ABCfree 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 Ne dam nobenmu,prodam samo hišo,peči ne Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 http://www.wayodd.com/funny-pictures2/funny-pictures-baywatch-nightmare-SoA.jpg žijoo... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 Ni da ni Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 jaz mam krajše lase. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 tukaj sem malo levo izpadla, a sem zdaj , ko to pišem spet normalna, tako da ni p.--- Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 masažne vaje , vaje ko se poljubljaš v ogledalu, hmmm...pa tudi pljuvkanje... botox je baje za gube only. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Hi suckerz,bitchez and puppies:)I'm back.... Vidim da si kar fit ratala.Give me 5 Jaz pa mislim da zdrav duh,v zdravem telesu najbolj pali.Brez nekih operacij,liftingov in ostalih nenaravnih popravkov.Tak kot si si in je*** ga!Seveda pa se je treba gibat in zdravo živet.Sam pri tem nimam težav,najbrž mam kakšne druge,tko kot vsi drugi...Vsi bomo enkrat stari in nagubani,pa če si ne vem kako nategnemo kožo.Tudi gube so lahko lepe in pokažejo eno pristnost.Kar je fejk,ne pali.Verjemte.Poznam neko žensko ki si je ustnice napihnila in zgleda kot trobrazdni plug:D Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Hi suckerz,bitchez and puppies:)I'm back.... Vidim da si kar fit ratala.Give me 5 Jaz pa mislim da zdrav duh,v zdravem telesu najbolj pali.Brez nekih operacij,liftingov in ostalih nenaravnih popravkov.Tak kot si si in je*** ga!Seveda pa se je treba gibat in zdravo živet.Sam pri tem nimam težav,najbrž mam kakšne druge,tko kot vsi drugi...Vsi bomo enkrat stari in nagubani,pa če si ne vem kako nategnemo kožo.Tudi gube so lahko lepe in pokažejo eno pristnost.Kar je fejk,ne pali.Verjemte.Poznam neko žensko ki si je ustnice napihnila in zgleda kot trobrazdni plug:D yeah, nekaterim rwes ne paše, ...npr sem mislila nekaj časa nazaj, da sem v bistvu čisto normalna, zdaj pa vidim (ko gledam fotke), da sem bila ful debelčkana, zdaj se trudim opravit še s preostalim viškom, da bom potem zrasla in bom postala makekenka, da mi bo vse pristajalo. ful lepo da si nazaj, zdaj ko sem jaz hotla spidit dol. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 Sva se zgrešila.Many many...too many times Jaz pa,ko bom velik bom slon.Močen,z trdo kožo in lepimi belimi okli P.S.Tud debeluške so lahko lepe... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 2. november 2008 Prijavi Deli 2. november 2008 Ok I will shut my f***** mouth Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 NE MOREM DA NE BI...Aperebrala in nekaj odpisala... too many times že. dva prsta gor in še prstane za okras... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 Kyllah...Ne razumem te ma-like-nč na žalost.Translate:) Sm bil na strehi,ker nam je pometalo slemena dol.Uh kakšn lep razgled Pa raztavil kolo za zimsko ''štrihanje'' in nadgradnjo.V sredo al pa četrtek pa v LJ,šola pa pol zvečer v Halo Tivoli gledat kako se bo Milič metal po tleh(Vsa slava mu) VOTE OBAMA! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 http://www.youtube.com/watch?v=IJ5vxavXLHo...feature=channel ta bi bla villeju sigurno ful všeč, ...jaz bi bla fulona" http://www.youtube.com/user/hotforwords to je pa pač tko, ko ma sese narazen Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 http://www.youtube.com/watch?v=IJ5vxavXLHo...feature=channel ta bi bla villeju sigurno ful všeč, ...jaz bi bla fulona" http://www.youtube.com/user/hotforwords to je pa pač tko, ko ma sese narazen Haha, ja kje si pa to našla . Smešna bejba. Jao, da bi bil jes s tako, ko bi se ji moral skos režat. x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 režal bi se ji dva tedna, ta tretji teden bi izginila, čez mesec dni bi te obiskali kriminalisti,čez 5 mesecev, bi jo forenziki izkopali v trnovskem gozdu, čez leto bi skrušeno priznal umor, ker ti je izpila ta zadnji živc, čez dve leti bi sodniki po končani stavki prevzeli primer, čez 11 let bi bil obsojen na 2 leti zapora,pritožil bi se na višji sud, čez 4 leta bi ta dal na ponovno obravnavo na nižji sud , čez 3 leta bi ugotovili da je primer zastaral. evo tko bi bilo. Hehe.-in to mi reče vitez, ki reče "NI". Drugače pa sem zelo potrpežljive sorte. Po moje je scenarij bolj naslednji: Režal bi se ji, Režal bi se ji, Režal bi se ji,...mogoče bi se počasi naveličal tega, da se ji režim in se ji ne bi več. In to je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 eh...sem mislila, da je fotka gor........pa nč....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 eh...sem mislila, da je fotka gor........pa nč....... saj lahko svojo das, da temo popestris Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 ....provokator..... ..... ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 režal bi se ji dva tedna, ta tretji teden bi izginila, čez mesec dni bi te obiskali kriminalisti,čez 5 mesecev, bi jo forenziki izkopali v trnovskem gozdu, čez leto bi skrušeno priznal umor, ker ti je izpila ta zadnji živc, čez dve leti bi sodniki po končani stavki prevzeli primer, čez 11 let bi bil obsojen na 2 leti zapora,pritožil bi se na višji sud, čez 4 leta bi ta dal na ponovno obravnavo na nižji sud , čez 3 leta bi ugotovili da je primer zastaral. evo tko bi bilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 http://shrani.si/f/27/10J/2bhqOFWm/1iuhjoi.jpgJst v letih Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 pijem belo kavo iz avtomata. vsaj jemam lse. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 9. november 2008 Prijavi Deli 9. november 2008 ....provokator..... ..... ... mene je tako lahko sprovocirat Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 veš kako je... med nočnimi je malo dolgčas, na srečo jih imam ta mesec le deset Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.