Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

neverjetno!

ne vem zakaj bi to rekla... a ves... s enikol nisem in se ve, da sem jaz jaz, pa to. x:o)x xDDx

najbrz sem se hecala al pa kej, no, ne vidim druge razlage.

ma nc iskat (luna v ovnu, prec ufur x;)x), pac.. sej zdej pa ves. xokx x;)x x:Dx

Mogoče. :inocent:

Opa, Luna v Ovnu x:o)x

Ja prav, zdej vem x8Dx

a res? tako si se me rpedstavljala? hecn.... xDDx

En del tebe... poleg drugega xDDx

Mogoče uni tvoj notranji otrok... xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mogoče uni tvoj notranji otrok... xsrcx

ja sej sem si tud sama nekako podobno razlozila. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ammmm....a nude fotke še obstajajo? x:Dx sicer pa tle vsi sam neki besedičjo... no ja k sm lih up for anything... eno slečeno in oblečeno

Vračam pohvale! x:px x:Ix :inocent: :palec:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

a ne? k iz revije ne vem kaksne!! kak ceden folk mamo tle, da dol pades! x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no ta je pa res zadnja. x:o)x x;)x

in da se noum cist razpekmezila tlele, pa dam se eno tako mal mnj blago pa milo x;)x (nisem vedla da sem bla slikana, nekaj sem se zamislila, k neki delala al kaj je ze blo)

Picasso

aha, pela v nekaj bendih... :8):

Tole sem prej pozabla komentirat - a res? Carica ej :eek: :palec: x:Dx A v kakšnem znanem? Se da kak posnetek dobit?

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Opa bato (mako!) Thanx! :kiss:

Candle, dostkrat ustnice stiskam... ne sasm zarad kljubovalnosti pa tega, tko gledam tud, k se kej koncentriram pa tko.... pa mrscim se dostkrat.

ja, v tejle 'seriji' (iz istega obdobja kot ona druga z oacli) mam nekam temne oke res.... mogoce k je not pa k sem mal namazana okol oci (k drugac se ne mazem oz. zelo zelo redko)...

Ja seal.. pac ceden, nimas kaj, ja pa ne uno prevec ultra bildasto... xyesx

Vilincica... v nobenih prav znanih - bla sem pevka pr Cao Pickah, pr Tozibabah, pr teh dveh sem bla prav tko, v bendu pa to, v ostalih treh bendih sem bla pa sam gostja pr par komadih - Lolita, Borghesia, 2227...

Picasso

... :8): :vio:

(aja ne nimam kej dost takih fotk, da bi jih gor dajala, sem precej nefotogenicna pa mam blazno mimik, pol sem pa cudna pa se zbrisem oz. me nc noce zanimat xDDx... ce bo se *kej tacga* x:o)x x;)x pa dam, vejsde... x:)x)

aja k sva glih *na zvezi* - zadnjic se mi je o teb sanjal. x:o)x (sej sm napisala v sanjah dons).. tko cist odstekan... pa v bistvu si bil cist drugacen, tak mrk pa tak, s chupo pa tko. xDDx x:Dx

Picasso

ne vem na koga je letel, ce je name: ce kritiziramo ali imamo mnenja o *"mesih" raznih, je posteno, da tud svojga damo na 'ogled'.

drugac pa - je ta res zadnja (ta je pa lepa - fotka mislim - umetniska - by Joze Suhadolnik, cca 25 let stara x:o)x :madpro: xyesx)

http://shrani.si/?F/IM/3vFGetn0/zmikrofonomcaopicke.jpg

zdej sem js tole vse prelistu, da sem dobu marso unplagged. u glavnem, tale je najboljša. x:px pa neki me spominja tole na niete... asociacije... črnobela fotografija, jugoslavija, ljudje majo kej za povedat in ni sam 40% skonti, karakter, odločnost, izdelana pozicija itd. bla bla bla.

skratka, tale bi bla za na poster :palec:

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

aja k sva glih *na zvezi* - zadnjic se mi je o teb sanjal. x:o)x (sej sm napisala v sanjah dons).. tko cist odstekan... pa v bistvu si bil cist drugacen, tak mrk pa tak, s chupo pa tko. xDDx x:Dx

hehe...ti verjamem...v sanjah moram grozen bit...še samega sebe me je strah sanj se spomnit x:Dx zihr mam mastne lase...pa to

zdej sem js tole vse prelistu, da sem dobu marso unplagged. u glavnem, tale je najboljša. x:px pa neki me spominja tole na niete... asociacije... črnobela fotografija, jugoslavija, ljudje majo kej za povedat in ni sam 40% skonti, karakter, odločnost, izdelana pozicija itd. bla bla bla.

skratka, tale bi bla za na poster :palec:

xrainbowx

ane, men se tud zdi zlo dobra fotka, glih zato sem pa tud dala t(aksn)o zraven.

