Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

joj, zakaj nimamo smeškov, k padajo okol (od navdušenja, seveda) :inocent: bi jih zihr napopala pr sealu, ABCfree-ju, pa še komu x^x

mi je všeč fotka od Jeti....res umetniška xsrcx :palec:

aja, pa Nimbus...sm zmer nekak mislila,m da si z mtbajkom, ne pa specialko :eek:

no, kokrkol, dinamična fotka, res :palec:

Marsa, a veš, da maš pa take barve oči, kt jst; na svetlobi-soncu zelenkaste z jantarjevo obrobo, drgač pa dull brown, razn kadr se razpičkim, pol učki potemnijo in kr strele sekajo :vragec:

Diana...res še tanajbl poodbna Bržitki.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

strelka, ne vizuelno; šobice in takšno, ma neky okol ust takšnga, pa po postavi se mi tut zdi dost podobna.

Jeti, zgleda je blo to zadost :palec: x:Dx x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

a umetniška xscratchx ... pa samo pred cestno ogledalo sem se postavila in pritisnila xnckrivx

hvala

no vidiš :palec: ampak res je dobra x:)x

eni pa se matrajo in pozirajo, pa ne pride tko do efekta kot tvoja x;)x x:px

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

evo, še ena moja dilarska x:px

http://shrani.si/?U/12s/4YWCT0oj/p6210021.jpg

to je blo na kresno noč. no, takrat je biu dan. in se vidi kako svetla je slika. je sekalo 100 na uro. sonce najvišje ever. ene 100 metrou pred ciljem, ko sem že prosu boga naj se vse skup že enkrat konča. mi je že en začeu počas dihat za ovratnik. x:Dx

xrainbowx

ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

.

.

.

.

.

ej nimbosho,full specialno kolo imaššš.... :2src: x:px x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

@cookie: ja, na dirke grem sam na cestne, ker drugač bi nucou enga sponzorja, da bi mi robo lifru, al bi se mogu pa buš pisat, da bi dobivau bajke just like that x;)x pol ga bo dau pa ke u kot :vragec: to gre po materjali ko po piri x:px

@lisbona: jaaaaaaaa... eh, tržna vrednost se v limiti bliža vrednosti enga laščana, ampak sentimentalna vrednost pa pridobiva z vsakim novim pritiskom na gas x:)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Lisboni je všeč specialka..... x:Dx x:Dx

eto men pa čelada... x:px x:Dx

Zdej pa resno:

Dirkalna fotka Nimbus :palec: xDDx :palec:

hja, veš kako je... pametne punce vejo kam morjo gledat x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

kuku :vio: x:Dx

wow, kaksna fajn in simaticna jeti! x8Dx :palec:

In super fotka, res kul, nekaj psoebnega! xokx

a psetko k teb pashe? :8):

:palec: like it alot

thanx! x:)x

mater si ceden tip ti, nimbus.... pih! xokx pa telescek pa vse, wow! ni kej druzga za rect! xDDx

Ma vidi kdo podobnost (diana, zeta jones)

ja mal je pa res... ceprav vsaka rjavolaska z nagimi nogami in rdeco obleko, bi na 3x3 cm morda podobno zgledala. xDDx

sicer pa tud nc cudnega, saj sta obe tehtnici (le da diana nima lune v ribah, najbrz pa tud zeta jones nima asc v raku - in je to vidno v drzhi, ne sam milini obraza).

Plus, bi bla bl realna primerjava oz. bo, ko bo se LNFladyDi kakega frocka mela pod streho. :vragec: xcivx

Marsa, a veš, da maš pa take barve oči, kt jst; na svetlobi-soncu zelenkaste z jantarjevo obrobo, drgač pa dull brown, razn kadr se razpičkim, pol učki potemnijo in kr strele sekajo :vragec:

a ne, jaz tud tko, ful kolorjev. xDDx sej sva mogoce se ze enkrat pogovarjali ravno midve tocno o tem (v kaksni temi oci al pa kaj tacga)...

tebe si rpedstavljam da mas (se) bl posebne (oz. ne sam barvno posebne).... a se jih je ze vidl kdaj? :8):

i like it like thiss

x:Dx lustna.... zakaj pa tko gledas?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

fajn da mas tako prjatlchko, Jeti. x8Dx (si jo kr predstavljam, jo kr vidm, ceprav se tm na fotkici cist mal vid, da kok te obozuje in vse xDDx)...

pa fajn ti je ratal un znak oz. spegu ujet da je se okvir, tko da je res super fotkica! :palec:

a ne? d je fajn ona fotka pa kljub dolgim nosovom in bonotom. x;)x xDDx

O Shana, koncno se na eni smejckas mal. Kul. x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lustna. :palec: sem sla pogledat.. taka k sem si jo rpedstavljala, sam bl nagajiva. x:)x

*kr sem komentiram, ker se mi ne zdi lepo, da v eni temi sam zadnjo fotko komentiram - v H. ljub. nisem bla ze sto let, sej pravm, (razen zdajle en teden al kolk, k me je neki picl) zadnje cajte praviloma ne hodim v teme s fotkami, ker mi sto let odpira, nalaga, 3/4krat zamrzne vse skupaj in potem vcas se kolnem (ce npr. kaj pisem in ne shranim in se mi vse sesuje zato... itd.)

Picasso

..

a ne, jaz tud tko, ful kolorjev. xDDx sej sva mogoce se ze enkrat pogovarjali ravno midve tocno o tem (v kaksni temi oci al pa kaj tacga)...

tebe si rpedstavljam da mas (se) bl posebne (oz. ne sam barvno posebne).... a se jih je ze vidl kdaj? :8):

..

ne. nekak se ne maram fotkat po očeh...globina, pa to - v glavnem, paranoja - vsaj na netu x:o)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:wOOt: WOW, mišići :palec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Hvala.Ne zgleda tko hudo v resnici kot kaže slika x;)x Pa ta mišica ni nič nabildana s proteini al pa podobnim sranjem.Samo z delom in športom.Ker sm čisto proti vsaki kemiji.Razen Red-Bull-a seveda pa Cedevite x:)x
Darling,stand by me

abc, kel mishichi! :palec:

(zakaj pa je una tok temna?)

kakav v prahu

:D

Picasso

Naj vam na hitr odgovorim:

Ne hujšam(mam diarejo),ne sončim se od 11.00 pa do 16.00(takrat spimo al pa jemo),actimel iz for stupid,ne vem zakaj je tko temna(mogoče zaradi neuporabe flasha).

Drrrrjana :fiju: A to je po tistem ko si Laško spila? x:Dx Ker poza je taka...u know

Darling,stand by me

Hvala.Ne zgleda tko hudo v resnici kot kaže slika x;)x Pa ta mišica ni nič nabildana s proteini al pa podobnim sranjem.Samo z delom in športom.Ker sm čisto proti vsaki kemiji.Razen Red-Bull-a seveda pa Cedevite x:)x

ammmm kaj pa misls da je meso,mleko,ribe,jajca? a to niso proteini? :lol: aja sej res, prepecenc papas :) drugač pa lep biceps, pohvalno, kr tko naprej...

lp

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...