mako106 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 schtraufenpacht da ne bo kakih zamer...ti tud lahko zraven prideš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 ok seveda, zakaj pa ne. (tinka se men rezi k pravm schtr. in ne kuha zamer, je pa zlo prijetna druzba tko da absolutno sem za ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Mal umetniške,drugačne...ZA vroče poletne dni xredx http://www4.slikomat.com/08/0624/zr2-P10300.gifTuki pa sm meu...kaj..ene 16,17 let...še vs mlečn http://www4.slikomat.com/08/0624/jwj-P10005.jpg Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 u madonca! Pih! pa sem le mal razvetrila tlele. (sam hec, abc - na uni zgoraj z mikrofonom imam jaz kakih 17,18 let , se prav ene tok k ti na tej - pa sem k tvoja mat) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 ok seveda, zakaj pa ne. (tinka se men rezi k pravm schtr. in ne kuha zamer, je pa zlo prijetna druzba tko da absolutno sem za )no..pol se pa vidimo...če ne pa me v sanjah dvakrat butni...da se spomnim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 u madonca! Pih! pa sem le mal razvetrila tlele. (sam hec, abc - na uni zgoraj z mikrofonom imam jaz kakih 17,18 let , se prav ene tok k ti na tej - pa sem k tvoja mat) Sem sam hotu spodbudit mal osebke ženskega spola he he.Ma ne vem če mi je ratal Ja 17,18 ni 16,15...to je razlika Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 hehe, sem kar skor zihr. ene svoje oci sem nasla (k pac... nimam crnih pa to, no tle je na svetlobi oz. prakticno v sonce gledam, a se vid da so v bistvu tud oranzkaste lohk, sam je mejhna, kej zlo se ne vid ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 samo ti si pa res cisto taprav kameleon, ama na vsaki fotki skoraj drugacna Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 ene svoje oci sem nasla (k pac... nimam crnih pa to, no tle je na svetlobi oz. prakticno v sonce gledam, a se vid da so v bistvu tud oranzkaste lohk, sam je mejhna, kej zlo se ne vid )o ja marsa... zelo dobro se vidi! Sej ni majhna slikca... lepa Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 uf, sada vidim, sada vise ne pa ravno sem hotel napisat, da mata obe ocke za Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 uh kok hitr komentarji! ja, kaleleon pa to (sam sicer nisem v bistvu, no vsaj znacajsko ne )... res sem cist na vsaki fotki drugacna in nobena si med sabo ni podobna (fotka), niti nobena men cist cist v resnic. (mdr. neptun na asc) duse.. hm, ja.. pac je res, se potrjuje vedno.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 basistka (TZB . okol hm... 85'??? )TZB (na eni mam blond chupo, drede, pravzaprav in z 'obveznim' chikom )CC osebnost meseca (ta je bla v stopu in je fajn zdizajnirana stran - k je kombinirala dizajnerka moje fotke, slikce itd. pa je fajn izpadlo - november, mislim da leta 97') Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 ker nam že od samega začetka vbijajo v glavo, da kok je videz pomemben in kako naj bi bejbe izgledale ter se obnašale Zakaj se držite teh zapovedi, če veste, da je samo propaganda? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 basistka (TZB . okol hm... 85'??? )TZB (na eni mam blond chupo, drede, pravzaprav in z 'obveznim' chikom )CC osebnost meseca (ta je bla v stopu in je fajn zdizajnirana stran - k je kombinirala dizajnerka moje fotke, slikce itd. pa je fajn izpadlo - november, mislim da leta 97') mucho dobro, tale CC Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 mucho dobro, tale CC x2 Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 uh.. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 moram jet po visoke pete... ena primerna Tuki pa sm meu...kaj..ene 16,17 let...še vs mlečn obuuupno.... no tko je... nisem baš fotogenična... ampak... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 no pa nas nisi pustila na cedilu, tko k tud racunala nate, da nas ne bos. sexy&hot (sam skoda k se tok mal vid - tole je cista provokacija, stara! ) Mystica, otozno...lepe, zanimive oci, nedolocljivega kolorja! Tinka, a ne? kok je dobr ubodla (tko dinamicno ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Ko pripovedujejo žalostno zgodbo ... ... slej ko prej sledi veselje Neptunske.press a veš, da ma moja sestra tud opozicijo neptuna na asc njene oči me spominjajo na marso...ker se enako spreminjajo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 Klaurs: a nima lune v ribah - tvoja sestra? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Klaurs: a nima lune v ribah - tvoja sestra? plus neptučka tak kot mysti in celo asc v dvojčkih Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 uh, ...komaj... STURDY Hočemo večjo fotko! SAM VAM MORAM POVEDAT...nekaj... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 na taprvi sliki pa fino trebuscek not vleces, kaj? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Zlobko.Zdaj bo priletelo miljavžnt fotk, ki bojo dokazovale ravno nasprotno. Sicer si pa luštna. Res...Samo se mi niti pod točko razno ne sanja, kaj pri hudiču hočeš doseči? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 Pih!sexy sexy! hehe... no tale bo zdaj cist iz kontexta (sam men se zdi pa zanimiva, recimo ze zato, k ma tim na tej fotki ene 10 let al 9 al kolk ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.