janif 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 ufff, ufff, kake nogce , pa sej se lohk tut čez leto pokažejo, če res ni premraz Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 ti, sam tele noge bi tut trajbale fajn... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 ko so se ze vsi samo na noge fiksirali (so res hude, ni kaj)...nasmesek je tud zanimiv videt, ga ne rabis tako skrivat Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Pozdrav, tukaj jst trenutno delam, nočno... je fajn, zaenkrat je problem le to, ko pridejo kupovat kaj, pa jim moraš računat račun, da ti plačajo točno in da nimaš minusa... zanimivo bo tudi, ko bom morala računat gostom za prenočitve, juhej... drugače pa delam tudi zajtrke, kar pomeni, da postrežem narezke in ostalo, skuham kavo in vodo za čaj ter jajca. narežem kruh. ni težko, je pa sresno, ker.... je veliko gostov različnih narodnosti pa jim pol cosa vuole explain tutto ja, ja...auf viedersehn... lp Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 jazzzzzzzzzzzzzz semmmmmmmmmmm prisssseeeebeeeeeeeennnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!! http://static.mojefotke.si/cc1fc0df9aa79e26e8490ba9c775f37725e94e87.JPG Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 eđ, da te ne bodo obtozli skrunitve drzavnih simbolov x:Dx Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 sem tudi jaz budaljot mislila, da je kaj blizu zastavi tole na glavi .. pa ni. mmm, trebušček okrogel, šele zdaj opazila. se je moral fajn potruditi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Spomin na morje... http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/100_0458.jpghttp://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/100_0459.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 sem vedla, da mora bit ruby ena huda bejba...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2008 Avtor Prijavi Deli 10. september 2008 o wow, Ruby, mega zgledas (skoda k se te bl ne vid), pa ful si rjava, pa ful je lepo, totalen mir! Kyllah, fajn tole, dej vecjo fotko, k nc ne vidm. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Hvala vsem ! Mir, mir, mir in taka lepota, pa tri Nosove knjige sabo...noč Svetega Lovrenca pod zvezdami v puščavi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 WOW body building fotka je bila prehitro zamenjana Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 kako si lepa Rubička *** no Bobi, sem rekla da so ti bjonde všeč Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 Sej ti maš tud men u iber hudo rit Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 Hvala vsem! Kdor je videl, je videl...ni tako obljavljanje zame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 eh, Saturnovka lepa si pa pika meni še posebej, svetel vzgled, da leta niso ovira za popolnost carsko res, to kar sem uspela videt, pred leti sem te ujela na fotki z nekimi čopiči pa take scene, nisi naredila nobenega vtisa name in sem zato zdaj še bolj prijetno presenečena ... čista popolnost in čista deset Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 Hvala Lia , kakšen vtis bi lahko naredila, ko sem pa fugirala na kolenih svojo teraso, izmučena in nesrečna ??? o popolnosti pa... ....ampak z leti vse boljše!!!!...pri dvajsetih sem bila popolna Pehta :xx!: Saturnovka pa nisem , moja dominanta je pa le Venera Čeprav me stric Saturn z gorjačo šeška že celo življenje.Moj osebni astrolog mi je ukazal, naj se ne bojim toliko Saturna, ne pričakujem toliko od Juptra, ki šefuje moji karti (gledano iz tradicionalnega spektra astrologije) in da maksimalno izkoristim svojo idealno postavljeno Venero Ta dobro šele prihaja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 Ruby 72 je dokazala, da so vici o glupih blondinkah zgolj laž in natolcevanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 ful ste dobri, ni kaj. tukaj jast tekmujem za fotomodel, dršte se. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 uf, utrujena. se pozna na koži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 ??? nategujete, ... sploh nisem utrujena in sem zmeri bolj mlajša. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 draga, zmeraj mlajša se reče, brez tistega "bolj". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2008 Avtor Prijavi Deli 13. september 2008 tle si super (si shujsala, nis vec tok buckasta, v tem se strinjam z Bobyjem da si zmer boljs), za uno prejsnjo se pa strinjam z V_S oz. smo te ze v boljsih izvedbah vidl.al si utrujena, kot pravi VS, al je pa sam cudna (in nc fajn) svetloba.Vseen si lustna, zlo, ampak kot pravm - si mi bla ze kje precej lepsa. cestitke za job oz. da ti siba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 Sliko je zožala,da je bolj suha.....Drugač original bi bla boljšjava script:add_smilie("","smid_2")Tud jst čestitam za šiht;) Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.