Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Joj xg:Dx :ermm:

Stare fotke kako leto....še suh,no ma zdej nisem dost bolš:D

Nimam več fotoaparata,tko da zadovoljite se s temi x8Dx

http://shrani.si/f/21/S2/4DOL44Si/self-portrait.jpg

http://shrani.si/f/1X/jU/4av1vKeV/p1jp000842.jpg

Darling,stand by me
Deli na socialnih omrežjih

Julija,

ne sanjaj otvorenim očima ! x:Dx x;)x

Evo še ena moja po dolgem času...pogrešam poletje ! :o|o:

http://shrani.si/t/1n/gq/1RTmHxK1/pict1065.jpg

julija,ja x:Dx

kje si pa ti to slikan?mada si mi i ti nekam zamišljen...pravzaprav zgleda,kot da si si omislu kaksno šjorco tam zraven...mmmm...ne vem :vragec:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

julija,ja x:Dx

kje si pa ti to slikan?mada si mi i ti nekam zamišljen...pravzaprav zgleda,kot da si si omislu kaksno šjorco tam zraven...mmmm...ne vem :vragec:

Ta fotka je nastala na otoku Kho Lan - Thailand. x:)x

Glede šjorce...aha, saj so tam zdraven sedele ene dve rusinje... x:px x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Vsi lepi in zagoreli jst pa yoghurt x:Dx

Aha Tajska.....menda folk ke hodi samo zaradi poceni sex turizma.Se motim? x:)x

Predvsem Italijani, Angleži in Američani...pa tisti, ki v svoji deželici pičke niso še videli...pol pa grejo mal na Tajsko, da pokusijo mal sočne ribice. x;)x

ah, sem od telovadbe...

Upam, da si fajn prešvicala...! x:o)x

Eni hodjo trenirat dol. So vrhunski športniki. -)

:palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

grem kar dol, do nadaljnjega.

hvala, čaw

Zakaj se umikaš?Zarad mene x:Dx

Jst nobenmu nočem nč hudga.... x:)x

A tisto foro o Miši Molk veste?

No....je ženska hodila po mestu in se je vstavla najprej pri trafikantu in ga je vprašala koliko let bi ji prisodil.On odvrne:'' 35,bi rekel''...Miša se namuzne in reče:''NE,54 jih imam.

No tako gre še do lekarnarja,tam pa tudi isto vprašanje Miše in odgovor:29 x:Dx .No naposled gre MIša še v Mcdonalds in vpraša prodajalko koliko let bi ji prisodila....32,reče prodajalka.

In gospa Miša spet odvrne:,,Ne,54 jih imam''...

Tako gre MIša v park in se vsede na klopco k staremu gospodu.In ja,seveda spet sledi isto vprašanje:''Koliko let bi mi dali?''

Gospod:''82 jih imam in moj vid že peša....a povem vam da sem v svojih najboljših letih natančno znal določit leta.Samo zato vam moram z roko seči pod modrček,če dovolite?''

MIša dovoli in gospod jih seže pod modrček.

Mine nekaj minut in Miša reče:''No zdaj bi pa že morali ugotovit moja leta.''

Gospod:''54 jih imate.''

MIša:''Kako ste pa to hudiča vedeli''

Gospod:''Stal sem za vami v Mcdonaldsu.''

x:Dx

Darling,stand by me

Ja Tajska....mah mene ne vleče.Ne zarad žensk in ne zarad lepot dežele.

Gre pa prjatu dol,ker naj bi kupil nek lokal in služil? x:Dx Aha,se mi zdi....:D

Lepi ste,lepi....jst pa še lepši x:Dx

Nakladaš, ko ti Tajka [bilo katera druga všečna] nakaže, jo boš "pokausal" b.p.

Pa nehaj nakladat. In se delat finega. -)

Lahko pa da sem v zmoti. Eni tud ne [zadržki z razlogom, aseksualnost, moralnost, ...]. -)

Drugo pa je "pedofilski seks turizem" [Filipini, Tajska, Vietnam, Kampučija, ...].

