Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...

Hi suckerz,bitchez and puppies:)I'm back....

Vidim da si kar fit ratala.Give me 5 x:Dx Jaz pa mislim da zdrav duh,v zdravem telesu najbolj pali.Brez nekih operacij,liftingov in ostalih nenaravnih popravkov.Tak kot si si in je*** ga!

Seveda pa se je treba gibat in zdravo živet.Sam pri tem nimam težav,najbrž mam kakšne druge,tko kot vsi drugi...Vsi bomo enkrat stari in nagubani,pa če si ne vem kako nategnemo kožo.

Tudi gube so lahko lepe in pokažejo eno pristnost.Kar je fejk,ne pali.Verjemte.Poznam neko žensko ki si je ustnice napihnila in zgleda kot trobrazdni plug:D

Darling,stand by me
Deli na socialnih omrežjih

Hi suckerz,bitchez and puppies:)I'm back....

Vidim da si kar fit ratala.Give me 5 x:Dx Jaz pa mislim da zdrav duh,v zdravem telesu najbolj pali.Brez nekih operacij,liftingov in ostalih nenaravnih popravkov.Tak kot si si in je*** ga!

Seveda pa se je treba gibat in zdravo živet.Sam pri tem nimam težav,najbrž mam kakšne druge,tko kot vsi drugi...Vsi bomo enkrat stari in nagubani,pa če si ne vem kako nategnemo kožo.

Tudi gube so lahko lepe in pokažejo eno pristnost.Kar je fejk,ne pali.Verjemte.Poznam neko žensko ki si je ustnice napihnila in zgleda kot trobrazdni plug:D

yeah, nekaterim rwes ne paše, ...npr sem mislila nekaj časa nazaj, da sem v bistvu čisto normalna, zdaj pa vidim (ko gledam fotke), da sem bila ful debelčkana, zdaj se trudim opravit še s preostalim viškom, da bom potem zrasla in bom postala makekenka, da mi bo vse pristajalo.

:smesko:

ful lepo da si nazaj, zdaj ko sem jaz hotla spidit dol. :inocent:

Kyllah...Ne razumem te ma-like-nč na žalost.Translate:)

Sm bil na strehi,ker nam je pometalo slemena dol.Uh kakšn lep razgled x:Dx Pa raztavil kolo za zimsko ''štrihanje'' in nadgradnjo.

V sredo al pa četrtek pa v LJ,šola pa pol zvečer v Halo Tivoli gledat kako se bo Milič metal po tleh(Vsa slava mu)

VOTE OBAMA! xokx

Darling,stand by me

režal bi se ji dva tedna, ta tretji teden bi izginila, čez mesec dni bi te obiskali kriminalisti,čez 5 mesecev, bi jo forenziki izkopali v trnovskem gozdu, čez leto bi skrušeno priznal umor, ker ti je izpila ta zadnji živc, čez dve leti bi sodniki po končani stavki prevzeli primer, čez 11 let bi bil obsojen na 2 leti zapora,pritožil bi se na višji sud, čez 4 leta bi ta dal na ponovno obravnavo na nižji sud , čez 3 leta bi ugotovili da je primer zastaral.

evo tko bi bilo.

Hehe.-in to mi reče vitez, ki reče "NI". Drugače pa sem zelo potrpežljive sorte. Po moje je scenarij bolj naslednji: Režal bi se ji, Režal bi se ji, Režal bi se ji,...mogoče bi se počasi naveličal tega, da se ji režim in se ji ne bi več. In to je to. x:Dx

eh...sem mislila, da je fotka gor........pa nč....... >_>

saj lahko svojo das, da temo popestris :P

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

režal bi se ji dva tedna, ta tretji teden bi izginila, čez mesec dni bi te obiskali kriminalisti,čez 5 mesecev, bi jo forenziki izkopali v trnovskem gozdu, čez leto bi skrušeno priznal umor, ker ti je izpila ta zadnji živc, čez dve leti bi sodniki po končani stavki prevzeli primer, čez 11 let bi bil obsojen na 2 leti zapora,pritožil bi se na višji sud, čez 4 leta bi ta dal na ponovno obravnavo na nižji sud , čez 3 leta bi ugotovili da je primer zastaral.

evo tko bi bilo.

xsmx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...