Guest VilaSonca 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 še dve možnosti sta oz. ju jaz zaznavam , in sicer, da je Oven ali pa Bik. ABC, povej. no, me zanima, če bom dobila odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 Mislm, ej Namar, tvoje fotko še čakam(o). Mislm dvojčk, pa tok zadržan? Joj joj. Naamar mislm daj že nekej limov enkrat gor.... A dvojček je.Neb si mislu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 sj bom dal sliko gor... kmal a se nisi nasel dovolj dobrega photoshop mojstra, da bi te "ven popravil"? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 ne še. kakšn predlog? slikaj sosedovega Frenkija, pa reci, da si ti...itak ti bodo morali verjet Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 Mah aj važn Važn da mo mi misll das ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 kar se mene tiče si glih v istem košu kot free... Kb ti vedu x:Dx Dlih zato te rd jebam ke u m.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 evo, kolk let razlike Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 15 & 17 let (starosti, mislim)? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 evo, kolk let razlike jaz rečem na taprvi 19-20, na drugi 25-26. a sem kiksnila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 evo, kolk let razlike ne vem. sam na ta prvi si misleš: "kua? ne me je*at!?" pr tadrugi si pa s kakšnim wernerjem na jadrnic in čist preveč zatopljeno opazuješ njegove elegantne gibe... kao Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 15 & 17 let (starosti, mislim)? jaz rečem na taprvi 19-20, na drugi 25-26. a sem kiksnila?pol se pa mlajsam ne vem. sam na ta prvi si misleš: "kua? ne me je*at!?" pr tadrugi si pa s kakšnim wernerjem na jadrnic in čist preveč zatopljeno opazuješ njegove elegantne gibe... kao x:Dx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 pol se pa mlajsam to mi je pa všeč. ne poznam veliko takih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 evo, kolk let razlike Na prvi si bla junfer na drugi pa nis več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 jooj, kok simpatična tečka ja, ene pet, s tem da je prva starejša... mal so se narobe postavle.. ok, očitno gubice in te stvari še niso tko očitne (joj, haha, včer mi frendica poslala ene fotke, ki jih jaz (najbrž ponesreč) zgubila.. prec ko sem iz Španije prišla, ko sem imela največ kil v lajfu, ene 10 več, kot zdaj... kok sem pa buckasta, joooj, čist kjut ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 hoj Alianč men se zdiš pa zdej velik bl kt prej /po sliki sodeč); tm si bla še taaak otrook še zmer mi je pa najbolj všeč una fotka, k si mela spete lase, pa igra svetloge/senc na obrazu - taka eksotična ko iz Egipta, al pa vsaj Maroka/Tunizije...una mi je bla najbolj všeč. Micamaca...sploh si nisi podobna, a si zihr, da si to ti na tej si še tok pridkana vidt (ok, sam mal tečna), na uni drugi od fulprej si pa taka...opasno dangerous Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 kaj je zaj Ace Ventura, zakaj si umaknil svojo sluzasto faco? a nam je ne privoščiš več? Ajd Bobnič ne brbljaj Sej s vidu mojo sluzasto faco Kvab še rd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 hehe, lej ga Ace Venturo, najprej korigira svoj post, pol pa nas on razveseli, po lektoriranju kaj se pa fotke (in zate marsičesa drugega) tiče, pa saj veš, enkrat ni nobenkrat, sine x:Dx Lej ga tipa Kao napaljiva me naj še kej gor dam Dost je blo ...enkrat pa prevečkrat drgač http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n035.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 x:Dx Lej ga tipa Kao napaljiva me naj še kej gor dam Dost je blo ...enkrat pa prevečkrat drgač jp, idi se mu v zivo pokazi, priznal ti itak ne bo, ampak to je zgleda edino, kar si resnicno zeli Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 jp, idi se mu v zivo pokazi, priznal ti itak ne bo, ampak to je zgleda edino, kar si resnicno zeli črni humor med totimi štajerci http://www.comicguide.net/images/smilies/ringelrein.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 ne verjamemo, pokaž da si cel imidž pokvarim ne bom, ne Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 ...štajerci http://www.comicguide.net/images/smilies/ringelrein.gif stajerci pa kolo? zihr na rojstnih dnevih sm zmer tulila, z bratom ga imava na ist dan, pa mi ni bilo prav, k je dobil (kao) boljše darilo, ni bilo prav, da je bla zmer sam ena torta, v glavnem, zmer kaj od ipike mas kar rdec nosek http://www.bettorsworld.com/web/forums/images/smilies/LOL.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 še dve iz ta nove serije... z lepim ozadjem.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 Aliana, kolk lepa barva las ti si pa itak čist aja, kdaj prideš kej naokol??? mačk čist hecen zdej, je začel zgubljat še tistih pet dlak Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2008 aliana - unidve fotki - sej sta cist drugacni, komot bi bla skor isto stara, edina razlika oz. po cemer se vid, k je tamlajsa bl obla, mehkejsa, se po tem vid da si se mladicek. drugac pa ni nekih tezkih razlik. Tile dve pa zlo lustni, se posebej druga, zlo lepo zgledas in vse skup je lepo, super! Macka!! Hudo dbest! kel uzaljenost nekaj! ful dbest, sem se ful smejala! kot je nekdo napisal: ful simpaticna tecka al nekaj tacga! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 aliana - unidve fotki - sej sta cist drugacni, komot bi bla skor isto stara, edina razlika oz. po cemer se vid, k je tamlajsa bl obla, mehkejsa, se po tem vid da si se mladicek. drugac pa ni nekih tezkih razlik. Tile dve pa zlo lustni, se posebej druga, zlo lepo zgledas in vse skup je lepo, super! Macka!! Hudo dbest! kel uzaljenost nekaj! ful dbest, sem se ful smejala! kot je nekdo napisal: ful simpaticna tecka al nekaj tacga! thanx mam dobro fotografinjo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.