Indy 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Vidm Marso nostalgija daje (sej še nis tolk stara daj vse že mim no ), Misti špila ninđo (une oči mi zgledajo k pr filmih od ninđ k sam to vidš ) , Diana pa vidm da jo spet mal "gon". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 na taprvi sliki pa fino trebuscek not vleces, kaj? hihi... če mam pa menstro... :xx!: Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 http://www4.slikomat.com/08/0624/jwj-P10005.jpg http://www.gallerym.com/images/work/big/eisenstaedt_alfred_Marilyn%20Monroe%201953_L.jpg Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 Vidm Marso nostalgija dajema niti ne no.. al pa morda....sem pa te dni bla *prisiljena*v nostalgijo... k morm neky najdt...pa zakaj ne bi blo se tle kej. *ce ze*- (npr. neverjetne kolicine folka -z vsega sveta!- me bara za TZB, jaz pa vsa nikakva.. ne vem, kerga leta, kwa je sploh blo... pa tko - pase' scena pa to... sam. pac je tko in... sej je del mene... in ce ne bi nikol nihce nc obelezil tkole, ne bi nc blo... nit TZB nit LN... in ostalega...)... tko da, glede na to, da se ve, da ne shizim na *zgodovine* in da ce bi hotla se tko izpostavljat, mislim da bi to ze blo. oz. vec delanja na tem... sicer pa: kaj pa tebe mot, k skoz eno in isto fotko dajes? a ves... kok je trapast, k jo da en drug. zihr hoce komplimente, se gre show off in to, sam - zakaj jo pa pol ti das? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 veš kaj je ful luštno pri abc-ju, da je podoben mojemu idealu... http://drx.typepad.com/psychotherapyblog/images/2007/08/19/marilyn_hot_dog_2.jpg Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 hudo! nic tud ne dvomim, da si ti bliz njegovemu (in se marsikateremu)! ker saj si dbest bejba! ampak sej za bit dbest ni nuujno notranjih organov na vpogled vedno dajat. no al pa tud, pravzaprav: kot je komu ljubo in se podpise. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 sicer pa: kaj pa tebe mot, k skoz eno in isto fotko dajes? a ves... kok je trapast, k jo da en drug. zihr hoce komplimente, se gre show off in to, sam - zakaj jo pa pol ti das? x:Dx Sm vedu da se bo ta bumerang vrnu Ma ne, pač si nostolgična, čist fajne stvar.Jest doskrat ratam k se kej spomnem al pa zavonjam, dobim un flesh.Je pa zanimiv, da k gledaš nazaj je tko vse lepo, k pa živiš ti je pa "tko"-nč posebnga.Očitno si več al manj zapomenmo sam lepe stvari Ja limam eno te isto gor.Sam men ne zdi tko hehe.Sej zej se mi ne da več.Sm zakluču ker je res bedast mal veš kaj je ful luštno pri abc-ju, da je podoben mojemu idealu... http://drx.typepad.com/psychotherapyblog/images/2007/08/19/marilyn_hot_dog_2.jpg Čej pa tale bolna ženska teb ideal.....đizuskrajst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 x:Dx Sm vedu da se bo ta bumerang vrnuena nula zate. k sem ocitno total predvidljiva. Ja limam eno te isto gor.hehe, ne, sej tok ucha mam, sam... iste neke poze, koti, oci mocne, obrvi..,. itd.mogoc tvoji *aduti* al kaj jaz vem.tko k moji nogce? pac a je to neclovesk? (evo tle mi ne mors nc ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 ful lkepo, jst tut use sprejemam, kolkor jih lahko razumem. MM- razglej se malo, je sex ikona postala, in ne samo zaradi enega norca, ampak miljonov nas Ki ljubimo zunanjo lupino.... Drugega pa ne znam povedat, ker se čist ujamem najdem s tem, kar ona izžareva... je tako eterična jaz pa tako sturdy in mi paše ta praznina, oz praznost... in puhlost oz lupina s tem, da je puhlost za nas oz zame tisto, česar globine ne "razumemo" oz ne "vidimo" Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 ena nula zate. k sem ocitno total predvidljiva. hehe, ne, sej tok ucha mam, sam... iste neke poze, koti, oci mocne, obrvi..,. itd.mogoc tvoji *aduti* al kaj jaz vem.tko k moji nogce? pac a je to neclovesk? (evo tle mi ne mors nc ) Mah briga me Važn daj fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 Ki ljubimo zunanjo lupino.... Mah briga me Važn daj fajn sej. a ni? