Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Valkira, lepa si :palec: taka sproščena (končno, na prejšnjih si bila zategnjena-zatežena), nasmejana, srečna, koketna, lahkotna, ti si spet TI x^x

aja, pa hladilnik mi je tut všeč, še posebej, k je zmrzovalna komora spodaj in ne zgoraj, kt pr mojmu :vragec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

xsmx xsmx dobro ja...samo obriti pa bi se pje skoraj moral...sicer si pa videti vredik. Sivine še ni kaj dosti videti, hraniš pa se tudi vredik. :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ihhhha, ta nov model metle sem dobila za RD x:Dx x;)x

http://www.shrani.si/t/2w/DA/4ZwuvDZD/1/slika011.jpg

Meni si ful všeč tule. Zadovoljno deluješ in srečno. Evo..veselje ti sije iz očk, nasmeh seže do srca in...tale valkira mi je mnogo, mnogo bolj všečna :palec: kar tako naprej. Metla pa tudi vredik

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:vragec:

:eek: :eek: :eek:

kristusbohalelujamatipomagalkamarijainvsiangeli.....kok je pa tole neki grdga

zlomk....tralala

Veze nimaš. Evo ene, kjer sem pa res grd. Po meni bi se na osnovi tele fotke morda sline pocedile le pokojnemu generalu Draži - zihr bi me hotu met v svojih enotah, Drgač je pa tole najnovejša slika za pasport - se grem v kratkem klatit po enih čudnih državah, kjer se ne nameravam briti, pa sem temu prilagodil tud fotko.

post-1918-1229637633_thumb.jpg

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

dej nosorog povej v kere čudne države greš?

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Madona Nosorog, sej si tak, kt kakšen taliban :eek:

očitno greš med muslote x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Veze nimaš. Evo ene, kjer sem pa res grd. Po meni bi se na osnovi tele fotke morda sline pocedile le pokojnemu generalu Draži - zihr bi me hotu met v svojih enotah, Drgač je pa tole najnovejša slika za pasport - se grem v kratkem klatit po enih čudnih državah, kjer se ne nameravam briti, pa sem temu prilagodil tud fotko.

sej... če se pa še na oranžno pobarvaš... si bosta pa kar nekak podobna z Aakhutom... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

o glej glej, fotke! x8Dx :palec:

grem uch vrzt... xDDx ...

.... ...

... heej Valkira! x8Dx :palec:

sploh te res ne bi prepoznala oz. komaj! cist nekam drugacna se mi zdis, bolj nezna pa t(k)o. :palec:

cist srpemenjena... pa pasejo ti 'dolgi' lasje (*za nas, k smo pr teh zadevah bl *ta kratki*, je to dolgo x:px) in tud ta svetlejsa barva las oz. ta odtenek blond (k k smo se vidl, si bla kratka pa bl rdeckasta oz. oranzkasta, no sej tist ti je tud pasal, sam tale frizura pa barva te spremeni, v tem zenskem smislu, si pac bl zenskasta xDDx)

Di kot vedno, lepa in cedna (razen tle morda mal utrujena al nekaj slabe al kaksne, sory k povem, sam sicer je brez veze, lohk pol kr vsakic napopam: x8Dx x:Xx :palec: xokx itd. in ciao x;)x)

Nosorog! :D

res, kot prav Cookie - kot kak taliban. :D

(k sem gruntala, kot KAJ/KDO/KATER si??? k mi je prec padla ena asociacija, sam nisem tocn vedla kera oz. kam tocn jo dat xDDx).

Kok mas se goste in mocne lase, pa nc nisi siv!!

drgac pa isti, sam morda mal debelejsi... :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Valkira, meni se tudi zdiš fuuuul polepšana :vio:

Nosorog, na prvi uč si mal podoben Sandokanu :2src:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dej nosorog povej v kere čudne države greš?

xrainbowx

Indija pa Turčija zihr, če se bo dal v kakšno sosedo Indije brez vize, se pa lohk zgodi, da še kam.

Madona Nosorog, sej si tak, kt kakšen taliban :eek:

Sama brada ne naredi talibana. Precej je pripomoglo to, da sem šel noč pred dopoldnevom, ko sem bil ob desetih zjutraj na fotografovem stolu, spat ob pol štirih zjutraj,

odrgac pa isti, sam morda mal debelejsi... :8):

Drži. Ko sva se nazadnje vidla, sem meu 7 kg manj. Ampak kakšna kila bo na indijski hrani zihr odpadla.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

OMFG :blink:

Tak si koda bi papigo razpičkalo :blink:

Sej je staro.... ampak LOOOOOOOOL..... me je zvilo od smeha x:Dx xsmx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Indija pa Turčija zihr, če se bo dal v kakšno sosedo Indije brez vize, se pa lohk zgodi, da še kam.

Sama brada ne naredi talibana. Precej je pripomoglo to, da sem šel noč pred dopoldnevom, ko sem bil ob desetih zjutraj na fotografovem stolu, spat ob pol štirih zjutraj, TO BO, JA x:Dx :inocent: :vio:

Drži. Ko sva se nazadnje vidla, sem meu 7 kg manj. Ampak kakšna kila bo na indijski hrani zihr odpadla.

Dragi Nosorogec, prosim vzemi s sabo (predvsem pa v Indijo in okolico) VISKI (oz.karkoli žganega - mora bit šnopcasto) in če mislš, da si s sabo vzel dovolj alkota, vzemi še dodatno flašo - boš rabil! in ga cukni predno ješ in ko nehaš jest x!x

Drgač bo drisskaaaaa :O: in to huda xcivx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ja, driska. x:Dx to verjetno za indijo misliš.

amm, nosorog... dej pol napiš, če boš obiskal kakšen fajn plac u turčij. js mal tuhtam, da bi šou naslednje leto z bajkam počez pa vem, da imajo tam na vzhodnem delu kar nekaj placou, ki bi bili potencialno zanimivi iz arheološkega - antropološkega - zgodovisnkega vidika. tko, če te bo kak plac kej inspiriru, napiš kakšno vrstico. x;)x brez vize oz poceni vize pa mislem, da je tut gruzija, azerbajdžan in armenija (krščanski otok sredi muslimanov). no za iran so pa že neke dodatne zahteve in je kar draga tko, da vsaj za kratek obisk pri meni odpade.

aja, pa fajn se mej... x;)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...