 Tinka, oko sokolovo Sam tale avra je res mal hipnotična , sem komi sliko uspel zapret ,drugač pa zanimiva fotka , pa rdeči lasje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 spet tyri strani blablaja....fotke kake pichke pa ni zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 izprsila se glih ne bom... fotka je pa tle, evo.men osebno je bolj švoh... ni glih tko, kot naj bi bilo... bi morala imet še črno jopo in črne hlače. kao mountain anarchist black bloc zgrešila kaj zdej. a si nimbus no. 2? hehehe, ej, še dobro, da sem te zamotla včeri, da si na barvo pozabla .. da si zdej tko rdeča. viš kolk sm jst fejstja, to pa itaq spet tyri strani blablaja....fotke kake pichke pa ni zlomk.....tralalahehe, ane Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 http://a69.g.akamai.net/n/69/10688/v1/img5.allocine.fr/acmedia/rsz/434/x/x/x/medias/nmedia/18/64/99/53/18818247.jpg wihii hehenajmanj dve glavi nabiti s krvjo zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 taprava se je oglasila sm dala sliko kar prek foruma gor, tko da sm vidla, kolk ogledov je bilo v tistem kratkem cajtu, kolikor je bila gor, več kot 50komentarji pa od.. manj kot 10 ljudi. ma fotk... še manj tko da, gledal bi vsi neki, pokazal se pa noben ne bi. nema. razn če ni sam mysti nonstop klikala na fotko jaz sem 3x! vse priznam.press Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 ...parkrat po štengah ... od tega posta dalje je to edina asociacija, ki jo dobim, ko vidim kje "po stengah" Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 jaz sem 3x! vse priznam.press ja, jst sm pa 5X. sm se mogu res prepričat a je to res to. micamaca res dobr zgleda... tista črna ruta mi je še posebej pri srcu. Več kot spijemo, boljši smo ... in po štengah padamo .. al kako gre že to? sam a ni hecn... človek stoji s kozarcem v roki in se dela, da ima kaj za povedat od kje te gostilniške fore. od kje ta kultura mislem, če lahko govorimo o kulturi... mah... zavijanje z volkovi je velik bolj zanimivo. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 Sam Mysti, a ti je net crknil al kaj? ker tole je pa mal cudno, da sem bla na netu in vidla fotko in zdajle dve uri letala po opravkih, pa je fotka se vedno gor Medtem ko se je ena druga fajn potrudila si je nisem uspela niti 1x ogledat, kaj sele 3x Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 kultura je že zdavnaj po gobe šla ... maš čist prou. na žalost. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 Tole Shanno ne jebe nobeden 5 posto sem opazil. Ups Aakhut, staro kljuse, hoče seksat Sam čist tkole mene počasi začenja skrbet zanjo a si prepričam k men se ne zdi tko Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 še zmer nisem do ta pravga fotoaparata prišla, da bi se barva vidla... je pa nova frizuer..nč spešl, taka kot zadnje parkrat, ko sem od frizota prišla, ampak mi je kul.. ščupano Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 mmmm, Alianca, kok pa teb paše če si mal naličena mal sive po vekah +črta in vijolične na ustnicah aja, pa frizura ti tut ful paše...se mi zdi da boljše, kot če imaš vse lase enake dolžine (nek do ramen se mi zdi da si mela na eni fotki) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 ja, frizura je definitivno boljš resasta.. ker se mi itak kravžlajo vsak po svoje in če so na različne dolžine postriženi, pol to nekak zgleda.. vijolična? zanimivo.. še nikol probala vijoličnega odtenka na ustnicah Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 ja, frizura je definitivno boljš resasta.. ker se mi itak kravžlajo vsak po svoje in če so na različne dolžine postriženi, pol to nekak zgleda.. vijolična? zanimivo.. še nikol probala vijoličnega odtenka na ustnicah sam ne perl varianta, mat je boljša. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 ok, prav divjo temno vijolično al bolj lila varianto? (bi sla tole sprobat...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 ok, prav divjo temno vijolično al bolj lila varianto? (bi sla tole sprobat...) sam pretemna (preveč modra) ne sme bit. Menim, da bi ti ful pasal odtenek vijolične, kt jo ima domač borovničev sladoled al pa gojeni španski bezeg (una intenzivna barva, ne megla od vijole), al pa tko vijolča, kt je ta smajli Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 ne, je pa zgodaj zjutraj slikano, kar je skor isto zame (če si to na oči in podočnjake mislu..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 Evo, še tole, pol pa neham (mislim, da zdaj ujela barvo..) una je pa mal umetniška.. z ogromnim smrčkom Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.