ABCfree 16. november 2008 Prijavi Deli 16. november 2008 mene je tako lahko sprovocirat Diffrent...Ja sam res se vprašej,če sama sebe ne provociraš Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 16. november 2008 Prijavi Deli 16. november 2008 Joj Stare fotke kako leto....še suh,no ma zdej nisem dost bolšNimam več fotoaparata,tko da zadovoljite se s temi http://shrani.si/f/21/S2/4DOL44Si/self-portrait.jpg http://shrani.si/f/1X/jU/4av1vKeV/p1jp000842.jpg Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. november 2008 Prijavi Deli 17. november 2008 slikca s trenutne bolniške,posneta kak mesec nazaj iz dolgčasa seveda Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. november 2008 Prijavi Deli 17. november 2008 slikca s trenutne bolniške,posneta kak mesec nazaj iz dolgčasa seveda Julija,ne sanjaj otvorenim očima ! Evo še ena moja po dolgem času...pogrešam poletje ! http://shrani.si/t/1n/gq/1RTmHxK1/pict1065.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. november 2008 Prijavi Deli 17. november 2008 Julija,ne sanjaj otvorenim očima ! Evo še ena moja po dolgem času...pogrešam poletje ! http://shrani.si/t/1n/gq/1RTmHxK1/pict1065.jpg julija,ja kje si pa ti to slikan?mada si mi i ti nekam zamišljen...pravzaprav zgleda,kot da si si omislu kaksno šjorco tam zraven...mmmm...ne vem Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. november 2008 Prijavi Deli 17. november 2008 julija,ja kje si pa ti to slikan?mada si mi i ti nekam zamišljen...pravzaprav zgleda,kot da si si omislu kaksno šjorco tam zraven...mmmm...ne vem Ta fotka je nastala na otoku Kho Lan - Thailand. Glede šjorce...aha, saj so tam zdraven sedele ene dve rusinje... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 Vsi lepi in zagoreli jst pa yoghurt Aha Tajska.....menda folk ke hodi samo zaradi poceni sex turizma.Se motim? Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 ah, sem od telovadbe... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 Vsi lepi in zagoreli jst pa yoghurt Aha Tajska.....menda folk ke hodi samo zaradi poceni sex turizma.Se motim? Motiš se. Eni hodjo trenirat dol. So vrhunski športniki. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 Vsi lepi in zagoreli jst pa yoghurt Aha Tajska.....menda folk ke hodi samo zaradi poceni sex turizma.Se motim? Predvsem Italijani, Angleži in Američani...pa tisti, ki v svoji deželici pičke niso še videli...pol pa grejo mal na Tajsko, da pokusijo mal sočne ribice. ah, sem od telovadbe...Upam, da si fajn prešvicala...! Eni hodjo trenirat dol. So vrhunski športniki. -) Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 ker še ne kurimo v fitnesu, se nisem niti ogrela prav. ampak sigurno ne gre v nič. hvala, jemljem dol nekaj fotk, ker se mam zadosti. http://tbn0.google.com/images?q=tbn:qAS42D...muscle_lady.gif funny športnica... grem kar dol, do nadaljnjega. hvala, čaw Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 http://www.lolpix.com/_pics/Funny_Pictures_55/Funny_Pictures_554.jpg http://www.woopit.com/albums/SendWiseCards/FunnyHorse.jpg Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 Raje bi dala, kako svojo spodaj brez... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. november 2008 Prijavi Deli 21. november 2008 http://img529.imageshack.us/img529/2246/juremp5.th.jpghttp://img529.imageshack.us/images/thpix.gif Tlele js s tazadnje žurke, so me ujeli z zaprtimi očmi, tko da ta je edina na kateri nimam rdečih oči... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. november 2008 Prijavi Deli 21. november 2008 maneken... kak si se naredu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 21. november 2008 Prijavi Deli 21. november 2008 Ja Tajska....mah mene ne vleče.Ne zarad žensk in ne zarad lepot dežele.Gre pa prjatu dol,ker naj bi kupil nek lokal in služil? Aha,se mi zdi....Lepi ste,lepi....jst pa še lepši Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 21. november 2008 Prijavi Deli 21. november 2008 grem kar dol, do nadaljnjega. hvala, čaw Zakaj se umikaš?Zarad mene Jst nobenmu nočem nč hudga.... A tisto foro o Miši Molk veste? No....je ženska hodila po mestu in se je vstavla najprej pri trafikantu in ga je vprašala koliko let bi ji prisodil.On odvrne:'' 35,bi rekel''...Miša se namuzne in reče:''NE,54 jih imam.No tako gre še do lekarnarja,tam pa tudi isto vprašanje Miše in odgovor:29 .No naposled gre MIša še v Mcdonalds in vpraša prodajalko koliko let bi ji prisodila....32,reče prodajalka.In gospa Miša spet odvrne:,,Ne,54 jih imam''... Tako gre MIša v park in se vsede na klopco k staremu gospodu.In ja,seveda spet sledi isto vprašanje:''Koliko let bi mi dali?''Gospod:''82 jih imam in moj vid že peša....a povem vam da sem v svojih najboljših letih natančno znal določit leta.Samo zato vam moram z roko seči pod modrček,če dovolite?''MIša dovoli in gospod jih seže pod modrček.Mine nekaj minut in Miša reče:''No zdaj bi pa že morali ugotovit moja leta.''Gospod:''54 jih imate.''MIša:''Kako ste pa to hudiča vedeli''Gospod:''Stal sem za vami v Mcdonaldsu.'' Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 22. november 2008 Prijavi Deli 22. november 2008 Ja Tajska....mah mene ne vleče.Ne zarad žensk in ne zarad lepot dežele.Gre pa prjatu dol,ker naj bi kupil nek lokal in služil? Aha,se mi zdi....Lepi ste,lepi....jst pa še lepši Nakladaš, ko ti Tajka [bilo katera druga všečna] nakaže, jo boš "pokausal" b.p. Pa nehaj nakladat. In se delat finega. -)Lahko pa da sem v zmoti. Eni tud ne [zadržki z razlogom, aseksualnost, moralnost, ...]. -)Drugo pa je "pedofilski seks turizem" [Filipini, Tajska, Vietnam, Kampučija, ...].Pedofile kemično kastrirat, jih dat v register kot ostale spolne prestopnike kaznivih dejanj [Poljska sprejema tak zakon, Hrvatje o njem razmišljajo, ...].Za naložbe je zanimiv tudi Vietnam, kakor mi pravi internetni kolega iz Izraela, kateri s familijo dostvandrajo naokoli ... Zanimiva bo tudi Havana, ... [Kuba] oz. je že za nekatere ...K 3000+ spolnim delavkam v SI ne hodjo samo "samski, nevezani". Potem je tu še cel kup razmerij,avantur, ko je eden od partnerjev varan ...Ni "moralno", je pa to realnost. Ne glede na to, kaj si kdo misli v zvezi s tem. Tako to je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. november 2008 Prijavi Deli 22. november 2008 Bogi tisti procent ljudi, ki res hodijo na Tajsko iz nefukalnih razlogov, ker jim nihče ne verjame. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Ja Tajska....mah mene ne vleče.Ne zarad žensk in ne zarad lepot dežele...ph, še veš ne, kaj zamujaš Bogi tisti procent ljudi, ki res hodijo na Tajsko iz nefukalnih razlogov, ker jim nihče ne verjame. jst sm šla na Tajsko 3 leta nazaj s fantom; backpackerja, 4 mesece po cunamiju. Je bilo FANTASTIČNO, poceni, folk PRIJAZEN (nikjer ni tok prijaznih ljudi, skos se smheljajo, še psi se smehljajo, vsi nakulirani, uslužni, počutila sem se kot kraljica (in fant kot kralj), skor po rokah so naju nosili.Pokrajina PREČUDOVITA, hrana BOŽANSKA, bungalovčki na nivoju (sam Bangkok je bil pa džazen); šla sva eno krožno proti jugu; iz Bangokoka proti Krabiju (Railey) - bliz Pukheta, Koh Lanta in tm, nazaj čez Koh Samui, Koh Phangan in gor v Bangkok. Gledala tajski boks do sitega najedla škampov za vikat (takih ni nikjer) ma same superlative imam za Tajsko.In ja, vidla tui zavaljene Evropejce (Nemce :xx!: ) k so z roko v roki hodili z otročki (ne vem, če so imel 8 let) ni važno al je bla deklica, al deček če je pod roko držal Tajko, je blo to normalno, ker potem je bla ona na "holiday" (madam je plačal tedenski zaslužek - k bi reku 20E, ji ni bilo treba plesat ob štangi, bla je z njim non stop, jedla/spala na njegove stroške, ponoč je mogla(al pa tut ne, odvisno od posameznika) pa sexat z njim - in so ble vseeno srečne, bolje bit z enim kot večimi. In so mnogi stalno hodili, ob istih terminih nazaj, pa so ble spet na holiday Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Ja, grozno.Ta isti folk, ki je sokriv za revscino nekaterih dezel, jih izkorisca se naprej.Namesto da bi dal za solanje ipd. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Za pimpa bi šel in najbrž mi ne bi zmankal denarja .Bi pa rajš najdu eno žensko,ki je ''normalna'',kmečka deklina.Taka fejst Tajka Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 In ja, vidla tui zavaljene Evropejce (Nemce :xx!: ) k so z roko v roki hodili z otročki (ne vem, če so imel 8 let) ni važno al je bla deklica, al deček x JEP.Te prime dab škarje vzel pa jim mal obdelov mednožje Tut mal jih ni sram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Zgleda, da so lokalne oblasti, policisti "podmazani za mižanje"?Sem pa bral, da "Rusi" & "Yakuze Japonske" že obvladujejo kar nekaj trga s prostitucijo naTajskem. Menda nekdanji častniki KGBja, drugi ... Kateri so pred razpadom ex Sovjetske Zveze,"službeno pokrival" Tajsko, ... Ko so še bili KGB uslužbenci [obveščevalci]. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2008 Avtor Prijavi Deli 29. november 2008 heh... vsled obiska razstave (80'. leta, FV) in stevilne poste na TZB sem pred par urcami za stos vtipkala Tozibabe v iskalnik in mi je prislo ful sajtov in mal srfam itd. in sem svasta nasla!!!mdr. tud ta sajt in najdem se par fotkic se od prej! se pred TZB, skratka, tale fotka je stara cca 25-28 let () in je iz starega studenta, tle pa sm v elementu - plesem. )http://picasaweb.google.com/iztokv/FotoMat...135030715140066Mal *nostalgije*. novih fotk pa nimam oz. tud teh k jih mam, nekak ne morem dat gor niti ze ne na komp.sej bo(m). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.