Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 joj hvala Volk ... ampak vseen cist pretiravate (sory, ker ne sprejemam dobro komplimentov v tem trenutku, ocitno)... mislim ker so mal krevljaste pa konc. :|||Iz takele blizine, en face.. mas pol kratke pa tak... mislim saj drugac so res kar dobre... tule sem v bistvu hotla, da me celo not dobi, niso bile tok noge point (morda prej skorenjci - sam itak so tu presvetli, ko glih sonce buta v noge, crtasto zaradi zaves, pa tko)...Tako da - ni sile... ampak ocitno je res tko - sam da jih pokazes (noge ali pac whatever ) je ze dbest.Hocem pa sam rect - v resnici so boljse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 He, Macona, hvala ti. Katja skorpija, s to milo ribjo facico? tukaj tko gleda mal... slabe skoraj.. pa ma zato tak mal nenavaden izraz zanjo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 joj,marsa mene je pa zdej mal sram men shele zdej ushtekal,da si mela rojstni dan ....eh sm smotana,pa she nazdravljala si ,pa te fotkice so kr letele gor....pa se mi je zdelo ,da si tko sijocha,sam res nisem ushtekala...tko da ti zdej z zamudo chestitam pa se opravichujem,ker sem bila vcheri zblojena(ja ,jebiga machkasta she od 12.k je mel moj mozh roj.dan) Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica, pismu.... Zdej mam pa že pomisleke, a nej sploh napopam al ne..... ma ajd, včeraj:prov lushna si,ribica....kaj naj bi pomenilo tisto...cigancica,pismu... bejba si prava,moja shlogarca bi ti rekla:ajmo,curo,digni glavu ponosno i mrdaj dupetom,jer te chuva andjelovo oko Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 Ej, Cigichka, pa daj ga srackat z opravicevanjem, saj sem jaz kriva, ko skoz poudarjam, govorim, da prakticno prisilim, da se kao zdaj temu posveti... Niti najmanjsega problema, jasno, tud dons z veseljem sprejmem cestitko. Aha? Moz ima pa 12.? Saj res, si rekla da je riba... No, jaz tud cestitam njemu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 pol pa she dans zame rukni enga ,a ne? ja,ja mozh pa mel v soboto.....pa nazdravljal smo cel teden Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 Ouki, a bolj prot veceru, saj pridem v tvoj cafich nazdravit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Cigančica, ma ful si lepa!! Thanks.... Evo, tuki pa ne gledam grdo..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 EVO,MARSA ,nazdravljotek teb ,sam nimam v sluzhbi nich druzga kot to kar vidish v rokah Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 pa she ena ponesrechena Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 O, kaksne lepe punce in barve!!! katja, wow, kako si lepa tule, super fotka in super model!! Cigancica, ti tud, blazno cedna, postavna, pa se v takih totalno dobrih barvah!! Pravis da je zame, tolk boljs, ker shizim na zeleno v kombinacijah takihle podobnih. Ponesrecena je zato, ker nisi cela gor, drugace pa mi je zelo vsec, tud majcka, ne sam barva, ti pase zlo. Ej, prav lustno vaju je bilo zdajle pogledat...Kaj sta lustni! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ma joj cigančica........ kok si fajn..... ful mi je všeč tvoj stil. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 ja, meni tudi, skladna s sabo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 zeeeleeno zgledam cool,ko se tako tudi pochutim,a ne.....ko se ne ...pa take fotke ne dam gor Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Verde, que te quiero verde..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 ja saj... ne pa tko kot jaz ki kar stepam, pa ce je ok al pa ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Marsa,ribica Katja,Cigančica ma vse ste zelo čedne in luškane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa she ena ponesrechena Zeleno, ki te ljubim, zeleno....... Bemu, na take bejbe sem vedno padal........mogoč k sem roker po duši Ti, na eni prejšnjih fotk sm opazu zapestnico na tvoji roki.....bi lohk to mal bliže vidu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Evo, tuki pa ne gledam grdo..... Mislim, haaaaaaaaaaaloooooooo Ribica, cortkana k šus. Morm jst mal dol, treba še nardit neki, ne sam tu sanjarit ob fotkah lunatk..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 a mislish uno gadno,egipchansko,srebrno?sam na keri fotki pa je ta zapestnica? je drgach del mene ta zapestnica...no dej fliknem zdej gor to che s to mislu........sam trenutek..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Khm... Ribica Katja si full lepa tebe bi clovk mogu full bozat skoz pomoje k mas taki mili obrazek. -----------Cigančica, ma ful si lepa!! Thanks.... Evo, tuki pa ne gledam grdo..... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica, ma ful si lepa!! Thanks.... Evo, tuki pa ne gledam grdo..... <{POST_SNAPBACK}>EVO,MARSA ,nazdravljotek teb ,sam nimam v sluzhbi nich druzga kot to kar vidish v rokah luštkano Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Jst bi se tut prpopala sam se ne znam zmanjšati! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 a si to mislu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a mislish uno gadno,egipchansko,srebrno?sam na keri fotki pa je ta zapestnica? je drgach del mene ta zapestnica...no dej fliknem zdej gor to che s to mislu........sam trenutek..... Ja, ne vem, opazu sm, da jo imaš .......Jo imam jaz tud in je tudi del mene. Sam ni egipčanksa, čista mariborska Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.