Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

O, trinity, kok je hecno... zadnjic sem o eni lunatki razmisljala, bogve kaksna da je, pa mi je samoiniciativno naslendji dan fotko po mailu poslala! :eek:

Vceraj pomislim, da kok smo lohk cist drugacni in prav nate pomislila (ne vem zakaj, morda ker mi je v uch padla tvoja nova posrecena ikonca), da bogve kaksna si, jaz sem si te tud predstavljala bolj crno ali pac temno, manjso, drobnejso... pa sem pomislila, kaj pa ce si blond, velika in debela recimo? :P

In danes tvoja fotka! :eek:

pih. no taka si (bolj ali manj) kot sem si te predstavljala, sam morda mal bolj nezna. x:Xx

Lustna in simpaticna. xyesx :palec: x:)x

Iiiiiiiiiiiii, jana in Filip mai!!! Kaj sta lustna in buckasta oba! x:Xx :palec:

Se enkrat cestitke, Tjazy, vsem stirim!! :palec: xwizardx

Aaakhut, ta tvoja fotka mi je pa ful vsec, pa ze zadnjic sem ti hotla rect, da ti pase, ko si shujsal...

Kaj pa tko chukast gledas?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

a si ti bil mogoche prejshnji teden v portorozhu na indijskem vecheru?

je bil en tip genau kot ti.......pa sem zdej mal zblojena al si bil ti al ne? xrolleyesx

:vragec:

aa...nism biu... x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

Aaakhut, ta tvoja fotka mi je pa ful vsec, pa ze zadnjic sem ti hotla rect, da ti pase, ko si shujsal...

Kaj pa tko chukast gledas?

:vragec:

chukast :eek: :eek: :eek:

tib tut po shestih urah stroboskopou... x;)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>O, trinity, kok je hecno... zadnjic sem o eni lunatki razmisljala, bogve kaksna da je, pa mi je samoiniciativno naslendji dan fotko po mailu poslala! :eek:

Vceraj pomislim, da kok smo lohk cist drugacni in prav nate pomislila (ne vem zakaj, morda ker mi je v uch padla tvoja nova posrecena ikonca), da bogve kaksna si, jaz sem si te tud predstavljala bolj crno ali pac temno, manjso, drobnejso... pa sem pomislila, kaj pa ce si blond, velika in debela recimo? :P

In danes tvoja fotka! :eek:

pih. no taka si (bolj ali manj) kot sem si te predstavljala, sam morda mal bolj nezna. x:Xx

Lustna in simpaticna. xyesx :palec: x:)x

naključje? :eek:

sej natur sem pa skoraj črna , samo mi ne paše.... pa mejhna sem tut, sam drobna ne x:Dx kar se pa nežnosti tiče - hja no... mislim da če bi dala kako drugo fotko gor bi mnenje spremenila! :vragec:

Drgač pa hvala... xredx xredx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...