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 sej. a ni? Je, je ful lkepo, jst tut use sprejemam, kolkor jih lahko razumem. MM- razglej se malo, je sex ikona postala, in ne samo zaradi enega norca, ampak miljonov nas Ki ljubimo zunanjo lupino.... Drugega pa ne znam povedat, ker se čist ujamem najdem s tem, kar ona izžareva... je tako eterična jaz pa tako sturdy in mi paše ta praznina, oz praznost... in puhlost oz lupina s tem, da je puhlost za nas oz zame tisto, česar globine ne "razumemo" oz ne "vidimo" Kva paj izžarevala-naivnost,neuravnoteženost,zgubljenost.Res privlačno ni kej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 basistka (TZB . okol hm... 85'??? )TZB (na eni mam blond chupo, drede, pravzaprav in z 'obveznim' chikom )CC osebnost meseca (ta je bla v stopu in je fajn zdizajnirana stran - k je kombinirala dizajnerka moje fotke, slikce itd. pa je fajn izpadlo - november, mislim da leta 97') wau sploh basistka mi je všeč pa una iz Stopa je zakon! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 moram jet po visoke pete... ena primerna obuuupno.... no tko je... nisem baš fotogenična... ampak... najbolj erotična fotka do zdaj.drugače pa sem začudena nad tvojim idolom, se mi zdiš bolj BB tip...vedno si se mi zdela podobna Brižitki,s temi šobami in tko.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 do € tudi od fotkanja, tko da... si privoščim. vse je boljše kot... http://www.pantherhouse.com/newshelton/wp-content/uploads/2008/02/coffee.jpg im sorry Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 To je bil menda uradno zadnji poskus konstruktivizma v teh pogovorih. Non capito ama ništa Me je pa spomnilo na ta komad, kar je plus: io non cambio mai... priporočam ti pa tole: Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 ta ta druga me pa malo ze nate spominja To je bil menda uradno zadnji poskus konstruktivizma v teh pogovorih....priporočam ti pa tole: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 kuku tale kuku se mi pa dopade. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 wau Jeti --- tale je pa že umetniška :palec: mi je všeč Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 evo, še ena moja dilarska http://shrani.si/?U/12s/4YWCT0oj/p6210021.jpg to je blo na kresno noč. no, takrat je biu dan. in se vidi kako svetla je slika. je sekalo 100 na uro. sonce najvišje ever. ene 100 metrou pred ciljem, ko sem že prosu boga naj se vse skup že enkrat konča. mi je že en začeu počas dihat za ovratnik. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 to si ti?kje pa je to fotkano? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 ja, kdo pa... to je mal pod kalom... onim nad hrastnikom. sej vidiš naše hribousko pobočje. če bi blo še mal viši sneman bi se vidla marela brez jebe... dans sm biu pa na marel, am pa kal najdu dolina solz, dolina solz Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 jst pa na čemšeniški, pa na vrheh pa tko naprej...pa marelo najdla marela je moje skrivališče iz otroštva se mi je zdelo da je tu nekje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 jst pa na čemšeniški, pa na vrheh pa tko naprej...pa marelo najdla marela je moje skrivališče iz otroštva se mi je zdelo da je tu nekje js sm biu tut na čemšeniški pa na vrheh. pa še na sveti gor. smo mel mtb maraton tko u izi... bolj poudarek na druženju in to. sem zapacu ene par plejsou k mislem it na dopust za kakšen teden al pa dva. res... sama divota. stoj i glej. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 a veš da sem nekaj celo videla (ok smetim temo) iz planine dol (tam pri javoru al kak se reče)ful sem uživala... glava ni hotla it več noge so pa šle in šle in šle... tko ta prava meditacija! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.