Behemoth 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Srečno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 mislim da mi je sedaj celo uspelo pripopat eno fotko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Wiiii, Trinity!! Lušno dekle, na vidiš Marsa, pa maš še en lep obraz več za pogledat! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 trinity srčkana punca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Tole je bilo cca pol ure po rojstvu.. Filip Mai-a. Mamica se kar utrujena.. ampak bila zelo pogumna Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Tole pa cez cca 14 ur v sobi.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Kaj pa očka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Pa se en solo.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Joooooj, cortek mali!!! Pa kok se ona dobr drži!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Stane.. ocka tudi jasno.. bil pogumen.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Čestitam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Čestitke Tjazy Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Čestitke Tdady Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ja, vam zelim velik razumevanja in radosti v familji! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 tjazy pa je le prispel mali sonchek Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Tjazy kolk je cute!!!!!Čestitam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>O gudi, bom prva komentirala še eno lepo zasanjano bitjece. super, da si dala fotko gor <{POST_SNAPBACK}>Wiiii, Trinity!! Lušno dekle, na vidiš Marsa, pa maš še en lep obraz več za pogledat! <{POST_SNAPBACK}>trinity srčkana punca Hwawa.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 hihi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihikam si se pa ti zagledu?a si ti bil mogoche prejshnji teden v portorozhu na indijskem vecheru?je bil en tip genau kot ti.......pa sem zdej mal zblojena al si bil ti al ne? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 O, trinity, kok je hecno... zadnjic sem o eni lunatki razmisljala, bogve kaksna da je, pa mi je samoiniciativno naslendji dan fotko po mailu poslala! Vceraj pomislim, da kok smo lohk cist drugacni in prav nate pomislila (ne vem zakaj, morda ker mi je v uch padla tvoja nova posrecena ikonca), da bogve kaksna si, jaz sem si te tud predstavljala bolj crno ali pac temno, manjso, drobnejso... pa sem pomislila, kaj pa ce si blond, velika in debela recimo? In danes tvoja fotka! pih. no taka si (bolj ali manj) kot sem si te predstavljala, sam morda mal bolj nezna. Lustna in simpaticna. Iiiiiiiiiiiii, jana in Filip mai!!! Kaj sta lustna in buckasta oba! Se enkrat cestitke, Tjazy, vsem stirim!! Aaakhut, ta tvoja fotka mi je pa ful vsec, pa ze zadnjic sem ti hotla rect, da ti pase, ko si shujsal...Kaj pa tko chukast gledas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a si ti bil mogoche prejshnji teden v portorozhu na indijskem vecheru?je bil en tip genau kot ti.......pa sem zdej mal zblojena al si bil ti al ne? aa...nism biu... <{POST_SNAPBACK}> Aaakhut, ta tvoja fotka mi je pa ful vsec, pa ze zadnjic sem ti hotla rect, da ti pase, ko si shujsal...Kaj pa tko chukast gledas? chukast tib tut po shestih urah stroboskopou... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, pa sej mene ne zanimaš, samo ko že tako lajaš.. Kako znam šele polizat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 pa she ena: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 kulE Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, trinity, kok je hecno... zadnjic sem o eni lunatki razmisljala, bogve kaksna da je, pa mi je samoiniciativno naslendji dan fotko po mailu poslala! Vceraj pomislim, da kok smo lohk cist drugacni in prav nate pomislila (ne vem zakaj, morda ker mi je v uch padla tvoja nova posrecena ikonca), da bogve kaksna si, jaz sem si te tud predstavljala bolj crno ali pac temno, manjso, drobnejso... pa sem pomislila, kaj pa ce si blond, velika in debela recimo? In danes tvoja fotka! pih. no taka si (bolj ali manj) kot sem si te predstavljala, sam morda mal bolj nezna. Lustna in simpaticna. naključje? sej natur sem pa skoraj črna , samo mi ne paše.... pa mejhna sem tut, sam drobna ne kar se pa nežnosti tiče - hja no... mislim da če bi dala kako drugo fotko gor bi mnenje spremenila! Drgač pa hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.