Michelle 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 Kot vedno lepa Aliana Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2008 thanx mam dobro fotografinjo ja. (pa pozabla prej napisat, sam mislila sem si, pa zdaj gledam kje je napisan - barve ti tud pasejo pa un shalchek, taka avanturisticno damska ) Kot vedno lepa Aliana ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 ja. (pa pozabla prej napisat, sam mislila sem si, pa zdaj gledam kje je napisan - barve ti tud pasejo pa un shalchek, taka avanturisticno damska )Ja, tole mi je prav zanimivo.. sem zeleno barvo šele lani enkrat odkrila. prej me nisi spravil da bi kaj zelenega nase dala.. zdaj mam pa kar ene par kosov zelenih in tud sama čist presenečena, da mi paše ta barva.. pa da se počutim ok v njej thx, Mich Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 .. zdaj mam pa kar ene par kosov zelenih in tud sama čist presenečena, da mi paše ta barva.. pa da se počutim ok v njej ce ne bi mela rdecih las, bi se ze prevec zlila z ozadjem, pa se te ne bi vec videlo Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2008 Ja, tole mi je prav zanimivo.. sem zeleno barvo šele lani enkrat odkrila. prej me nisi spravil da bi kaj zelenega nase dala.. zdaj mam pa kar ene par kosov zelenih in tud sama čist presenečena, da mi paše ta barva.. pa da se počutim ok v njej vem, smo mel debato pred 2.5 leti v dnevniku (k jaz kupla oni zeleni plascek se psomnis? )ampak sva ze tedaj ugotovili, da ti pase oz. dolocena zelena (tale )tko da me ne preseneca. si tak tip, da ti vse barve pasejo... se bela, najbrz.... ja, lepa barva las - skladno vse... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 vem, smo mel debato pred 2.5 leti v dnevniku (k jaz kupla oni zeleni plascek se psomnis? )ampak sva ze tedaj ugotovili, da ti pase oz. dolocena zelena (tale )tko da me ne preseneca. si tak tip, da ti vse barve pasejo... se bela, najbrz.... ja, lepa barva las - skladno vse... ja, ja, glih na tale plašček sem prej pomislila Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 še dve iz ta nove serije... z lepim ozadjem..WOW, kera pozerka blazno ti paše tale zelena, res. Zdej vidm zrawn pa rdečo šminko/vazelin na ustnicah (k zanč sm ti pa napisala borovničevo vijolčno). thanx mam dobro fotografinjo mmm, ja; neky je v fotografinji, sam če se model ne zna gibat pred fotićem - ni nič. Tak da, tule je krasna kombinacija dobre fotografinje IN dobrega modela Ja, luštna, ni kej Mica, tut men bi se zamal zdel met sam eno torto, če pa z bratom OBA slavita; pol bi mogle bit DVE torti Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 ... ¤¤¤ ,,, Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2008 a diana pa ni fajn? diana: si zlo sexy (itak) in imas tud velik poguma. ti ze ves zase, saj si odrasla oseba (in zagotovo je tud leps pogledat tvojo fotko takole sexy, kot pa kaksne plasticne joshke tuje).Men je to sicer mal odstekan, ampak - zakaj pa ne. Golota ni nic grdega, tvoja pa sploh ne. Skratka, si upas! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 hvala za opazke, še nekaj stvari moram popravit... evo ene. Uga Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2008 Ne macka nisi rekla. Diana: men se zdis tok blazno lustna, da mi je prav zal, da ne stransormiras mal tega nekak *visje*, ipak..... je tud bolj tko, bl eroticno in to je zlo fajn... sicer pa lohk hitr izpade ceneno - in to bi se mi zdel skoda.Ti bi si morala ubost dobrega fotografa pa bi lohk super eroticne fotke pofotkala, ker si izjemno lustna, sexy, privlacna in tudi fotogenicna.Tko da te je kr skoda, da 'se tkole dajes', k bi lohk bl zviska startala, si mal visje 'ceno postavla'.Bi blo res fajn, skratka, ce bi kak dobr seshion mela, ker te je prijetno pogledat in bi blazno palilo.Ker ocitno tud sama hoces s svojo lepoto 'nekaj narest'.Ti zelim da bi ti nekaj ful dobrega uspelo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Diana naajs Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 haha butl, si me presenetil zdaj ja se strinjam. izredno lepa s čudovito postavo. ni kej za rečt Zakaj sem te presenetil? Jst mam rad lepe in dobre stvari in lepe in dobre ljudi. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Ker te še nisem videla v tej temi ... ti bolj v unih resnih komentiraš Ooo, sej gledam. Glihkar sem nek napisal, da je Bog ustvaril žensko kt krono svojega stvarstva /najlepša stvaritev, ki jo je znal al zmogel ustvarit/, moškega pa zato, da to krono občuduje. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Diana you need a boy.... x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 iii, Alianci pa prav paše zelena , pa rutka , sicer pa tebe ma aparat rad, me pa zanima, kje je blo to slikano , da vidim, če sem že bil tam Diani je pa dons vroče Marso zadnjič nisem uspel komentirat, se vidi da maš venero v biku , pa take mile oči, so izstopale tut v pankovskih časih Pa vidim, da sibla tut na črno pobarvana, jst pa zmeraj blond iskal , pol mi pa ni in ni šlo skup Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Diana you need a boy.... x:Dx mogoce za zacetek kaj bolj enostavnega, recimo modrcek? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2008 Diani je pa dons vroče sm tud jaz hotla nekaj podobnega komentirat. Marso zadnjič nisem uspel komentirat, se vidi da maš venero v biku , pa take mile oči, so izstopale tut v pankovskih časih Pa vidim, da sibla tut na črno pobarvana, jst pa zmeraj blond iskal , pol mi pa ni in ni šlo skup o, mile oci? ja una fotka je taka (najbrz mislis uno z ocali). a tko? venera v biku da se mi vid? ja sej se mi res - dobr opazujes. (pa tud vem da ne mislis v kaksnih takih prevec bohotnih pa takih smislih ).Ja tedaj so izstopale (oci) - k nisem sla po posto, ce nisem bla do kolen namazana! ja, crne sem tud mela, pravzaprav ni barve, k je se nisem mela, razen rjave in sive (no pac razen svoje ki je v bistvu rjava nekako, pa pac teh 6 sivih al kolk jih mam zdej ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 sm tud jaz hotla nekaj podobnega komentirat. o, mile oci? ja una fotka je taka (najbrz mislis uno z ocali). a tko? venera v biku da se mi vid? ja sej se mi res - dobr opazujes. (pa tud vem da ne mislis v kaksnih takih prevec bohotnih pa takih smislih ).Ja tedaj so izstopale (oci) - k nisem sla po posto, ce nisem bla do kolen namazana! ja, crne sem tud mela, pravzaprav ni barve, k je se nisem mela, razen rjave in sive (no pac razen svoje ki je v bistvu rjava nekako, pa pac teh 6 sivih al kolk jih mam zdej ) Ne sam tista fotka, tut na splošno, ker poglej se na videu Dežuje Sigurno ne, to sem tako opazil, pogledal sem kakšno fotko od Tožibab, pa gledal kera najbolj zgleda in to si bla ti ,tko da pride do izraza Mene se da z menjanjem barve las zmest Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2008 aha verjamem, ful folka se da.mene ne. najdem recimo tud na fotki razreda, k je bil clovk otrok, recimo 30 let mlajsi - pa ga najdem.se mi zdi cudn, k eni nimajo tega ucha. in eni ga pac res nimajo.no z barvo je pa ze mal drugac, barva lohk ful spremeni. sej men je mat rekla, da vse mam lohk, clo turkizne in zelene, sam res ne crnih pa kanarckovih! ja, mas prav, na dezuje pa res nekam milo gledam...je blo tako obdobje, ko sem bla v tem nekem stosu, k drugac tedaj nisem glih zlo milo gledala. haha!no sej... na nek nacin pa pac tudi sem... mal taka mila al kaksna. sam ne spet tok zlo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Aliana, kak si pa ti lepa v toti lipovo zeleni. prav paše ti. mi je všeč, ko si tak nežkana. Diana se popravila no bolje. nice body itaaaak, ampak oblekicue, fuf ... rajcig. sem lahko prva ženska, ki pride k tebi na erotično masažo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 iii, Alianci pa prav paše zelena , pa rutka , sicer pa tebe ma aparat rad, me pa zanima, kje je blo to slikano , da vidim, če sem že bil tam Velika planina.(me ma aparat rad, če ga mal prepričam pa dost fotk nardim ) Za Diano se pa čist strinjam z Marso... kul body, ful lep in zanimiv obraz, dej se zmeni z nekom, da naredita profi fotke.. ker res škoda za tkole... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Aliana, kak si pa ti lepa v toti lipovo zeleni. prav paše ti. mi je všeč, ko si tak nežkana. rajcig. sem lahko prva ženska, ki pride k tebi na erotično masažo? Loh greva skp x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Diana: men se zdis tok blazno lustna, da mi je prav zal, da ne stransormiras mal tega nekak *visje*, ipak..... je tud bolj tko, bl eroticno in to je zlo fajn... sicer pa lohk hitr izpade ceneno - in to bi se mi zdel skoda.Ti bi si morala ubost dobrega fotografa pa bi lohk super eroticne fotke pofotkala, ker si izjemno lustna, sexy, privlacna in tudi fotogenicna.Tko da te je kr skoda, da 'se tkole dajes', k bi lohk bl zviska startala, si mal visje 'ceno postavla'.Bi blo res fajn, skratka, ce bi kak dobr seshion mela, ker te je prijetno pogledat in bi blazno palilo.Ker ocitno tud sama hoces s svojo lepoto 'nekaj narest'.Ti zelim da bi ti nekaj ful dobrega uspelo! Se popolnoma strinjam. V bistvu mi je žalostno, da počne na tak cenen način, ko si vendar zasluži kaj več! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.