Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

thanx :) mam dobro fotografinjo x^x

ja. x:)x

(pa pozabla prej napisat, sam mislila sem si, pa zdaj gledam kje je napisan x:o)x - barve ti tud pasejo pa un shalchek, taka avanturisticno damska xDDx)

Kot vedno lepa Aliana :2src: :palec:

ja. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ja. x:)x

(pa pozabla prej napisat, sam mislila sem si, pa zdaj gledam kje je napisan x:o)x - barve ti tud pasejo pa un shalchek, taka avanturisticno damska xDDx)

Ja, tole mi je prav zanimivo.. sem zeleno barvo šele lani enkrat odkrila. prej me nisi spravil da bi kaj zelenega nase dala.. zdaj mam pa kar ene par kosov zelenih in tud sama čist presenečena, da mi paše ta barva.. pa da se počutim ok v njej :palec:

thx, Mich x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

.. zdaj mam pa kar ene par kosov zelenih in tud sama čist presenečena, da mi paše ta barva.. pa da se počutim ok v njej :palec:

ce ne bi mela rdecih las, bi se ze prevec zlila z ozadjem, pa se te ne bi vec videlo x:)x

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Ja, tole mi je prav zanimivo.. sem zeleno barvo šele lani enkrat odkrila. prej me nisi spravil da bi kaj zelenega nase dala.. zdaj mam pa kar ene par kosov zelenih in tud sama čist presenečena, da mi paše ta barva.. pa da se počutim ok v njej :palec:

vem, smo mel debato pred 2.5 leti v dnevniku (k jaz kupla oni zeleni plascek x:)x se psomnis? xDDx)

ampak sva ze tedaj ugotovili, da ti pase oz. dolocena zelena (tale x;)x)

tko da me ne preseneca. x:)x

si tak tip, da ti vse barve pasejo... se bela, najbrz.... x:)x

ja, lepa barva las - skladno vse... xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vem, smo mel debato pred 2.5 leti v dnevniku (k jaz kupla oni zeleni plascek x:)x se psomnis? xDDx)

ampak sva ze tedaj ugotovili, da ti pase oz. dolocena zelena (tale x;)x)

tko da me ne preseneca. x:)x

si tak tip, da ti vse barve pasejo... se bela, najbrz.... x:)x

ja, lepa barva las - skladno vse... xyesx

x:Dx ja, ja, glih na tale plašček sem prej pomislila :)

loesje

Spet nazaj -

še dve iz ta nove serije... z lepim ozadjem..

WOW, kera pozerka :2src: :palec: blazno ti paše tale zelena, res. Zdej vidm zrawn pa rdečo šminko/vazelin na ustnicah (k zanč sm ti pa napisala borovničevo vijolčno).

thanx :) mam dobro fotografinjo x^x

mmm, ja; neky je v fotografinji, sam če se model ne zna gibat pred fotićem - ni nič. Tak da, tule je krasna kombinacija dobre fotografinje IN dobrega modela :palec:

Ja, luštna, ni kej xDDx

Mica, tut men bi se zamal zdel met sam eno torto, če pa z bratom OBA slavita; pol bi mogle bit DVE torti :vragec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

a diana pa ni fajn? x;)x x:px

diana: si zlo sexy (itak) in imas tud velik poguma. :palec:

ti ze ves zase, saj si odrasla oseba (in zagotovo je tud leps pogledat tvojo fotko takole sexy, kot pa kaksne plasticne joshke tuje).

Men je to sicer mal odstekan, ampak - zakaj pa ne. Golota ni nic grdega, tvoja pa sploh ne. xDDx x;)x

Skratka, si upas! :palec:

Picasso

Ne macka nisi rekla. x:o)x x;)x

Diana: men se zdis tok blazno lustna, da mi je prav zal, da ne stransormiras mal tega nekak *visje*, ipak..... je tud bolj tko, bl eroticno in to je zlo fajn... sicer pa lohk hitr izpade ceneno - in to bi se mi zdel skoda.

Ti bi si morala ubost dobrega fotografa pa bi lohk super eroticne fotke pofotkala, ker si izjemno lustna, sexy, privlacna in tudi fotogenicna.

Tko da te je kr skoda, da 'se tkole dajes', k bi lohk bl zviska startala, si mal visje 'ceno postavla'.

Bi blo res fajn, skratka, ce bi kak dobr seshion mela, ker te je prijetno pogledat in bi blazno palilo.

Ker ocitno tud sama hoces s svojo lepoto 'nekaj narest'.

Ti zelim da bi ti nekaj ful dobrega uspelo! xokx

Picasso

haha butl, si me presenetil zdaj :D

ja se strinjam. izredno lepa s čudovito postavo. ni kej za rečt

:eek: Zakaj sem te presenetil?

Jst mam rad lepe in dobre stvari in lepe in dobre ljudi.

:vio: x:px

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Ker te še nisem videla v tej temi ... ti bolj v unih resnih komentiraš ;)

x:Dx

Ooo, sej gledam.

Glihkar sem nek napisal, da je Bog ustvaril žensko kt krono svojega stvarstva /najlepša stvaritev, ki jo je znal al zmogel ustvarit/, moškega pa zato, da to krono občuduje.