Pedofile kemično kastrirat, jih dat v register kot ostale spolne prestopnike kaznivih dejanj

[Poljska sprejema tak zakon, Hrvatje o njem razmišljajo, ...].

Za naložbe je zanimiv tudi Vietnam, kakor mi pravi internetni kolega iz Izraela, kateri s familijo dost

vandrajo naokoli ... Zanimiva bo tudi Havana, ... [Kuba] oz. je že za nekatere ...

K 3000+ spolnim delavkam v SI ne hodjo samo "samski, nevezani". Potem je tu še cel kup razmerij,

avantur, ko je eden od partnerjev varan ...

Ni "moralno", je pa to realnost. Ne glede na to, kaj si kdo misli v zvezi s tem. Tako to je.

Ja Tajska....mah mene ne vleče.Ne zarad žensk in ne zarad lepot dežele.

..

ph, še veš ne, kaj zamujaš x;)x

Bogi tisti procent ljudi, ki res hodijo na Tajsko iz nefukalnih razlogov, ker jim nihče ne verjame.

:vragec:

jst sm šla na Tajsko 3 leta nazaj s fantom; backpackerja, 4 mesece po cunamiju. Je bilo FANTASTIČNO, poceni, folk PRIJAZEN (nikjer ni tok prijaznih ljudi, skos se smheljajo, še psi se smehljajo, vsi nakulirani, uslužni, počutila sem se kot kraljica (in fant kot kralj), skor po rokah so naju nosili.

Pokrajina PREČUDOVITA, hrana BOŽANSKA, bungalovčki na nivoju (sam Bangkok je bil pa džazen); šla sva eno krožno proti jugu; iz Bangokoka proti Krabiju (Railey) - bliz Pukheta, Koh Lanta in tm, nazaj čez Koh Samui, Koh Phangan in gor v Bangkok. Gledala tajski boks x:px do sitega najedla škampov za vikat (takih ni nikjer) ma same superlative imam za Tajsko.

In ja, vidla tui zavaljene Evropejce (Nemce :xx!: ) k so z roko v roki hodili z otročki (ne vem, če so imel 8 let) ni važno al je bla deklica, al deček :V: če je pod roko držal Tajko, je blo to normalno, ker potem je bla ona na "holiday" (madam je plačal tedenski zaslužek - k bi reku 20E, ji ni bilo treba plesat ob štangi, bla je z njim non stop, jedla/spala na njegove stroške, ponoč je mogla(al pa tut ne, odvisno od posameznika) pa sexat z njim - in so ble vseeno srečne, bolje bit z enim kot večimi. In so mnogi stalno hodili, ob istih terminih nazaj, pa so ble spet na holiday x:)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

In ja, vidla tui zavaljene Evropejce (Nemce :xx!: ) k so z roko v roki hodili z otročki (ne vem, če so imel 8 let) ni važno al je bla deklica, al deček x

JEP.Te prime dab škarje vzel pa jim mal obdelov mednožje :vragec: Tut mal jih ni sram

Zgleda, da so lokalne oblasti, policisti "podmazani za mižanje"?

Sem pa bral, da "Rusi" & "Yakuze Japonske" že obvladujejo kar nekaj trga s prostitucijo na

Tajskem. Menda nekdanji častniki KGBja, drugi ... Kateri so pred razpadom ex Sovjetske Zveze,

"službeno pokrival" Tajsko, ... Ko so še bili KGB uslužbenci [obveščevalci].

heh... x:)x

vsled obiska razstave (80'. leta, FV) in stevilne poste na TZB sem pred par urcami za stos vtipkala Tozibabe v iskalnik in mi je prislo ful sajtov in mal srfam itd. in sem svasta nasla!!!

mdr. tud ta sajt in najdem se par fotkic se od prej! se pred TZB, skratka, tale fotka je stara cca 25-28 let (x:o)x) in je iz starega studenta, tle pa sm v elementu - plesem. xDDx x;)x)

http://picasaweb.google.com/iztokv/FotoMat...135030715140066

Mal *nostalgije*.

novih fotk pa nimam oz. tud teh k jih mam, nekak ne morem dat gor niti ze ne na komp.

sej bo(m). x:)x

xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...