Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ti, sam tele noge bi tut trajbale fajn... x:px x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

ko so se ze vsi samo na noge fiksirali (so res hude, ni kaj)...nasmesek je tud zanimiv videt, ga ne rabis tako skrivat x;)x

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Pozdrav,

tukaj jst trenutno delam, nočno...

je fajn, zaenkrat je problem le to, ko pridejo kupovat kaj, pa jim moraš računat račun, da ti plačajo točno in da nimaš minusa... x^x

zanimivo bo tudi, ko bom morala računat gostom za prenočitve, juhej...

drugače pa delam tudi zajtrke, kar pomeni, da postrežem narezke in ostalo, skuham kavo in vodo za čaj ter jajca. narežem kruh. ni težko, je pa sresno, ker.... je veliko gostov različnih narodnosti pa jim pol cosa vuole explain tutto ja, ja...auf viedersehn...

:blink:

lp

jazzzzzzzzzzzzzz semmmmmmmmmmm prisssseeeebeeeeeeeennnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!

http://static.mojefotke.si/cc1fc0df9aa79e26e8490ba9c775f37725e94e87.JPG

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Guest VilaSonca

sem tudi jaz budaljot mislila, da je kaj blizu zastavi tole na glavi .. pa ni. x:Dx

mmm, trebušček okrogel, šele zdaj opazila. se je moral fajn potruditi. :eek: x:Dx

o wow, Ruby, mega zgledas (skoda k se te bl ne vid), pa ful si rjava, pa ful je lepo, totalen mir! xokx

Kyllah, fajn tole, dej vecjo fotko, k nc ne vidm.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:o|o: eh, Saturnovka lepa si pa pika

meni še posebej, svetel vzgled, da leta niso ovira za popolnost

carsko res, to kar sem uspela videt, pred leti sem te ujela na fotki z nekimi čopiči pa take scene, nisi naredila nobenega vtisa name in sem zato zdaj še bolj prijetno presenečena ...

čista popolnost in čista deset xokx xrainbowx xsrcbumx xflirtx xloveyx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hvala Lia xsrcx xsrcx xsrcx ,

kakšen vtis bi lahko naredila, ko sem pa fugirala na kolenih svojo teraso, izmučena in nesrečna ??? :vragec:

o popolnosti pa... :inocent: ....ampak z leti vse boljše!!!!...pri dvajsetih sem bila popolna Pehta :xx!:

Saturnovka pa nisem :switz: , moja dominanta je pa le Venera x^x

Čeprav me stric Saturn z gorjačo šeška že celo življenje.

Moj osebni astrolog mi je ukazal, naj se ne bojim toliko Saturna, ne pričakujem toliko od Juptra, ki šefuje moji karti (gledano iz tradicionalnega spektra astrologije) in da maksimalno izkoristim svojo idealno postavljeno Venero x:px Ta dobro šele prihaja! :2src:

x:)x

tle si super (si shujsala, nis vec tok buckasta, v tem se strinjam z Bobyjem da si zmer boljs), za uno prejsnjo se pa strinjam z V_S oz. smo te ze v boljsih izvedbah vidl.

al si utrujena, kot pravi VS, al je pa sam cudna (in nc fajn) svetloba.

Vseen si lustna, zlo, ampak kot pravm - si mi bla ze kje precej lepsa.

cestitke za job oz. da ti siba. x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...