:vio:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

iii, Alianci pa prav paše zelena x:px, pa rutka :2src:, sicer pa tebe ma aparat rad, me pa zanima, kje je blo to slikano x?x, da vidim, če sem že bil tam x;)x

Diani je pa dons vroče x:Dx

Marso zadnjič nisem uspel komentirat, se vidi da maš venero v biku x:px, pa take mile oči, so izstopale tut v pankovskih časih x;)x Pa vidim, da si

bla tut na črno pobarvana, jst pa zmeraj blond iskal xnckrivx , pol mi pa ni in ni šlo skup :inocent:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Diana you need a boy.... x:Dx x:Dx x:Dx

mogoce za zacetek kaj bolj enostavnega, recimo modrcek? xscratchx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Diani je pa dons vroče x:Dx

xDDx sm tud jaz hotla nekaj podobnega komentirat. xDDx

Marso zadnjič nisem uspel komentirat, se vidi da maš venero v biku x:px, pa take mile oči, so izstopale tut v pankovskih časih x;)x Pa vidim, da si

bla tut na črno pobarvana, jst pa zmeraj blond iskal xnckrivx , pol mi pa ni in ni šlo skup :inocent:

o, mile oci? xDDx :8):

ja una fotka je taka x;)x (najbrz mislis uno z ocali).

a tko? venera v biku da se mi vid? ja sej se mi res - dobr opazujes. x8Dx x;)x

(pa tud vem da ne mislis v kaksnih takih prevec bohotnih pa takih smislih x;)x).

Ja tedaj so izstopale (oci) - k nisem sla po posto, ce nisem bla do kolen namazana! :D

ja, crne sem tud mela, pravzaprav ni barve, k je se nisem mela, razen rjave in sive (no pac razen svoje ki je v bistvu rjava nekako, pa pac teh 6 sivih al kolk jih mam zdej xDDx)

Picasso

xDDx sm tud jaz hotla nekaj podobnega komentirat. xDDx

o, mile oci? xDDx :8):

ja una fotka je taka x;)x (najbrz mislis uno z ocali).

a tko? venera v biku da se mi vid? ja sej se mi res - dobr opazujes. x8Dx x;)x

(pa tud vem da ne mislis v kaksnih takih prevec bohotnih pa takih smislih x;)x).

Ja tedaj so izstopale (oci) - k nisem sla po posto, ce nisem bla do kolen namazana! :D

ja, crne sem tud mela, pravzaprav ni barve, k je se nisem mela, razen rjave in sive (no pac razen svoje ki je v bistvu rjava nekako, pa pac teh 6 sivih al kolk jih mam zdej xDDx)

Ne sam tista fotka, tut na splošno, ker poglej se na videu Dežuje x;)x

Sigurno ne, to sem tako opazil, pogledal sem kakšno fotko od Tožibab, pa gledal kera najbolj zgleda in to si bla ti x;)x,

tko da pride do izraza :vio:

Mene se da z menjanjem barve las zmest x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

aha verjamem, ful folka se da.

mene ne. najdem recimo tud na fotki razreda, k je bil clovk otrok, recimo 30 let mlajsi - pa ga najdem.

se mi zdi cudn, k eni nimajo tega ucha. in eni ga pac res nimajo.

no z barvo je pa ze mal drugac, barva lohk ful spremeni.

sej men je mat rekla, da vse mam lohk, clo turkizne in zelene, sam res ne crnih pa kanarckovih! :D

ja, mas prav, na dezuje pa res nekam milo gledam...

je blo tako obdobje, ko sem bla v tem nekem stosu, k drugac tedaj nisem glih zlo milo gledala. x:o)x x:Dx haha!

no sej... na nek nacin pa pac tudi sem... mal taka mila al kaksna. x:o)x :8):

sam ne spet tok zlo. x:px

Picasso

Guest VilaSonca

Aliana, kak si pa ti lepa v toti lipovo zeleni. prav paše ti. xDDx mi je všeč, ko si tak nežkana.

Diana se popravila no bolje. :eek: :palec: nice body itaaaak, ampak oblekicue, fuf ... rajcig. sem lahko prva ženska, ki pride k tebi na erotično masažo? :inocent: x:Ix

iii, Alianci pa prav paše zelena x:px, pa rutka :2src:, sicer pa tebe ma aparat rad, me pa zanima, kje je blo to slikano x?x, da vidim, če sem že bil tam x;)x

Velika planina.

(me ma aparat rad, če ga mal prepričam pa dost fotk nardim x;)x )

Za Diano se pa čist strinjam z Marso... kul body, ful lep in zanimiv obraz, dej se zmeni z nekom, da naredita profi fotke.. ker res škoda za tkole...

loesje

Spet nazaj -

Aliana, kak si pa ti lepa v toti lipovo zeleni. prav paše ti. xDDx mi je všeč, ko si tak nežkana.

rajcig. sem lahko prva ženska, ki pride k tebi na erotično masažo? :inocent: x:Ix

Loh greva skp x:Dx x:Dx x:Dx

Diana: men se zdis tok blazno lustna, da mi je prav zal, da ne stransormiras mal tega nekak *visje*, ipak..... je tud bolj tko, bl eroticno in to je zlo fajn... sicer pa lohk hitr izpade ceneno - in to bi se mi zdel skoda.

Ti bi si morala ubost dobrega fotografa pa bi lohk super eroticne fotke pofotkala, ker si izjemno lustna, sexy, privlacna in tudi fotogenicna.

Tko da te je kr skoda, da 'se tkole dajes', k bi lohk bl zviska startala, si mal visje 'ceno postavla'.

Bi blo res fajn, skratka, ce bi kak dobr seshion mela, ker te je prijetno pogledat in bi blazno palilo.

Ker ocitno tud sama hoces s svojo lepoto 'nekaj narest'.

Ti zelim da bi ti nekaj ful dobrega uspelo! xokx

Se popolnoma strinjam. V bistvu mi je žalostno, da počne na tak cenen način, ko si vendar zasluži kaj več!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...