tinka 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 NE, zato ker je zanič plačano. Tole ne bo držalo, je pa res, da je treba imet talent in kaj znanja. In ljubezen do tega.Nobene stvari, še posebej tistih, povezane z umetnostjo, ne moreš (dobro) delat iz drugega razlogakot iz ljubezni do nje. Pa nekako ne postaneš igralka samo zato, ker se ti na fotkah poudarijo oči...pravzaprav fotogeničnost z igralstvom nima popolnoma nič skupnega. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Make it sexy I like... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2008 Tole ne bo držalo, je pa res, da je treba imet talent in kaj znanja. In ljubezen do tega.Nobene stvari, še posebej tistih, povezane z umetnostjo, ne moreš (dobro) delat iz drugega razlogakot iz ljubezni do nje. Pa nekako ne postaneš igralka samo zato, ker se ti na fotkah poudarijo oči...pravzaprav fotogeničnost z igralstvom nima popolnoma nič skupnega. se strinjam *razen da menim, da skupnega s samim igralstvom fotogenicsnot sicer nima, da skodi pa tud ne oz. je zlo dobrodosla. nenazadnje se velik znanih igralk shlepa (sam) na lepoto (po mojem mnenju, men je 3/4 teh lepih igralk v bistvu slabih igralk - razne demi moore, julie roberts itd.). je pa nicole kidman primer (zame osebno) dobre igre, lepote in fotogenicnosti, v vsaki od stotih mimik uzivam, k jo gledam (no zdej ne vec, ocitno je sla cez kake plastike, ker nima vec mimike pa cudna je pa mal 'zabuhla' okol ustnic) smo... neki cajta nazaj, jst, mysti, aliana, lisbona, nimbus, dbk... a še kdo? ja, candle tud. pa ksenia...aja? pa sem sla par strani nazaj... no bom se mal odprla. *na 6 straneh ni nobenih NOVIH oz. drugih fotk, kogar se nisem vidla niti nobenih drugih, razen ksenije cist mickene fotke na motorju in Indyja ki pa sem ga tud ze 10x vidla na pribl. istih fotkah.dlje nazaj se mi pa ne da it, k itak ni nobenih fotk (al pa iste face). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Ne morem da ne bi Di...Všečne hlačke ....no cel outfit....a slučajno navijaš za nizozemsko? Jst ne,ampak zate Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Ja, fotogeničnost je plus. Nima pa zveze z igro kot tako in kvaliteto. Hollywood seveda ne šteje, ko govorimo o kvaliteti...lahko pa o lepoti.Samo tam niso premalo plačani Pa tudi Diane nekako ne vidim tam. Je premalo konvencionalna in preveč direktna. ... Večina ljudi pobere fotke dol, po določenem času. ... ABC, ti kar uživaj, kot izkušnje kažejo, boš lahko še kar nekaj časa ... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2008 ja saj sem postekala.. (da ocitno se fotke umaknejo) hm s to fotogenicnostjo je tud tko, da si lohk bozanski na fotki, v zivo pa 'ne delas', nekak se vse skp porazgubi.In obratno, seveda, lohk clowk ni na fotki nic posebnega, v zivo pa dol pades (poznam ful takih primerov)... no ja, sam faca je men pac premal, ampak lustno in fotogenicno osebo najveckrat rada pogledam (ce ni prevec vsiljiva in ekshibicionisticna, v bistvu ne maram tega - pozerstva takega, zato se tud fotkat ne maram in zato tud na fotkah brez veze izpadem praviloma, razen na 3 al pa kej ) ABC, ti kar uživaj, kot izkušnje kažejo, boš lahko še kar nekaj časa ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2008 se mi je glih dalo ...resnicno zelo prijazno in lepo od tebe (i mean it!) (*ceprav si me pa s tem zdaj skor nekako 'obvezala', da si zdaj to prechekiram - in tud komentiram... bi blo pa ze lepo, a ne ker, kot pravim, nisem bla x let not, razen zadnjic v zvezi z mystico k da je men podobna na uni eni fotki... nenazadnje pa nisem hodila v fotke med drugim tud zato, k mi je na nek nacin pravzaprav dost vseen, kako izgleda kdo... sory, a sem cudna, hecna? ) Behy super, k v *elementu*, vsec da je kaksna taka tud koncno! Mako: lustn, ceden! Hci Lune zelo zelo simpaticna in lustna! Tipka prijazna, simpaticna, prijetna, dobrodusna (sem si jo nekoliko bolj 'spicasto' predstavljala) Behy s punco - oba lustna, behy kot behy, punca prava lepotica! aakhut kot aaklhut... (*vcer sem ga srecala k sla s koncerta ) VilaSonca taka kot je, z lepimi ocmi in obrvmi! Ti - men zelo vsec, mi je vsec tak (poseben) tip lepote: pa mal fantovski pa mal trmast tip lepote, vsec! dbk - tak, kot sem si ga nekak tud predstavljala (razen da tle ene cudne face dela)! Lisbona - zelo lustna (kot sem ze na 1 fotki jo tud vidla, morda na kaki poti k hodi navkreber?) Nimbus zelo simpaticen in topel! vilasonca mal zamisljena, sicer pa pac taka kt je. Malo drugacna Mystica, ki me malo spominja na mojo frendico eno (ocitno pa ima 'vec obrazov', kot jaz - vsec mi je na uni fotki v dnevniku s kaco) Candle! hecna, lustna. obcutljiva, s klavirjem. in ja, Lisbona ki se vzpenja (to sem vidla) Indy kot Indy, ampak nekak bl fit pa koncno se ga celga vid nekje (sm pa mislim da to tud ze vidla, kot tud *marsovsko Mystico*, ja, kjer sem se tud jaz strinjala da je FOTKA podobna kateri od mojih fotk (smo se clo mal zaprical o tem, ocitno v eni drugi temi) aandreja taka kot je, taka srcna pa taka (le da mi je bolj vsec z rdecimi oz. s temnejsimi) Milf! ga vesela vidt, tle (na F) in na fotki, k ga ze dolg nisem... lustn folk, tko kt ze vem. **zmanjkal smeskov, tko da jih ni tolk (in vseh teh odobravajocih, navdusenih in poskakujocih ;~) kot bi jih hotla/mislila dat). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 dbk - tak, kot sem si ga nekak tud predstavljala (razen da tle ene cudne face dela)! kaj cem, ko pa je takrat zgledalo kot tekmovanje v grdogledanju Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2008 zato k ti je nerodn bit *prjazn* pa tko, sej stekam... pa ce clowk ni pozerski tip (za dobro fotko se mors znat spogledovat s fotoaparatom, kamero, kar pa nam ne ustreza vsem - men tud ne, jaz tud chukast pa mrscece pa kljubovalno gledam pa tko , k sem bla pa majhna, k se tud nism hotla slikat, sem pa vedno se pacila al pa kej, tud ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2008 pa sorry, ja, sem tud na to pomislila, da potem boš pa že morala komentirat, tud če ti morda ne bi bilo do tega ampak po drugi strani se mi je zdelo fajn, da je "vse" (ne glih vse ker sem itak dala skoz sam enih 30 strani od skor 700-tih ) na enem mestu, ker človek se mora res prebit skoz svašta komentarjev, če bi rad eno fotko videl p.s. če koga mot, da je njegova fotka zdej tle (vsem na očem spet), nej pove, pa zbrišem sej to mi je pa glih vsec pri tebi, ta neka tvoja eticnost, jaz dam ful na to. jasn da pol sem (vse pridno sla schekirat in pol zreferirat). ne saj mi ni tezko saj vids, saj sem kot namazana , sam pac.... saj stekas... jp, vsec tvoja lepota, ne tok hote' v pogled vtikajoca, vseen pa opazhena. (*vsaj z moje strani -opazena-, uni k pa ne, so pa butasti ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 zato k ti je nerodn bit *prjazn* pa tko, sej stekam... pa ne me zdaj v zadrego spravljat, no Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2008 hehe, jaz pr enih stvareh kr v nulcko zadanem a ne... (nehote in nezavedno, skor podobno kot se je jansi *zgodil* govor ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 no ja...pac se nikdar nisem rad slikal, ko sem vedno naletel na vsiljive "fotografe", zato tudi ksihti na vsaki sliki Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2008 jaz tud ne.. men je to skor nekaksno posilstvo...