Thanx! x8Dx :palec:

(Joze me je pa itak fotkal najboljs od vseh fotografov, on me je ocitno tko dobr videl.. mislim tud tko, ne sam tkole umetnisko k je zarad kompozicije pa une svetlobe, k zgleda kot da bi kaksen triangel oz. tetraangel drzala xDDx, v resnic je pa nek odsev odstekan, pa mi glih med prste pade... tkio da, Joze je res Car! :palec: pa tud tko je super, ne sam kot fotograf xyesx)

hehe...ti verjamem...v sanjah moram grozen bit...še samega sebe me je strah sanj se spomnit x:Dx zihr mam mastne lase...pa to

eh blabla, sej sm te vidla na fotki, prav fajn si in men so svec kratki lasje in tud obrita glava... xyesx

ne nisi mel mastnih x:Dx pac pa morda clo dredse... mal rdeckaste.. skratka, nisi bil capelj, zanikrnezh, pac pa sam tko nekaj zlo mrk si bil pa tam pri strani si se drzal - a blo je pa pr teb.. pa k da ti nimas nobene zveze s tem. x:o)x

Picasso

a teb se zdi tud siouxie? x:)x

no men je bl vsec ta asociacija, vseen (k tud te nisem marala, k nism hotla bit nobenmu podobna) k Bono - ceprav morm priznat, da ce tko pogledas, lohk tud tko vids. x:o)x

hehe Indy, ocitno pa res! xDDx x;)x

mah, tko je nekak pravzaprav naneslo....

pa k sem bla tok nekak gobcna nenadoma v fotkah, pol pa pac.... show off - pet karti! x:Dx x;)x

(pa tud - eni me pa s eniso vidl, pa da vidjo, kwa je to za en zmaj al zblojenka, k prav mystica ribji bluz pa to x;)x x:px)

~

Hvala vsem za pozornost in komentarje! :kiss:

Picasso

O pih, thanx! :8): x:Xx

~

joj kok znam ratat jaz sebe tkole sita. x:o)x

kar nekaj, cel show pa to.... x:Dx

mal nalasc, se mam na sumu, k pac..... me moti to, da me tok moti fotkanje in pojavljanje tkole kej.... k se nocm izpostavljat, sam vcas so zadeve neizbezne, hocm rect, ce si na odru, te pac slikajo. x:o)x

no zdej nism na odru in nocem bit tok na udaru in tko, zato mam tud ikonce obdelane pa tko, k mi ni glih do tega, da bi me folk kej rpepoznaval pa to, k mam rada svoj mir.

sam... po drugi strani pa: wtf!

al pa ce me en vreba kje pa me fotka na kaki plazhi al pa kje pa objav pa se pol jaz ob tla mecem..

tko smo pa ze vse razcistl. x:o)x nekak... xDDx

ce kdo steka....

Picasso

joj kok znam ratat jaz sebe tkole sita. x:o)x

kar nekaj, cel show pa to.... x:Dx

:::

tko smo pa ze vse razcistl. x:o)x nekak... xDDx

ce kdo steka....

x8Dx

Pa ful si luštna, ker ko se lotiš, pol sploh ne nehaš ... xDDx

In pol enkrat razčistiš in se zapodiš v drugo temo, kjer narediš cel halo x:px :palec:

hihihi

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

a ne, sploh se ne znam ustavt! x:o)x xrolleyesx x:Dx (to je ze mat govorila, jasn in je tud res, kaj cmo :8):)

ja, cel schtraufenpacht! x:Dx x:px

Picasso

eh blabla, sej sm te vidla na fotki, prav fajn si in men so svec kratki lasje in tud obrita glava... xyesx

ne nisi mel mastnih x:Dx pac pa morda clo dredse... mal rdeckaste.. skratka, nisi bil capelj, zanikrnezh, pac pa sam tko nekaj zlo mrk si bil pa tam pri strani si se drzal - a blo je pa pr teb.. pa k da ti nimas nobene zveze s tem. x:o)x

če sem tak fajn...pa greva na kavico...ko bom naslednjič v lj...se mi zdi...da bi te počasi prav rad spoznal x:)x

čudno sanjam zadnje čase...bog ve...v katerih sanjah sva se srečala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...