Michelle 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 http://shrani.si/?U/12s/4YWCT0oj/p6210021.jpgWOW!!!! :2src: :2src: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Nisem si mislu da bom povzroču tako razburjenje z mojo fotko Ma vidi kdo podobnost v tem:http://www4.slikomat.com/08/0625/44g-50..jpeghttp://www4.slikomat.com/08/0625/3eo-HUGE-c.jpg Some like it hot..... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 joj, zakaj nimamo smeškov, k padajo okol (od navdušenja, seveda) bi jih zihr napopala pr sealu, ABCfree-ju, pa še komu mi je všeč fotka od Jeti....res umetniška aja, pa Nimbus...sm zmer nekak mislila,m da si z mtbajkom, ne pa specialko no, kokrkol, dinamična fotka, res Marsa, a veš, da maš pa take barve oči, kt jst; na svetlobi-soncu zelenkaste z jantarjevo obrobo, drgač pa dull brown, razn kadr se razpičkim, pol učki potemnijo in kr strele sekajo Diana...res še tanajbl poodbna Bržitki. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 strelka, ne vizuelno; šobice in takšno, ma neky okol ust takšnga, pa po postavi se mi tut zdi dost podobna. Jeti, zgleda je blo to zadost Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 kuku kuku nazajhttp://www.comicguide.net/images/smilies/hello.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 a umetniška ... pa samo pred cestno ogledalo sem se postavila in pritisnila hvala no vidiš ampak res je dobra eni pa se matrajo in pozirajo, pa ne pride tko do efekta kot tvoja Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 vau, celo nekaj fotk novih gor Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 evo, še ena moja dilarska http://shrani.si/?U/12s/4YWCT0oj/p6210021.jpg to je blo na kresno noč. no, takrat je biu dan. in se vidi kako svetla je slika. je sekalo 100 na uro. sonce najvišje ever. ene 100 metrou pred ciljem, ko sem že prosu boga naj se vse skup že enkrat konča. mi je že en začeu počas dihat za ovratnik. ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .....ej nimbosho,full specialno kolo imaššš.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 @cookie: ja, na dirke grem sam na cestne, ker drugač bi nucou enga sponzorja, da bi mi robo lifru, al bi se mogu pa buš pisat, da bi dobivau bajke just like that pol ga bo dau pa ke u kot to gre po materjali ko po piri @lisbona: jaaaaaaaa... eh, tržna vrednost se v limiti bliža vrednosti enga laščana, ampak sentimentalna vrednost pa pridobiva z vsakim novim pritiskom na gas Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 Lisboni je všeč specialka..... eto men pa čelada... Zdej pa resno:Dirkalna fotka Nimbus hja, veš kako je... pametne punce vejo kam morjo gledat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 Some like it hot..... držmo pesti... i like it like thiss Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2008 kuku wow, kaksna fajn in simaticna jeti! In super fotka, res kul, nekaj psoebnega! a psetko k teb pashe? like it alotthanx! evo, še ena moja dilarska http://shrani.si/?U/12s/4YWCT0oj/p6210021.jpgmater si ceden tip ti, nimbus.... pih! pa telescek pa vse, wow! ni kej druzga za rect! Ma vidi kdo podobnost (diana, zeta jones)ja mal je pa res... ceprav vsaka rjavolaska z nagimi nogami in rdeco obleko, bi na 3x3 cm morda podobno zgledala. sicer pa tud nc cudnega, saj sta obe tehtnici (le da diana nima lune v ribah, najbrz pa tud zeta jones nima asc v raku - in je to vidno v drzhi, ne sam milini obraza).Plus, bi bla bl realna primerjava oz. bo, ko bo se LNFladyDi kakega frocka mela pod streho. Marsa, a veš, da maš pa take barve oči, kt jst; na svetlobi-soncu zelenkaste z jantarjevo obrobo, drgač pa dull brown, razn kadr se razpičkim, pol učki potemnijo in kr strele sekajo a ne, jaz tud tko, ful kolorjev. sej sva mogoce se ze enkrat pogovarjali ravno midve tocno o tem (v kaksni temi oci al pa kaj tacga)...tebe si rpedstavljam da mas (se) bl posebne (oz. ne sam barvno posebne).... a se jih je ze vidl kdaj? i like it like thiss lustna.... zakaj pa tko gledas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 STURDY ĐEBELIĆ... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2008 fajn da mas tako prjatlchko, Jeti. (si jo kr predstavljam, jo kr vidm, ceprav se tm na fotkici cist mal vid, da kok te obozuje in vse )...pa fajn ti je ratal un znak oz. spegu ujet da je se okvir, tko da je res super fotkica! a ne? d je fajn ona fotka pa kljub dolgim nosovom in bonotom. O Shana, koncno se na eni smejckas mal. Kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2008 Lustna. sem sla pogledat.. taka k sem si jo rpedstavljala, sam bl nagajiva. *kr sem komentiram, ker se mi ne zdi lepo, da v eni temi sam zadnjo fotko komentiram - v H. ljub. nisem bla ze sto let, sej pravm, (razen zdajle en teden al kolk, k me je neki picl) zadnje cajte praviloma ne hodim v teme s fotkami, ker mi sto let odpira, nalaga, 3/4krat zamrzne vse skupaj in potem vcas se kolnem (ce npr. kaj pisem in ne shranim in se mi vse sesuje zato... itd.) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 ..a ne, jaz tud tko, ful kolorjev. sej sva mogoce se ze enkrat pogovarjali ravno midve tocno o tem (v kaksni temi oci al pa kaj tacga)...tebe si rpedstavljam da mas (se) bl posebne (oz. ne sam barvno posebne).... a se jih je ze vidl kdaj? ..ne. nekak se ne maram fotkat po očeh...globina, pa to - v glavnem, paranoja - vsaj na netu Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Lepe fotke Jst se pa slikam ko pridem z morja ko čokolada-nigga-style:D Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 No naj vam bo....nekaj fotk sem še zbrskal.Sam itak who gives a fuck ane http://www4.slikomat.com/08/0630/jz-P10106.jpghttp://www4.slikomat.com/08/0630/cu-P10106.jpgTko zdej grem pa prepečenc jest Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 WOW, mišići Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Hvala.Ne zgleda tko hudo v resnici kot kaže slika Pa ta mišica ni nič nabildana s proteini al pa podobnim sranjem.Samo z delom in športom.Ker sm čisto proti vsaki kemiji.Razen Red-Bull-a seveda pa Cedevite Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2008 abc, kel mishichi! (zakaj pa je una tok temna?) kakav v prahu Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 v tretje gre rado Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Naj vam na hitr odgovorim: Ne hujšam(mam diarejo),ne sončim se od 11.00 pa do 16.00(takrat spimo al pa jemo),actimel iz for stupid,ne vem zakaj je tko temna(mogoče zaradi neuporabe flasha).Drrrrjana A to je po tistem ko si Laško spila? Ker poza je taka...u know Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 jp, to je bil tisti postanek uffa, schokih Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Hvala.Ne zgleda tko hudo v resnici kot kaže slika Pa ta mišica ni nič nabildana s proteini al pa podobnim sranjem.Samo z delom in športom.Ker sm čisto proti vsaki kemiji.Razen Red-Bull-a seveda pa Cedevite ammmm kaj pa misls da je meso,mleko,ribe,jajca? a to niso proteini? aja sej res, prepecenc papas drugač pa lep biceps, pohvalno, kr tko naprej... lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.