(tud zato se nisem nadalje usmerjala v kamermanstvo itd. - kar sem bla nekaj cajta -in to dobra, ker mam uch -... ker ne maram posiljevat)sovrazim, da ko sem nekje, da majo vsi, ampak V S I (x!x) tele fotkiche na mobijih (big dil) in sam skljocajo, sami ultra fotografi! bodi, sam men dej mir.sej pravm, men je to posilstvo. zato sem pa tud bla obcutljiva za ene stvari (npr. objavljanja fotk dojenckov ipd. tukaj), kar pa je blo (po 'vasem') sam *tezenje*, *furanje neke navidezne avtoritete*, *zensko ljubosumje*, *zavist* in podobno... tko da: vsak kar zeli, kokr se pac predstavlja, sam vem, kaj je men zoprn - in tega ne pocnem (al pa vsaj to skusam) drugim. jaz dam mir. in hocm met mir.tko je z mano, pr teh enih stvareh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2008 to smo tud *mi* poceli. (*ampak vseeno - nekaj je fotkanje za osebni ali druzinski al podoben album, kot pa OBJAVLJANJE vsega tega nekje x!x) od mici - 5 filmov, od nezhe 3, od Mishke 17, od mimi 19. (FILMOV - torej nekak krat 36 od oka )od tamalga xxx(x?) , od TZB, marse itd. - premal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 od tega vem, da sta najmanj dva cela albuma mene v prvel letu mojga življenja Verjetno zato, ker si bil ziher grd kot smrtni greh...pa je mama potem te fotografije prodajala okoliskim cirkusom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Cisti horor.Namesto "s" je uporabil "z". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2008 ....kwa je zdej, starina??a bomo ubodl kaksno joshkato, ritasto in taksno, podobno??saj znas! od moskih pa tud pricakujem kaksn kej...k sej se vsi strinjamo, da je lustn kako mishico al spehek al whatever pogledat!sej - vsi k radi kako sochnost pogledkate, tipckoti, boste pol stekcal, da me, babe pa to, hocmo tud kaksne... obline, vsecnosti, vidt.tko da: cakajoc in nadvse desperate....sam nooute tko hitr pa pocen skoz prsli (kot bejbe pr vas)... tko da se noumo zadovoljile (nekatere) z zgolj ritkicami pa uchki, k spogledljivo gledkajo.... no k'mon, da vidmo Carje! ce mas lep ksihtek na balkonu in se dost pacis, ce mas kratke hlackice v stilu portugal (al cesa) - si IN. Korajza velja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Lisbona - zelo lustna (kot sem ze na 1 fotki jo tud vidla, morda na kaki poti k hodi navkreber?) Eh.Niti ne. Ampak vseeno hvala na komplimentu.....A lahk. No,če lahk...potem bi te vprašala,kako bi me astrološko opredelila. A delujem ribje,ali mi seka ven vodnar ASC...ali mogoče luna v škropijonu??Imam pa drugače full polno 1.hišo.V njej so mars,sonce in merkur. Ok.Sj vem,da ne boš pokomentirala...ampak vseeno... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2008 pravzaprav bi ti ovna pripisala po videzu (pomladnost, vendar ne ribjost al bikovstvo) - sam plizz ne me vprasat, po cem sklepam, k ne vem tocn, v bistvu. Ok.Sj vem,da ne boš pokomentirala...ampak vseeno... vcas neverjetno presenecam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 pravzaprav bi ti ovna pripisala po videzu (pomladnost, vendar ne ribjost al bikovstvo) - sam plizz ne me vprasat, po cem sklepam, k ne vem tocn, v bistvu. ooo.hvala. venero imam v ovnu.in marsa v 1.hiši,zelo blizu ASC-edenta.pa v sextilu sta(mars in venera). Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 sam nooute tko hitr pa pocen skoz prsli (kot bejbe pr vas)... tko da se noumo zadovoljile (nekatere) z zgolj ritkicami pa uchki, k spogledljivo gledkajo.... no k'mon, da vidmo Carje! torej ne bodo dovolj slike preko pasu visecega wampa, s flaso piva v desni in daljincem v levi roki, gledajoc fuzbal? ah, ja...pozabil, da fuzbala ne gledam pretirano rad... damn...tudi sedoc na plazi, z negazirano vodo v eni in z Neitzschejem v drugi roki nimam nobene Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 pa da ne bom rabil potem identitete menjavat slucajno, ko boste zensceta navalile pa se ena za spogledljivke Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Evo, ena umetniska.(na WC-ju dobi clovek najboljse ideje.press) Jaz, mahajoc vam, na drzalu za WC papir: klik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Evo, ena umetniska.(na WC-ju dobi clovek najboljse ideje.press) Jaz, mahajoc vam, na drzalu za WC papir: klik hehe car Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.