Amis 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 o valkira......madonca....dobre fotke....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Valkira, lepa si taka sproščena (končno, na prejšnjih si bila zategnjena-zatežena), nasmejana, srečna, koketna, lahkotna, ti si spet TI aja, pa hladilnik mi je tut všeč, še posebej, k je zmrzovalna komora spodaj in ne zgoraj, kt pr mojmu Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 16. december 2008 Prijavi Deli 16. december 2008 Ti si čarovnica z metlo. Pejd raj letat z motornim zmajem. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. december 2008 Prijavi Deli 16. december 2008 aha, zato si še zdaj priletne gospe ne brijejo nog in pazduh Bobi, bodi prijazen in napopaj kakšno svojo fotko. Ful me zanima, kakšen je videti moj najljubši sovražnik Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 16. december 2008 Prijavi Deli 16. december 2008 He He He -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mineja 16. december 2008 Prijavi Deli 16. december 2008 uhaja energija iz hladilnika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 16. december 2008 Prijavi Deli 16. december 2008 Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 Dobre ste,še posebej una z metlo.Kao Van Halen al kaj? Kyllah kaj si pa z ustnico nardila?Ugriznila? Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 lakozu.ppt Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 dobro ja...samo obriti pa bi se pje skoraj moral...sicer si pa videti vredik. Sivine še ni kaj dosti videti, hraniš pa se tudi vredik. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 As ti Nosorog še zmerej prehlajen? sam la iz sebe spraviš, namest cele pesmice... Hm, kako pa weš, da sem bil prehlajen ? in, so te že našli? Nak, saj vid'š, d' s'm še v obtoku. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 :eek: kristusbohalelujamatipomagalkamarijainvsiangeli.....kok je pa tole neki grdga zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 Ihhhha, ta nov model metle sem dobila za RD http://www.shrani.si/t/2w/DA/4ZwuvDZD/1/slika011.jpgMeni si ful všeč tule. Zadovoljno deluješ in srečno. Evo..veselje ti sije iz očk, nasmeh seže do srca in...tale valkira mi je mnogo, mnogo bolj všečna kar tako naprej. Metla pa tudi vredik Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 :eek: kristusbohalelujamatipomagalkamarijainvsiangeli.....kok je pa tole neki grdga zlomk....tralala Veze nimaš. Evo ene, kjer sem pa res grd. Po meni bi se na osnovi tele fotke morda sline pocedile le pokojnemu generalu Draži - zihr bi me hotu met v svojih enotah, Drgač je pa tole najnovejša slika za pasport - se grem v kratkem klatit po enih čudnih državah, kjer se ne nameravam briti, pa sem temu prilagodil tud fotko. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 dej nosorog povej v kere čudne države greš? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Madona Nosorog, sej si tak, kt kakšen taliban očitno greš med muslote Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Veze nimaš. Evo ene, kjer sem pa res grd. Po meni bi se na osnovi tele fotke morda sline pocedile le pokojnemu generalu Draži - zihr bi me hotu met v svojih enotah, Drgač je pa tole najnovejša slika za pasport - se grem v kratkem klatit po enih čudnih državah, kjer se ne nameravam briti, pa sem temu prilagodil tud fotko.sej... če se pa še na oranžno pobarvaš... si bosta pa kar nekak podobna z Aakhutom... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2008 Avtor Prijavi Deli 19. december 2008 o glej glej, fotke! grem uch vrzt... ... .... ... ... heej Valkira! sploh te res ne bi prepoznala oz. komaj! cist nekam drugacna se mi zdis, bolj nezna pa t(k)o. cist srpemenjena... pa pasejo ti 'dolgi' lasje (*za nas, k smo pr teh zadevah bl *ta kratki*, je to dolgo ) in tud ta svetlejsa barva las oz. ta odtenek blond (k k smo se vidl, si bla kratka pa bl rdeckasta oz. oranzkasta, no sej tist ti je tud pasal, sam tale frizura pa barva te spremeni, v tem zenskem smislu, si pac bl zenskasta ) Di kot vedno, lepa in cedna (razen tle morda mal utrujena al nekaj slabe al kaksne, sory k povem, sam sicer je brez veze, lohk pol kr vsakic napopam: itd. in ciao ) Nosorog! res, kot prav Cookie - kot kak taliban. (k sem gruntala, kot KAJ/KDO/KATER si??? k mi je prec padla ena asociacija, sam nisem tocn vedla kera oz. kam tocn jo dat ).Kok mas se goste in mocne lase, pa nc nisi siv!!drgac pa isti, sam morda mal debelejsi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Valkira, meni se tudi zdiš fuuuul polepšana Nosorog, na prvi uč si mal podoben Sandokanu Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Madona Nosorog, sej si tak, kt kakšen taliban očitno greš med muslote si mislna teleban....ne tuliban zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 dej nosorog povej v kere čudne države greš? Indija pa Turčija zihr, če se bo dal v kakšno sosedo Indije brez vize, se pa lohk zgodi, da še kam. Madona Nosorog, sej si tak, kt kakšen taliban Sama brada ne naredi talibana. Precej je pripomoglo to, da sem šel noč pred dopoldnevom, ko sem bil ob desetih zjutraj na fotografovem stolu, spat ob pol štirih zjutraj, odrgac pa isti, sam morda mal debelejsi... Drži. Ko sva se nazadnje vidla, sem meu 7 kg manj. Ampak kakšna kila bo na indijski hrani zihr odpadla. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 bo gužva v kombiju Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 OMFG Tak si koda bi papigo razpičkalo Sej je staro.... ampak LOOOOOOOOL..... me je zvilo od smeha Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 Indija pa Turčija zihr, če se bo dal v kakšno sosedo Indije brez vize, se pa lohk zgodi, da še kam. Sama brada ne naredi talibana. Precej je pripomoglo to, da sem šel noč pred dopoldnevom, ko sem bil ob desetih zjutraj na fotografovem stolu, spat ob pol štirih zjutraj, TO BO, JA Drži. Ko sva se nazadnje vidla, sem meu 7 kg manj. Ampak kakšna kila bo na indijski hrani zihr odpadla.Dragi Nosorogec, prosim vzemi s sabo (predvsem pa v Indijo in okolico) VISKI (oz.karkoli žganega - mora bit šnopcasto) in če mislš, da si s sabo vzel dovolj alkota, vzemi še dodatno flašo - boš rabil! in ga cukni predno ješ in ko nehaš jest x!x Drgač bo drisskaaaaa in to huda Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 ja, driska. to verjetno za indijo misliš. amm, nosorog... dej pol napiš, če boš obiskal kakšen fajn plac u turčij. js mal tuhtam, da bi šou naslednje leto z bajkam počez pa vem, da imajo tam na vzhodnem delu kar nekaj placou, ki bi bili potencialno zanimivi iz arheološkega - antropološkega - zgodovisnkega vidika. tko, če te bo kak plac kej inspiriru, napiš kakšno vrstico. brez vize oz poceni vize pa mislem, da je tut gruzija, azerbajdžan in armenija (krščanski otok sredi muslimanov). no za iran so pa že neke dodatne zahteve in je kar draga tko, da vsaj za kratek obisk pri meni odpade. aja, pa fajn se mej... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.