Ksenia 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 žalostno ja... ampak očitno točno ve kaj hoče s tem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Aliana, fajno barvo las imaš pa tale zelena ti odlično pristoji Diana, tudi lušna Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Loh greva skp x:Dx ne samo v dvoje s tako lepo punco, nobenih priveskov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 13. julij 2008 Prijavi Deli 13. julij 2008 http://static.mojefotke.si/e92aa856391ad07...e9f54a56380.JPG Takole se je pa včeraj en Čeh z Gradientom zapičil v gmajno v okolici Ajdovščine...Je imel srečo, ker ni nič lepo zgledalo vse skupaj.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. julij 2008 Prijavi Deli 13. julij 2008 ne samo v dvoje s tako lepo punco, nobenih priveskov. x:Dx ok kokr voč ...sej drgač loh sam gledam K da me ni haaaahahhahaa, že spet kajla za Ace Venturo, pa tako je poln "nasvetov", doma pa desanka rukić Ajd Štajrc tišina Pojma nimaš kuko je doma pr Ajs venturi xg:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 x:Dx ok kokr voč ...sej drgač loh sam gledam K da me ni pa ja. energy is energy. bljah. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 pa ja. energy is energy. bljah. :xx!: Dej no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Velika planina.(me ma aparat rad, če ga mal prepričam pa dost fotk nardim ) Thanks , pol sem bil, sem že pozabil, da je tako lepo , verjetno posledica tega, da me je tam najbolj doslej opeklo sonce ,sem se kar tri dni pol cajtal Mal offtopic, ampak, uživaj v Granadi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 hmm.. mal sem bleda. ne dam se ja, ajmo još jeban tup hihi, fotkala naj bi se s tole punco := lol, prelol Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Aaaam...lepo...Pozdrav sexy Dijani(lase barvaš pa ko Dennis Rodman) in vsem,danes štartam na PAg-10 dni. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Mam vinjeto,kune,kniggo za brat,žogo za hrvaške basketaše nalomit ,kolo,brisačo,rotringe in strip za dokončat ter seveda moj nepogrešljivi ćlan-muziq.Hura morje,upam da se ga ne naveličam.Bomo pa plaval,mrtvake mal k ne znamo glih najbolj,a uživamo v tem.Pa na nudl pravjo da grejo ostali...ojej V glavnem...see ya soon!! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 brozga iz 2005 p.n.š. http://www4.slikomat.com/08/0716/pdq-Fotogr.jpeg Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 jst sem tako (((!!!!!!!!!!))))) v smislu, ček it out, to je svetlovijolična skrknjena brozda iz pnš Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 kaj dela nedrček a Diana vidim da si ene fotke skinla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2008 zahvaljujem za popestritev za nazaj in za naprej Diana, sexy, itak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 Pozdravljeni, 040 377 680 http://www.bolha.com/oglas3476964/fiat-uno-1-0 moram imet! fond: SI56 1010 0004 5047 668banka koper ...kdor me pozna me ljubi, možakar od hudiča sem jazt.. sori za kisel obraz da se ne uobrazim... sem mav dobre volje zdaj, kot da sem high on... to je pa od prej, ko nisem bla tako high on, je pa jepa makupktera fotka je zdej od danes? pa upam, da odplačaš avto pa škodo pa kupiš avto, pa tko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 hvala, hvala, hvala... drugače pa Oglas:Iščemo simpatična dekleta, ki bi se želela poskusiti v modni fotografiji. Lahko močnejše postave, do konfekcijske št. 42. Izkušnje niso pogoj, tudi začetnice. Oglaševalec: sašo Telefon: 031 570 570 E-mail: saso.skalic@s5.net Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 a si se prijavla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 WB..- womer bros.. celi dan se mi već prdi, . Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 Odpremo novo poglavje v Fotkah? Naše ritasto poletje... po tem vzorcu... http://www.zanimivo.si/templates/extremis/images/thumbnails/2171.jpg ... http://infotv.si/antena/mmf/foto/thumb/5500.jpg oni si upajo, kaj pa MI? Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Ena poletna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 preostali dve tretini pa kar v nude. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 dej dej, nč se ne vid. mal več pokaž preostali dve tretini pa kar v nude. Japajde Joj Indy... Ej, zakaj nč več ne pišeš o indigo otrokih? sm te hotla že večkat vprašat, pa sm pozabila, zdej sm se pa spet spomnla.. aja napačna tema .... Ma sej bi, sam k 3/4 folka ma o tem čist drugo sliko .Drgač bi, valda . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 No, ja, si predstavlam prbližno ja. Thx na odg. Mah enmu poveš tko k čutš/vidš pa se kuj ogroženga počut, pa misl da se maš za ne vem kva,da si mal trčen itd.... bla bla..Sej veš kuko gre to....brez veze uglavnem.Zato o tem tut najraj debatiram z ljudmi ki o tem nekej vedo ozir. sami tut to vidjo,itd .Med ljudmi pa zaenkrat o tem raje molčim.Je bolj Govorim takrat k začutm da loh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 man titties B size? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.