Indy 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 No drugs, just like that Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 eh, ja...velike tajne malih majstora... bom pa ob kakih 4h zjutraj z webcamom, ki ze itak shitty slike dela, fotodkumentiral nastajajoce podocnjake in jih sem prilepil Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 dej potem, kaj še čakaš so bili podocnjaki ze v tako naprednem stadiju, da bi rabil sirokokotni objektiv, da bi jih zajel v celi lepoti...tega pa nisem mel pri roki :xx!: Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 tut podočnkaje se da koristno porabit a da jih razprem kot krila, da priletim do tebe (in te preko kolena dam, ko toliko ugovarjas)? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 Ma kašn frizer, toj za šmekse jest sm bolj tak divji tip Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 tudi za ponucat Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 "divji" men deluješ bolj mamin, rad papa, namaka pa bolj redko dobra .Ja kurc, mogoče pa res tko zgledam x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 "divji" men deluješ bolj mamin, rad papa, namaka pa bolj redko daj še ti pokaži svojo fotko, da vidimo, če iz geštela sekajo tvoje karakterne lastnosti in status. dobra .Ja kurc, mogoče pa res tko zgledam x:Dx Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 daj še ti pokaži svojo fotko, da vidimo, če iz geštela sekajo tvoje karakterne lastnosti in status. Verjetn bo kakšn mazolast tinejđer z uno okroglo liziko v ustih ...pol se pa pejt zihr predstave kdo je za pisanjem tlele gor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 hrapavi jeziček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 Boby, če boš brau- bi blo fajn če prideš pogledat "zadevo", tijica je že TAM. ZDAJ BOM PA VEČERJALA. YEAH Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 mal update-a po dolgem času, mal drugačna fotka http://www.iWebPhoto.com/iWebPhoto_free_upload_photo/181908/Album1/_MG_9484.JPGlp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 O Seal Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 Silc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 http://i5.photobucket.com/albums/y156/Tripleneck/hand_in_toilet_bowl_of_shit.jpg Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 en delček mojega lajfa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 U, matr maš udoben motor Pa kufre ob strani, pa za naslon wow, skor mal fovš. Hrbet glih ne trpi tok zlo, kot na cestaku sam slikca je pa vseen premala, da bi te lah komentirala, provzaprov komi, da te spoznam po slikci (pa še špegle maš - sej ne, da te tut brez njih ne bi spoznala)ja, najs znaš uživat, ni kej ******ja, zanč sm o sealu čist premal povedala:taprav, zrel dedc si ratu Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 uuu, kok sem prišibala cookie pogedat... no, sem pa ksenio videla na gromooozanskem motorju. jaz bi umrla od strahu. zadnjič so me peljali 70 z motorjem, pa je bilo čisto preveč razburljivo sicer mi pa cestni motorji niso preveč všeč, ker me motoristi na njih spominjajo na otroka v položaju fetusa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 vrei glp Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 en delček mojega lajfao, motoristka lep motorček pa pašeš gor Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 TUKI PA MI NA iBIZY... na drugi fotki, pa sem jaz nekoč, ko sem kvihtala. pol pa sam špeh še.... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 del mojega čela NOW Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 sexy čelo Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Sem sealčka vidla na bmw fashion weeku. manekenček naš Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.